Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Наличност

Начало Ключове и контакти V-TAC ключове и контакти

V-TAC ключове и контакти


В ежедневието си ние постоянно имаме нужда от различни електроматериали. Електричество използваме в дома, в офиса, в градината и къде ли още не. Ключовете и контактите са основни електроматериали, без които нищо не би било същото. Днес ще обърнем внимание на моделите с марка V-TAC,  които са един чудесен избор, на който да се спрете.

Какви електроматериали на V-TAC ще откриете в раздела

Определено има какво да си харесате тук. Предлагаме ви широка гама продукти, които абсолютно да удовлетворят вашите нужди. В раздела ще намерите:

  • контакти - стъклени, 16А;
  • wifi smart разклонители;
  • разновидности на wifi smart ключове;
  • wifi smart контакти - мини или преносими.

Нещо ви прави впечатление? Точно така - предлагаме ви безжични модели, които да управлявате посредством интернет. Това е една малка стъпка да промените своят дом и да направите всичко в него лесно за управление, дори когато сте навън. Предлагаме продукти в различни цветове и размери, за да може да намерите най-подходящият за вашият дом или работно място. Подходящи са както за вътрешен, така и за външен монтаж, в зависимост от модела. Нещо ново, нещо интересно, което не бива да подминавате с лека ръка. Ако не знаете какво точно да правите с вашите модерни и нови “умни” ключове, сега ще разберем.

Какво представляват Wifi Smart Touch ключовете

Те ви осигуряват пълен контрол над вашето осветление. Освен да го включвате и изключвате, можете да приглушите или увеличите светлината в помещението. Създайте атмосфера, подходяща за всеки случай. Готино, нали? Управлението става чрез докосване на сензорните бутони, както и чрез приложение, което можете безплатно да свалите на мобилните си телефони. Изработени са по високи стандарти, затова са и толкова качествени. Стъклото им е водонепропускливо и не гори. Както знаем, обикновените пластмасови ключове нямат такива характеристики. Бутоните са чувствителни и веднага при натискането им ще изпълнят вашата команда.  Красивият дизайн на ключовете ще придаде още по-модерен вид на помещението, в което са поставени. Могат да се монтират и на влажни места, както и да се докосват с влажни ръце, тъй като имат влагоустойчива защита. Притежават още защита от натоварване и прегряване и са с минимална консумация на електроенергия. Инсталацията им е бърза и лесна. Премахнете стария ключ, поставете новия и го свържете по идентичен начин. Видимата част на стъклото се подава много малко от стената, което я прави още по-елегантна.

Защо да изберем Euroled.net

Нашият онлайн магазин е мястото, където ще намерите най-доброто на най-добрите цени. Предлагаме широка гама продукти, между които да избирате. Възползвайте се от различните намаления, които създаваме специално за вас. Доверете се на доброто качество и поръчайте бързо и лесно. Без нужда от регистрация, попълнете име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Най-продавани