Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED плафони

LED плафони със сензор

Случвало ли ви се е да се качвате по стълбите или да вървите по коридора, носейки нещо и да не можете да си пуснете лампата? Знаем, че не е приятно. LED плафоните със сензор са едно прекрасно решение, което буквално ще ви избави от тъмнината. Предложенията, които ви представяме са с високо качество, с бърз и лесен монтаж и с различни цветове и форми, за да подхождат на вашият дом, офис или градина.

Какво представляват LED плафоните със сензор

Те са подходящо решение за всяко помещение. Създадени са за да допринесат за вашето удобство и вашата повишена сигурност. Също така са идеално решение, за да пестите електроенергия. Всеки сензор може да се регулира. Нагласете при каква външна осветеност да се пусне, както и каква да е продължителността на светене. Допълнително можете да го свържете с ключ. Плафоните със сензор са с различна мощност. Могат да бъдат 12W, което е равно на мощността на обикновена крушка от 60W, 16W ( с еквивалентна мощност 100W) или 17W. Повечето модели са изработени от пластмаса и притежават висока степен на защита. Те са малки и лесни за монтаж. Основното им предназначение е за тавани. Подходящи са за:

 • хол;
 • кухня;
 • коридор;
 • тераса;
 • баня;
 • открити помещения.

Какви продукти ще откриете в раздела

Предлагаме ви разнообразие от модели, съобразени с вашите нужди. Работим с водещи марки, като Samsung, за да може винаги да получавате най-доброто.  В нашият онлайн магазин ще намерите модели тип Samsung чип с различна мощност, експлоатационен срок и цвят на светлината.  Разгледайте и моделите за външен монтаж, които ще създадат още по-приятна обстановка на вашата тераса или във вашата градина. Samsung чип предлага и модел сензор за шкаф. Предлагаме ви изчистени дизайни, които да допълнят и подчертаят интериора на помещението. Те имат вградени датчици, които се нагласят според вашите нужди. Изключително икономични, с по-дълъг живот от обикновените крушки. Голямо предимство е, че не се нагряват и не трептят.

Защо да закупите от Euroled.net

Всеки продукт, закупен от нас, е с високо качество. Цените на ниски, а разнообразието голямо. Можете да се възползвате и от нашите промоции. Ако ви е писнало да искате да поръчате нещо онлайн, но сайтът да изисква регистрация - то вие сте на правилното място. При нас поръчката е експресна и регистрация не е нужна. Попълнете своето име и телефон и ние ще се свържем с вас още същия ден, в рамките на работното време. Не се колебайте - разгледайте и поръчайте висококачествени продукти още сега.

LED плафони със сензори (5)

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»Kакво представляват LED плафоните

 

Една от разновидностите на таванните тела е LED плафони. Най-голямото им предимство е, че плафона е лесен за монтиране. Не е необходимо допълнително  да се прави специална ниша в окачения таван от гипсокартон, не е необходимо да се монтира върху масивен метален кабел или скоба. Достатъчно е да го монтирате върху плосък таван или окачена конструкция, независимо дали е дървена или с метален профил. Плафона се предлага в комплект с всички необходими крепежни елементи, така че инсталирането му може да се извърши независимо дали от ел.техник или с  обикновените умения на човек. 

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Такива устройства обикновено имат малко тегло и размер, имат приятен външен вид, който перфектно ще съответства на всеки интериор. За нуждите на купувача, те се правят в няколко варианта за дизайн:

 

 • правоъгълни;
 • квадратни;
 • кръгли.

 

Най-малко беше  разпространен правоъгълния дизайн, но вече и той се налага безспорно. Всички такива устройства са изработени от устойчив бял поликарбонат, затворен тип, за да се предотврати навлизането на:

 

 • мръсотия;
 • прах;
 • влага. 

 

Плафоните имат висока степен на херметичност, въпреки преобладаващата употреба в затворени помещения с ниски тавани.

 

LED плафони-декоративни, се различава по мощност: 6, 12 и 18 вата и съответно яркостта на диодите. Не може да се използва за основно осветление, по-скоро за приглушено и допълнително.Всички такива устройства работят на напрежения в диапазона от 85 до 265 волта, цветопредаване на диоди,и много работни часове при интензивна употреба. LED елементите  в плафоните се включват незабавно, без закъснения, дават равномерна светлина благодарение на вградения дифузьор, не излъчват външен шум, вибрации, трептене, невидими за окото, и имат вграден драйвер.

 

За къде са подходящи

 

По характеристика на работата LED плафона перфектно замества таванните лампи или други видове затъмнени лампи, които се използват като допълнително осветление.  Плафоните се използват за осветление на апартаменти и къщи, коридори, помощни помещения, стълби, килерчета, бани, вани. Поради високата им устойчивост на влага, те са приложими в помещения за почивка - във вани и сауни.

 

Защо да си ги закупите от Euroled.net

 

Можете да закупите желаните от вас LED плафони от нашият онлайн магазин Euroled.net. Както показва практиката, физическите магазини не са в състояние да гарантират най-ниската цена на такива стоки. Затова е много по-изгодно да купувате такива устройства от нашият надежден онлайн магазин, където цената и качеството са на много високо ниво. Удобството и простотата на сайта, представя най-широката селекция от висококачествени продукти, с подробно описание и съвети, за да ви помогнем  да извършите правилен и бърз избор според нуждите на вашия дом.