Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED осветление

 

Какво е LED крушка

Изборът на крушка може да ви се стори много прост, но пред голямото разнообразие от продукти на пазара - традиционни, халогенни, LED, енергоспестяващи - не винаги е лесно да си купите подходящата. Преди да купите продукта, ще трябва да си зададете някои въпроси, за да разберете по-добре функционирането на различните източници на светлина. Възможностите варират от вида на осветлението, за което ще бъде предназначена светлината, до желанието да се спестят пари и енергия, за вида светлина, който искате да инсталирате  в пространствата на вашия дом.

Какви видове ще откриете в раздела

С обичайния термин крушка ние разбираме в повечето случаи лампа с нажежаема жичка с класическата форма на капка с винтова основа с диаметър 27 мм, разпознаваема с технически термин като E27 .Това е продуктът, който винаги се използва в повечето случай за  електрическо осветление Повечето лампи- полилейните лампи поддържат този тип крушки. Вторият най-често срещан тип е E14, който е с винтова основа с диаметър 14 мм, широко използван за по-малки лампи, примерно нощни лампи или малки настолни лампи. За характеризиране на електрическа крушка трябва да знаем , не само формата или диаметърът на основата й, но и нейната енергийна мощност, измерима във ватове. Обхватът на възможностите също е много широк в тези случаи: що се отнася до енергията, тя преминава от 3 или 4 Вата до 200 Вата; що се отнася до работата, типът с нажежаема жичка отстъпва място на други видове като халогенните, енергоспестяващи и LED крушки.

Класическите крушки с нажежаема жичка E27 и E14 винаги са били високо ценени за качеството на излъчваната светлина, обикновено топла, гостоприемна и неутрална на цвят. Този тип осветление обаче се оказва не икономичен ,не енергоспестяващ и не много екологичен, тъй като се превръща в светлина само много нисък процент от консумираната енергия.

Най-често срещаните видове алтернативни крушки включват:

 • Енергоспестяващата, която е основана на принципа на  флуоресценцията;
 • Халогенната, която основава работата си на нажежаема жичка в присъствието на благороден газ;
 • Лед, безспорно най-добродетелната по отношение на пестенето на енергия.

Други аспекти, които трябва да имате предвид при закупуване на електрическа крушка:
След като разберете тези разлики, можете да се съсредоточите върху вида светлина, който предпочитате за пространството във вашия дом, където ще поставите електрическата крушка, например какъв цвят трябва да излъчва желаната светлина. Всички видове лампи могат да гарантират различни тонове на интензивност и цвят. Дори и без традиционните електрически крушки, следователно можете да гарантирате, че домът ви е топъл, приветлив и с подходящата светлина- и с различните LED светлинни решения можете да спестите и от сметката си за ток, като опазвате околната среда.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Ние от Euroled.net и в нашият онлайн магазин, ще ви предложим голямо разнообразие и високо качество на нови и модерни артикули. Докато алтернативните продукти на пазара, като халогенни крушки или още по-добре, LED такива, вече са в състояние да гарантират същата производителност, докато консумират по-малко енергия. Все по-разгорещеният дебат за необходимостта от пестене на енергия за запазване на ресурсите на планетата дори доведе до забрана на производството и разпространението на традиционните крушки с нажежаема жичка в полза на други видове, които, разбира се, се предлагат на пазара днес също с цокъл E27 и E14 

LED крушки (479)

Какво представляват LED панелите

Нашият онлайн магазин Еuroled.net предлага лед- панели за интериори, стабилни, безопасни и висококачествени продукти. Предлаганите са и таванни, идеални във всички онези среди, където е необходимо да се получи разсеяно професионално осветление с определена интензивност: благодарение на оптиката с 150 ° отвор и предния панел в полупрозрачен поликарбонат, всеки LED панел е в в състояние да гарантира равномерно разпределение на светлината върху цялата зона, без да създава проблем с отблясъците. Предлаганата гама включва три различни цветови температури, идеални за професионално осветление в магазини, офиси и други работни зони.

