Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Форма

Монтаж

Сензор за движение

Тип

Наличност

LED плафони

Kакво представляват LED плафоните

 

Една от разновидностите на таванните тела е LED плафони. Най-голямото им предимство е, че плафона е лесен за монтиране. Не е необходимо допълнително  да се прави специална ниша в окачения таван от гипсокартон, не е необходимо да се монтира върху масивен метален кабел или скоба. Достатъчно е да го монтирате върху плосък таван или окачена конструкция, независимо дали е дървена или с метален профил. Плафона се предлага в комплект с всички необходими крепежни елементи, така че инсталирането му може да се извърши независимо дали от ел.техник или с  обикновените умения на човек. 

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Такива устройства обикновено имат малко тегло и размер, имат приятен външен вид, който перфектно ще съответства на всеки интериор. За нуждите на купувача, те се правят в няколко варианта за дизайн:

 

  • правоъгълни;
  • квадратни;
  • кръгли.

 

Най-малко беше  разпространен правоъгълния дизайн, но вече и той се налага безспорно. Всички такива устройства са изработени от устойчив бял поликарбонат, затворен тип, за да се предотврати навлизането на:

 

  • мръсотия;
  • прах;
  • влага. 

 

Плафоните имат висока степен на херметичност, въпреки преобладаващата употреба в затворени помещения с ниски тавани.

 

LED плафони-декоративни, се различава по мощност: 6, 12 и 18 вата и съответно яркостта на диодите. Не може да се използва за основно осветление, по-скоро за приглушено и допълнително.Всички такива устройства работят на напрежения в диапазона от 85 до 265 волта, цветопредаване на диоди,и много работни часове при интензивна употреба. LED елементите  в плафоните се включват незабавно, без закъснения, дават равномерна светлина благодарение на вградения дифузьор, не излъчват външен шум, вибрации, трептене, невидими за окото, и имат вграден драйвер.

 

За къде са подходящи

 

По характеристика на работата LED плафона перфектно замества таванните лампи или други видове затъмнени лампи, които се използват като допълнително осветление.  Плафоните се използват за осветление на апартаменти и къщи, коридори, помощни помещения, стълби, килерчета, бани, вани. Поради високата им устойчивост на влага, те са приложими в помещения за почивка - във вани и сауни.

 

Защо да си ги закупите от Euroled.net

 

Можете да закупите желаните от вас LED плафони от нашият онлайн магазин Euroled.net. Както показва практиката, физическите магазини не са в състояние да гарантират най-ниската цена на такива стоки. Затова е много по-изгодно да купувате такива устройства от нашият надежден онлайн магазин, където цената и качеството са на много високо ниво. Удобството и простотата на сайта, представя най-широката селекция от висококачествени продукти, с подробно описание и съвети, за да ви помогнем  да извършите правилен и бърз избор според нуждите на вашия дом.

 
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 17
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани