Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Гаранция

Сензор за движение

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED прожектори

LED прожектори

LED прожектори

На нашия сайт Euroled.net ще намерите подходящия продукт за вашите нужди!
Търсите идеи онлайн, за да осветите стаите във вашия дом или офис ?
 Не се притеснявайте,  има много въпроси, които преследват всеки човек, който избира и купува вътрешни LED прожектори, за да освети всяка отделна стая в своята къща,офис или голямо помещение, Ето няколко:

Какво представляват LED прожекторите

Това е полупроводников диод, който се състои от преход, който излъчва светлина в тесен спектър, когато през него протича електрически ток в права посока. Обикновено светодиодът съдържа един или няколко излъчващи светлина кристали, разположени в един корпус с леща, която формира светлинния поток.

Какви видове ще открием в раздела на Euroled.net 

Прожектори с или без вграден трансформатор, което може да изискват по-опитен майстор да ги  монтира и свърже със сигурност тези видове LED прожектори  са най-технични и предлагат значителни светлинни мощности, със специална оптика и светлинни лъчи и с материали с по-голяма издръжливост, перфектни като решения за осветление на търговски помещения, складове или големи пространства. Прожектори с LED крушки  са лесни за инсталиране на тавана или стената, обикновено с прости дюбели и винтове, без да се изискват специални електрически познания.

Какво е приложението на лед прожекторите

Светлината на прожекторите, може да бъде различна, с различно покритие:

 • никел;
 • стомана;
 • месинг;
 • бронз;
 • полиран хром и др.

Предлагаме с различни форми и размери, с държач за лампа, като GU10, който позволява поставяне на множество модели LED крушки с различна мощност и оптика.
 LED прожекторите  могат да бъдат намерени с "фиксирана", или с "регулируема" светлина, за насочване на светлинния лъч, а също така е възможно да са с притъмняема светлина, така че да имате възможност да променяте силата на светлината им . В зависимост от вашите нужди, можете да ги инсталирате на стената или тавана.
Благодарение на LED технологията е възможно да се купуват кръгли или квадратни прожектори с много тънка или ултра плоска дебелина. Тези конкретни LED прожектори са в състояние да задоволят нуждите на онези, които имат нисък таван. Тънките версии са дълбоки няколко милиметра и се предлагат както квадратни, така и кръгли.

Колко консумират LED прожектори

Необходимо е да се уточни, че източниците на светлина с "LED" технологията по същество са "енергоспестяващи", поради което консумацията на енергия е значително намалена в сравнение със старата халогенна или флуоресцентна крушка. Консумацията на LED прожектора ще варира в зависимост от мощността на диода.

Какви са  предимствата на лед прожекторите

 • по-дълъг живот от другите видове, ако се използват в подходяща среда. Животът им се измерва в десетки хиляди часове, което никак не е малко. Това логично води до не малки спестявания от бъдещата поддръжка и цена на осветлението;
 • по-висока ефективност и по-ниска консумацията на енергия в сравнение с лампите с нажежаема жичка(до 80 % по-ниска стойност при приблизително еднаква осветеност);
 • минимална топлинна мощност, за разлика от конвенционалните лампи;
 • по-нисък риск от пожар,  всравнение с халогенните прожектори;
 • много по-бързо време за включване и по-голяма издръжливост при пускане и спиране;
 • по-щадящи към околната среда.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Нашият онлайн магазин euroled ви дава възможност да избирате асортименти от всякакъв вид, да получавате професионални и сериозни съвети, които ще ви позволят да вземете вашите решения, за да можете да закупите това, което отговаря на вашите нужди. Ще разберете дали лед прожектора има електрическа сертификация и каква гаранция има в случай на неизправност или повреда. На тези въпроси и всички поставени от вас  -ние сме на среща , с добри консултанти и прецизно изпълнение, бърза  доставка и коректност.
Търсете Euroled.net отново и отново!!!

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»