Какви видове ще открием в раздела:

 • Светодиодните панели се предлагат  в различни форми и размери в топла или естествено бяла светлина;
 • Иновативни с двойни емисии, способни да излъчват 55% от светлината надолу и 45% настрани;
 • LED панели със светлинен източник, поставен отстрани на разсейващите го отражатели за голяма осветеност;
 • Удобни за излъчване на светлина с бързо поставяща се монтажна връзка, могат да бъдат поставени в окачени тавани;
 • Последно поколение LED светлинни панели с различни размери  с UV защита;
 • Панели със влагова защита IP65 с висока светлинна мощност и отлично качество на светлината;
 • С възможност за промяна на цвета в режим RGB.

Какви са предимствата

Това не е само екологична алтернатива със значително по-добри показатели, LED технологията има и по-дълъг живот - и нулеви разходи за поддръжка - и също така позволява да се спести до 60% от потреблението на електрически ток.. Открийте асортимента от артикули за таван, предлагани от Euroled.net и намерете решението, което най-добре отговаря на вашите нужди.
Kакво ни предлагат от Euroled.net
Предложените от нашия онлайн магазин Euroled.net панели са оптимално решение за тези, които искат да създават модерни и светли среди. Снабдени с много модерен и елегантен дизайн, тези продукти могат да бъдат широко използвани в най-разнообразни условия, от офиси до търговски центрове, но също така и в хотели и домовете ни. В сравнение с по-традиционните решения, LED панелите предлагат редица предимства.

LED панели (168)

Какво е LED пури

Това е осветление,което се основава на светлоизлъчващи полупроводници, които преобразуват енергията на електрическия ток в светлина и включват осветлението със светодиоди.Има различни разновидности на това осветление и едно от тях е лед-пурите.

LED пурите са направени от различни материали - алуминий, поликарбонат или стъкло, за да се гарантира тяхната издръжливост във времето. Имаме различни модели с различни цветове, сред които неутрално бяло, студено бяло или топло бяло; и специални за различни дейности.
Тези лампи имат система за моментално запалване и много от тях имат внедрена технология без трептене и пукане.

Какви видове ще открием в раздела 

Разполагаме с всички видове лед пури в различни размери, материали и цветове, в допълнение към това, че имаме и такива с различни функции като- лед пури със сензори за движение или с вградена аварийна светлина. По принцип могат да бъдат  класифицирани според вида на използваната втулка. Най-често срещаните са:

 • T8 - Те са най-използваните в света. Те могат да бъдат инсталирани на всички видове места поради тяхната функционалност, въпреки, че най-често срещаните им приложения са тези за промишлена употреба, гаражи, офиси;
 • T5 - Тези видове лед пури са разновидност на пурите T8. Поради по-тясната си специфика, са подходящи  за инсталиране на места, където не се изисква много място;
 • 2G11 - Този тип  се характеризира с това, че има 4 пина вместо 2 и е широко използван за кухни и промишлена употреба;
 • Светодиоден детектор за движение. 

Разполагаме с голямо разнообразие с детектор за движение, така че светлината да светне, когато засече всяко движение под определен ъгъл.

Какви са предимствата на лед пурите

Светодиодните заменят традиционните флуоресцентни пури като:

 • спестяват до 80% от електрическата енергия;
 • издържат до 10 пъти по-дълго и  светват незабавно;
 • спестявате чрез смяната на флуоресцентни със светодиодни;
 • не съдържат вредни газове или живак;
 • висока механична якост;
 • не генерират ултравиолетови и инфрачервени(топлинни, IR) лъчи;
 • насочено излъчване без използване на рефлектори;
 • малки размери.

Защо светодиодните пури са по лесни за монтаж

Те могат да се монтират директно и в съществуващи тела на 220V след отстраняване на стартера и дросела.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Euroled.net ни предлага най-пълният каталог с продукти - разнообразие ;различни видове и размери;дизайн.
Проверете за оферти и изгодни цени за закупуване на LED пури от нашият онлайн магазин Euroled.net. Предлагаме  всички видове за всеки проект за професионално и домашно осветление, с най-доброто съотношение цена / качество на пазара
Спестете чрез смяна на флуоресцентни със светодиодни и се възползвайте от нашите предложения.

