Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED прожектори

Къде се използват дизайнерски интериорни LED светлини

 

 • Предприятия за обществено хранене - ресторанти, барове, кафенета;
 • Хотели, офиси, административни институции;
 • Търговски и изложбени зали и витрини;
 • Къщи, апартаменти и други частни интериори.

 

Видове дизайнерски интериорни светлини

 

 • Монтирани в мебели и архитектурни конструкции (ниши, арки и др.),тавани. Вградените декоративни светлини се използват в интериора на жилищни помещения, ресторанти, хотели, офиси, търговски и изложбени зали.
 • Монтирани на стена  - използват се като локални осветителни устройства. Инсталирането на стенни интериорни лампи позволява да се създаде меко осветление и уютна атмосфера.
 • Настолни-те се използват в частни и обществени сгради от различни видове за локално осветление на малки работни зони.
 • Портативни - подходящи за организиране на локално осветление. Тази група включва подови устройства (подови лампи), интериорни лампи за маса и устройства със скоби. Мобилните осветителни устройства са лесни за преместване и не изискват специална инсталация.
 • Висящи - те се използват за създаване на общо и локално дизайнерско осветление в заведения за обществено хранене, в хотели, конферентни зали и жилищни помещения. В зависимост от дизайна, висящите интериорни светлини могат да служат като източници на пряка, отразена или фиксирана светлина.
 • Тавани - използват се за общо и локално осветление на апартаменти и къщи, ресторанти и барове, офиси и магазини.

 

Висящите и таванните светлини са осветителни тела, различни по отношение на монтажа. Окачен таван е не професионален синоним на въздушния таван и светлините се монтират директно върху носещата повърхност на тавана. Осветителните тела могат да бъдат оборудвани с въртяща се оптична част, която позволява насочването им  към различни страни на помещението. 

Как ви спестява разходите

 

Както в много други области, и в основата на декоративното осветление, LED източниците на светлина постепенно заместват традиционните халогенни и флуоресцентни лампи. Това се дължи на високата енергийна ефективност, дългия експлоатационен живот и надеждността на устройствата, направени по LED технология.

 

LED интериорно осветление (42)

Онлайн магазина на Euroled.net е лидер на пазара за аксесоари на led прожектори. В нашият онлайн магазин Вие ще намерите огромен брой такива. 

Какви аксесоари за лед прожектори ще откриете в раздела

В раздела “аксесоари за лед прожектори” ще откриете различни конектори за тях, капачки за лед релси, основи за тях, както и няколко дължини led релси.

Конекторите, които можете да откриете в онлайн магазина на Euroled.net са:

 

 • 4T черен и бял
 • 4I черен и бял
 • 4X черен и бял
 • 4L черен и бял

Конекторите се използват за свързване на множество лед релси заедно. Цените на този аксесоар варират в зависимост от бройката, която те свързват.

Капачките са два вида - бели и черни. Те служат за затапване на края на релсата, за да няма достъп до проводниците вътре.
Основите са направени от алуминий и са в два цвята - бял и черен. Те се използват за свързване на прожектора към релсата. Направени са така че да влизат и да се застопоряват в нея, като медни пластини на основата се докосват до проводниците. След това се закрепя към основата и е готов да заработи.

Онлайн магазина на Euroled.net разполага с три размера 1, 1.5 и 2 метра, като цветовете им отново са в черно и бяло.

Други аксесоари, които можете да намерите в Euroled.net са китове за висящ монтаж, гъвкави връзки, капаци за тела.

 Какво е лед релса

Тя се счита за аксесоар към led прожекторите и е релсовиден компонент, по който има проводници. На една лента можете да монтирате няколко led прожектора и да ги местите по дължината на релсата. Те се монтират директно върху таван или стена, но също можете да използвате един от нашите китове за висящ монтаж и да ги направите висящи. Това че можете да преместите прожектора където и да е по дължината ги прави гъвкави. Цената им също не е по-висока от конвенционалните начини за монтиране.

 Защо да изберете онлайн магазина на Euroled.net

Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки LED осветление. Всички наши продукти са преминали през контрол на качеството. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване без нужда от регистрация с доставка до дома. Доказали сме добре свършена работа с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност. В сайта ни ще откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна. Също така ние ви предлагаме безплатна доставка при покупки надхвърлящи 100 лева.

Аксесоари за LED прожектори (19)

Филтри
«1»