Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

220V LED ленти

Решили сте да разнообразите осветлението във вашият дом, офис или градина? Искате нещо различно, на място, където не може да сложите обикновена светлина? Лед лентите са решението на вашият проблем.

 

Какво представляват LED лентите?


Тези светодиодни продукти са изградени върху платка. Платката е много гъвкава и в същото време изключително здрава. Монтажът е лесен, върху двойно залепваща се пластина. Могат да бъдат залепени на метални повърхности, дърво, различни профили и много други места, на които желаете. Светоизлъчването е с ъгъл над 120 градуса. Тъй като LED лентите са компактни, те могат да бъдат използвани и за много малки детайли, например улеи или тесни канали. Част от светодиодните продукти за влагоустойчиви и водоустойчиви,устойчиви на удари и по-силен натиск,  което ги прави още по-практични. Друго предимство  е, че използват много малко електрическа енергия, което води до намаляване разходите за ток. Монтират се лесно и почти нямат нужда от поддръжка.

 

Какви видове ленти предлагаме?

 

При нас ще откриете голямо разнообразие и широк асортимент от модели, които да използвате на различни места.  Лед лентите намират широко разпространение, не само заради тяхната функционалност, но и заради красивият външен вид, който ще предадат на вашите мебели. Както вече споменахме, те за изключително гъвкави и това ви позволява да бъдат вградени в первази, тавани, зад корнизи и лайсни, дори и в самите мебели. Поради факта, че са влагоустойчиви, могат да се използват и външно осветление, в банята или друго мокро помещение. Онлайн магазинът на Euroled.net ви предлага ленти 220V, които да използвате за:

 

  • кухнята;
  • банята;
  • мебелите;
  • таваните.

 

Продуктите, които ви предлагаме са с дълъг експлоатационен живот. Мигновеното им включване не затруднява вашата работа. Различната им ширина и дължина ви позволяват да откриете точно това, което е подходящо за вас.


 
Защо да изберете Euroled.net?
 

Представете си,че сте решили да закупите продукт от онлайн магазин, но процедурата ви отнема много време. Това ще ви отегчи, нали? При нас всичко става бързо, без нужда от регистрации и хабене на време, което нямате. Разгледайте качествените продукти, които ние ви предлагаме и се възползвайте от промоциите и намаленията, които са специално за вас. Влагозащитените 220V лед модели са на ХИТ цени само при нас. Не се колебайте, изберете и направете своята поръчка още сега!


 Пожелаваме ви приятно пазаруване!

Филтри
«1»