Euroled.net - коректност и качество!

LED пури (53)

LED лентите много бързо станаха част от нашето ежедневие, и вече едва ли има някой, който не ги е виждал някъде. LED лентите се използват за интериорно осветление на жилища, заведения и ресторанти, скрити в окачен таван, первази или друг вид профили за скрито осветление. Тъй като са малки и гъвкави, могат лесно да се моделират според детайла върху който се монтират. Най-добър ефект има, когато лентата е скрита, и се вижда само светлината която излъчва. 
LED лентите са различни цветове, като основните са червен, зелен, син, жълт, топло бял, неутрално бял и студено бял. Също така има и RGB които могат да променят цветовете си. Различните ленти са с различен брой диоди на метър. Най-често срещаните ленти са с 60 диода на метър и 120 диода на метър. 
LED лентите се продават на линеен метър, като могат да се режат на всеки три диода. Работят на 12V или 24V постоянно напрежение, като мощността на захранването се съобразява с дължината и мощността на лентата.

LED ленти профили и аксесоари (303)

Какво представляват LED луните

Осветлението на стая или конкретна зона на нашата къща може да се осъществи от различни точки или ъгли, но обикновено Лед луните могат да бъдат вградени или на тавана, или на стената. Когато обикновено искаме да осветим конкретна точка като картина, огледало в баня или витрина в магазин за дрехи, за да подчертаем нашия продукт с хубав лъч светлина, за предпочитане е да инсталират на стената. Ако трябва да  осветяваме стая като хол или всяка друга стая в дома ни, монтирането на тавана е най-доброто решение, като се уверите, че ги разпределяте правилно на разстояние според характеристиките на мощността и оптиката на лъча. Един от най-трудните избори е светлият цвят (изразен в Келвин) на светодиодната луничка или крушка, която ще купим отделно. Това е според вашето желание,разбиране или настроение. В стандарта на интегрирани LED луни най-продаваните са: 3000k бяла / топла или 4000k естествена светлина. Много декоративно светлинно решение за много LED лунички е възможността да имате променлива многоцветна светлина или да можете да я избирате с дистанционно управление. В тези случаи ще говорим за луни или електрически крушки с RGB LED светлина, които са използвани повечето  за банята вътре или в спа или уелнес центрове.

Какви са предимствата на светодиодните луни

Вътрешните LED луни са едно от най-добрите решения за замяна на традиционните халогенни крушки, те имат приложение почти във всяка област:

 • във всяка стая във вашият дом;
 • на работното ви място;
 • или дори в асансьора.

Те имат по-ниско въздействие върху околната среда и по-високо качество в дългосрочен план.
Тези, които са на закрито имат голямото разнообразие на пазара.Това дава възможност за истинско задоволяване на всяка нужда, също и по отношение на степента на яркост, която е желана в някои конкретни точки във вашия дом или офис или извън него. Вътрешните LED луни  изпълняват същата функция ,като другите видове халогенно осветление, но те имат много по-високо качество.

Как да изберем правилния модел за нас

На нашият онлайн магазин Euroled.net може да намерите голямо разнообразие, високо качество и ниски цени. На пазара има много видове LED лунички разделени в различни категории, за да предложат конкретни резултати-като време на продължителност, така и по отношение на интензивността. Светодиодните лунички всъщност са в състояние да гарантират незабавно запалване, както и успяват да отделят много малко топлина и да гарантират петдесет пъти по-дълъг живот в сравнение с обикновените и дори десет пъти по-висок  енергоспестяващ ефект.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Вътрешните LED луни могат да се използват както във вашата компания, така и у дома: има различни модели, като се започне от вградените- гаранция за комфорт, до моделите на стените, които са най-избраните за частни домове.  Осветяването на работна повърхност с LED луна означава да имате продукт, който издържа на физическо натоварване, гарантира ефективност и дори различни светли цветови тонове. Инсталацията, благодарение на специалните приставки, позволява да  се избегне всеки проблем, свързан с модификацията на осветителната система: прост и ефективен.
LED луните за вграждане са  новата визия на осветлението.

LED луни за вграждане (61)

Какво представлява LED осветлението за стъпала


LED светлините за стъпала е иновативно решение да направите стълбите си забележими, стилни, а и по-безопасни. Чрез тяхното осветяване вие ще ходите уверено по вашите външни и вътрешни стълби.
Този тип осветяване е наистина полезна декорация в дома Ви, а и на изгодна цена. В онлайн магазина на Euroled.net предлагаме няколко типа лед осветление, според:

 • Според форма разполагаме с кръгли, квадратни и правоъгълни такива; 
 • Функциите са лично предпочитание. То може да бъде дистанционно контролирано, а може и с така известния ви ключ на стената. Цената е съобразена с различните функции;
 • Цветовете трябва да бъдат съобразени спрямо разположението на стълбите. За външни такива се препоръчва силна бяла светлина, а за вътрешни мека и не толкова силна.;
 • Изграждането на декорациите се съобразява спрямо големината и разположението им. То може да бъде позиционирано на стената, парапета, на основата на стъпалото или да бъдат скрити с вече известните ви лед ленти. 

Каква декорация може да направите за външни и вътрешни стълби


За външни осветителни тела най-добре е светлината да е силна и да бъде осветено цялото стъпало. Външните стълби обикновено са по-грубо изработени и са опасни, ако не са добре осветени. Нашият съвет към вас е да поставите лед декорацията навън на стената. Така цялата повърхност до самия ръб ще бъде осветено и обезопасено. В онлайн магазина на Euroled.net избирате предпочитаната от Вас форма за този тип монтиране. Друг вариант е лед осветлението да бъде поставено на парапета, като по този начин ще бъде отразен и самия парапет. 

За вътрешни стълби декорацията може да бъде съобразена с интериора в дома Ви. Меката, скрита светлина е за предпочитане в домашна обстановка. Тъй, като в дома Ви има и други източници на светлина, не е нужно тя да е ярка. Лед осветителното тяло може да бъде съобразено с формата на стъпалото. Поставя се на основата на горното, като по този начин светлината няма да е изцяло скрита и ще осветява достатъчно.  

Защо да изберете Euroled.net


Онлайн магазина на Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома. Цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние от онлайн магазина на Euroled.net предлагаме изграждането на цели осветителни проекти и монтираме на място. В сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

LED осветление за стъпала (41)

LED прожектори

На нашия сайт Euroled.net ще намерите подходящия продукт за вашите нужди!
Търсите идеи онлайн, за да осветите стаите във вашия дом или офис ?
 Не се притеснявайте,  има много въпроси, които преследват всеки човек, който избира и купува вътрешни LED прожектори, за да освети всяка отделна стая в своята къща,офис или голямо помещение, Ето няколко:

Какво представляват LED прожекторите

Това е полупроводников диод, който се състои от преход, който излъчва светлина в тесен спектър, когато през него протича електрически ток в права посока. Обикновено светодиодът съдържа един или няколко излъчващи светлина кристали, разположени в един корпус с леща, която формира светлинния поток.

Какви видове ще открием в раздела на Euroled.net 

Прожектори с или без вграден трансформатор, което може да изискват по-опитен майстор да ги  монтира и свърже със сигурност тези видове LED прожектори  са най-технични и предлагат значителни светлинни мощности, със специална оптика и светлинни лъчи и с материали с по-голяма издръжливост, перфектни като решения за осветление на търговски помещения, складове или големи пространства. Прожектори с LED крушки  са лесни за инсталиране на тавана или стената, обикновено с прости дюбели и винтове, без да се изискват специални електрически познания.

Какво е приложението на лед прожекторите

Светлината на прожекторите, може да бъде различна, с различно покритие:

 • никел;
 • стомана;
 • месинг;
 • бронз;
 • полиран хром и др.

Предлагаме с различни форми и размери, с държач за лампа, като GU10, който позволява поставяне на множество модели LED крушки с различна мощност и оптика.
 LED прожекторите  могат да бъдат намерени с "фиксирана", или с "регулируема" светлина, за насочване на светлинния лъч, а също така е възможно да са с притъмняема светлина, така че да имате възможност да променяте силата на светлината им . В зависимост от вашите нужди, можете да ги инсталирате на стената или тавана.
Благодарение на LED технологията е възможно да се купуват кръгли или квадратни прожектори с много тънка или ултра плоска дебелина. Тези конкретни LED прожектори са в състояние да задоволят нуждите на онези, които имат нисък таван. Тънките версии са дълбоки няколко милиметра и се предлагат както квадратни, така и кръгли.

Колко консумират LED прожектори

Необходимо е да се уточни, че източниците на светлина с "LED" технологията по същество са "енергоспестяващи", поради което консумацията на енергия е значително намалена в сравнение със старата халогенна или флуоресцентна крушка. Консумацията на LED прожектора ще варира в зависимост от мощността на диода.

Какви са  предимствата на лед прожекторите

 • по-дълъг живот от другите видове, ако се използват в подходяща среда. Животът им се измерва в десетки хиляди часове, което никак не е малко. Това логично води до не малки спестявания от бъдещата поддръжка и цена на осветлението;
 • по-висока ефективност и по-ниска консумацията на енергия в сравнение с лампите с нажежаема жичка(до 80 % по-ниска стойност при приблизително еднаква осветеност);
 • минимална топлинна мощност, за разлика от конвенционалните лампи;
 • по-нисък риск от пожар,  всравнение с халогенни прожектори;
 • много по-бързо време за включване и по-голяма издръжливост при пускане и спиране;
 • по-щадящи към околната среда.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Нашият онлайн магазин euroled ви дава възможност да избирате асортименти от всякакъв вид, да получавате професионални и сериозни съвети, които ще ви позволят да вземете вашите решения, за да можете да закупите това, което отговаря на вашите нужди. Ще разберете дали лед прожектора има електрическа сертификация и каква гаранция има в случай на неизправност или повреда. На тези въпроси и всички поставени от вас  -ние сме на среща , с добри консултанти и прецизно изпълнение, бърза  доставка и коректност.
Търсете Euroled.net отново и отново!!!

LED прожектори (413)

Какво представлява LED уличното осветление

Уличната лампа трябва да е ярка и надеждна, тъй като при лошо осветление хората не се чувстват сигурни извън къщи, те могат да паднат или да се наранят. С помощта на улична лампа се осветяват тревни площи, паркове, улици, дворове или фасади ,архитектурни сгради. Можете да окачите улична лампа за осветление както навън, така и у дома в градината.

Какво е тяхното предимство

Осветлението трябва винаги да е ярко, да не трепти и да не мига, за да не пречи на пешеходеца или водача на МПС. Уличната лампа на стълб или стена ще създаде комфорт в пространството и ефективно ще осветява отдалечените райони. Основните предимства на уличните светлини включват:

 • икономично потребление на енергия;
 • здраво тяло от силимин;
 • удароустойчиво стъкло;
 • трайно покритие;
 • висококачествено възпроизвеждане на цветове;
 • работят при климатични условия с екстремни температури: от -40 до +50 градуса по Целзий;
 • специален капак и окабеляване.

Светлинният поток трябва да бъде мощен, но не ослепителен, а корпусът на лампата трябва да бъде направен от износоустойчиви материали. За домашна употреба е подходящ модел фенери с по-ниска мощност. Те се поставят по различни начини: върху стълбове по периметъра на оградата или изградени на земята или тревата. Такава лампа не се поврежда от дъжд, вятър, сняг, защото се използва за осветяване на двора, улицата, на промишлено съоръжение или обществена градина в града.

Какви са неговите особености

При избора на висящи лампи се взема предвид и дизайнът, върху който ще се монтира устройството. Конзолните светлини са монтирани на стълбове. Има специална градация за оценка на безопасността на уличните светлини, според тяхната устойчивост на дъжд и прах. Устойчивостта се посочва чрез индекса на IP.Най-ниското ниво е IP 43, тези тела са защитени от дъжд, но не и от прах. По-висок IP 54 означава, че осветителното тяло не е изложено на прах или вода, а IP 55 до 65 предполага пълна непроницаемост. 

Какви видове ще открием в раздела

Уличната лампа ще се превърне в стилен и функционален елемент на екстериора и ще освети част от пейзажа на двора като прожектор. В зависимост от целта на използването на лампата, можете да изберете нейния тип. Това са висулки, стенни, подови или вдлъбнати светлини. При избора на вградено осветително тяло е необходимо да се вземе предвид нивото му на стабилност, тъй като обикновено такива лампи са в тесен контакт с почвата и влагата. Обърнете внимание на материала, от който е изработено тялото, ако изберете улични лампи, които ще са монтирани на стълбове.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Онлайн  магазина ни euroled.net има осветителни лампи с различни устройства и функционалности и различни стилове. Вие можете да намерите тук най-добрите продукти за осветление. Вземете улична лампа за вашия гараж, бизнес или офис. Тук ще намерите външни светлини и ще ви помогнем да изберете и купите най-доброто от  сайта ни.
Еuroled.net е достъпния сайт, с изградена мрежа от компетентни представители,които дават отговори на вашите въпроси и ви съдействат в избора. Доставката е бърза ,обслужването точно и коректно.Един път посетили ни сте ни ,пак ще дойдете.
Еuroled.net е достойния партньор!!!

LED улично осветление (62)

Какво индустриално лед осветление ще откриете в раздела

В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете висококачествено индустриално лед осветление в две форми - камбани и пури.

Пурите са едни от най-познатите ни осветителни тела, още от училище. Дългата форма на тялото помага на светлината да се разпръсне из всяко ъгълче на помещението. Те са подходящи за помещения с по-ниски тавани, защото светлината не е толкова силна, но е достатъчна и е щадяща зрението. Именно за това са подходящи и се използват в повечето учебни заведения. Това индустриално лед осветление бързо ще ви възвърне инвестицията, с бързо понижение цената на сметката за тока. 

Камбаните са също добър избор за вашето индустриално лед осветяване. Те са стилни и в някои случаи играят ролята на прожектори, защото светлината им е много силна и концентрирана. Те са подходящи за монтиране на високи сгради, каквито са много от индустриалните цехове. Те са издръжливи и са подходящи за работа в екстремни условия. Когато силната видимост е от изключително значение за работния процес, ние от онлайн магазина на Euroled.net, Ви съветваме да изберете лед осветителни тела тип - камбана.

Защо да се спрете на подобно осветление

Ако сте работодател, който се отнася с грижа за работниците и качеството на работа, то задължително трябва да се отнесете сериозно към източника на светлина на индустриалните помещения. Освен, че осигурявате безопасността и здравето на вашите служители, вие също спестявате от цената на тока. Светлинната ефективност и продължителност на живота са сред най-важните показатели за осветителното тяло, особено когато става въпрос за промишлени сгради. Много от този тип осветление работи в динамична и неблагоприятна среда. Например в помещения с висок процент прахови частици или изпарения на високи градуси. За това редовното почистване и поддръжката им е от изключително значение.

Защо да изберете Euroled.net

 • Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи лед марки; 
 • Онлайн магазина ни Ви дава предимство за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома; 
 • Цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от уличните лампи в София и страната;
 • Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за светлината във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност; 
 • В онлайн сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

Индустриално LED осветление (80)

Какво лед осветление за мебели ще откриете в раздела

В разделът “лед осветление за мебели” имате възможност да избирате от скрит и външен монтаж. 

За външен монтаж ще видите нашите мебелни светодиодни луни, които се монтират със съответната за тях рамка. В онлайн сайта на Euroled.net ще откриете аксесоари за вграждане за всички видове лампи в раздела. Друго led осветление за външен монтаж на вашите мебели са светодиодните лампи тип пура. Те могат да бъдат поставени в стъклени секции или за осветяване вътрешната страна на гардероба, като се задейства от сензор. 

За скрит монтаж най-използвани са вече познатите Ви лед ленти. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете много видове ленти и други видове Led аксесоари за мебели. Този малък вид лампи са изключително лесни за залепяне или вграждане. Писнало ли Ви е да се удряте в ръбовете на леглото или шкафа?
Тогава Ви препоръчваме да закупите комплект крушки със сензор. Комплектите са на изгодни цени, а удобството е в пъти по-голямо. Скритото led осветяване се поставя по цялата долна част, включително и ъглите, което намалява риска кутрето на крака Ви да пострада. 

Какви лампи да изберете за осветление

Лед осветлението за мебели е добре да бъде съобразено спряло цветна температура и силата на светлината. 
Ако се поставя на остъклени мебели светлината не трябва да е прекалено силна за да не дразни очите Ви. Същото важи и за вътрешно им осветяване. Ако решите да слагате осветление вътре в гардероба или шкафа, то светлината трябва да е поставена индиректно, а не директно срещу очите. Точно за това за предпочитане е скритата светлина, която се разпръсква нежно и не дразни зрението. 
Цветната температура също е добре да бъде съобразена спрямо интериор и чувствителността на очите. Цветът е хубаво да се доближава до естествената дневна светлина - бяла или жълта. Жълтият цвят е по-подходящ за лампи в домашна обстановка и действа благоприятно на настроението. 

Защо да изберете Euroled.net

 • Многообразие на видове лед светлини;
 • Изгодни цени и лицензирани качествени продукти 
 • Проверка на качеството на всеки продукт в онлайн сайта на Euroled.net
 • Изготвяне на цели осветителни проекти за домове, предприятия или улици
 • Доставка до дома с опция за монтиране.

LED осветление за мебели (40)

Kакво представляват LED плафоните

 

Една от разновидностите на таванните тела е LED плафони. Най-голямото им предимство е, че плафона е лесен за монтиране. Не е необходимо допълнително  да се прави специална ниша в окачения таван от гипсокартон, не е необходимо да се монтира върху масивен метален кабел или скоба. Достатъчно е да го монтирате върху плосък таван или окачена конструкция, независимо дали е дървена или с метален профил. Плафона се предлага в комплект с всички необходими крепежни елементи, така че инсталирането му може да се извърши независимо дали от ел.техник или с  обикновените умения на човек. 

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Такива устройства обикновено имат малко тегло и размер, имат приятен външен вид, който перфектно ще съответства на всеки интериор. За нуждите на купувача, те се правят в няколко варианта за дизайн:

 

 • правоъгълни;
 • квадратни;
 • кръгли.

 

Най-малко беше  разпространен правоъгълния дизайн, но вече и той се налага безспорно. Всички такива устройства са изработени от устойчив бял поликарбонат, затворен тип, за да се предотврати навлизането на:

 

 • мръсотия;
 • прах;
 • влага. 

 

Плафоните имат висока степен на херметичност, въпреки преобладаващата употреба в затворени помещения с ниски тавани.

 

LED плафони-декоративни, се различава по мощност: 6, 12 и 18 вата и съответно яркостта на диодите. Не може да се използва за основно осветление, по-скоро за приглушено и допълнително.Всички такива устройства работят на напрежения в диапазона от 85 до 265 волта, цветопредаване на диоди,и много работни часове при интензивна употреба. LED елементите  в плафоните се включват незабавно, без закъснения, дават равномерна светлина благодарение на вградения дифузьор, не излъчват външен шум, вибрации, трептене, невидими за окото, и имат вграден драйвер.

 

За къде са подходящи

 

По характеристика на работата LED плафона перфектно замества таванните лампи или други видове затъмнени лампи, които се използват като допълнително осветление.  Плафоните се използват за осветление на апартаменти и къщи, коридори, помощни помещения, стълби, килерчета, бани, вани. Поради високата им устойчивост на влага, те са приложими в помещения за почивка - във вани и сауни.

 

Защо да си ги закупите от Euroled.net

 

Можете да закупите желаните от вас LED плафони от нашият онлайн магазин Euroled.net. Както показва практиката, физическите магазини не са в състояние да гарантират най-ниската цена на такива стоки. Затова е много по-изгодно да купувате такива устройства от нашият надежден онлайн магазин, където цената и качеството са на много високо ниво. Удобството и простотата на сайта, представя най-широката селекция от висококачествени продукти, с подробно описание и съвети, за да ви помогнем  да извършите правилен и бърз избор според нуждите на вашия дом.

 

LED плафони (77)

Какво представлява линейното LED осветление

 

Една от разновидностите на продуктите, предлагани на нашия онлайн магазин euroled.net, са LED линейни осветителни тела, които, подобно на другите видове LED осветителни тела, „набраха“ популярност сред флуоресцентните лампи и продължават да се използват широко в съвременните осветителни системи. Следователно тази категория е изцяло посветена на линеен модел, който предоставя на клиентите редица предимства , а именно:

 

 • дълъг експлоатационен живот на линейни тела, в съвкупност от непрекъснато време на работа, еквивалентно на 40 хиляди часа;
 • използването на светодиоди ви позволява да се осигури осветление с необходимата яркост, но по-икономично по отношение на консумацията на енергия;
 • линейните осветителни тела имат приятен дизайн, което им позволява да бъдат „вградени“ в голямо разнообразие от стилистични решения по отношение на интериорния дизайн.

 

Заслужава да се отбележи, че всички горепосочени „предимства“ са пряка заслуга за използването на светодиоди, но ако направите сравнителен анализ с предишните луминесцентни модели, списъкът на предимствата със сигурност ще бъде допълнен от липсата на шум, вибрации и трудно забележими, но изключително неприятни и вредни за човешкото зрение - трептене , Друга отличителна черта на светодиодите е тяхната впечатляваща практичност и устойчивост на износване, която  позволява да изключвате десетки или дори стотици хиляди пъти техните линейни тела без да се страхувате от изгаряне, като обикновените крушки с нажежаема жичка - този процес се заменя с обикновено намаляване на яркостта. Комбинацията от тези характеристики позволява използването на линейни LED лампи за най-различни цели, включително осветление на обществени места, офиси и търговски помещения.

 

Какво да купим

 

LED линейните тела могат да се използват по различни начини, чийто обхват може да реши само вашето въображение. Например, можете просто да замените остарелите луминесцентни модели с линейни, като ги окачите на мястото на първите; решението за начина на приложение също до голяма степен зависи от вида на осветлението, което трябва да бъде осигурено:

 

 • локални (за таблици, витрини и т.н.);
 • декоративни (мебели, рафтове).

 

За да се улесни тази задача, нашият сайт euroled.net  изнася  всички линейни осветителни са представени в  снимки и описания, които позволяват да се разбере подробно как изглежда дадено устройство, така че да е по-лесно да го ползвате за вашите цели.

 

Защо да изберете Euroled.net

 

 

В нашия онлайн магаин euroled.net линейните офисни осветителни тела остават един от най-популярните видове наши продукти.

 

Тази категория включва както прости евтини линейни LED лампи, така и висящи линейни модели, които имат приятен дизайн и се различават само по отношение на мощността, която се предлага в четири варианта: 35W, 50W, 70W и 105W. Ако сте малко запознати с принципите на работа на LED осветителните тела, тогава определено знаете, че параметърът на мощността също влияе върху яркостта на излъчения светлинен поток.. Като се има предвид това, можете да изберете линейна LED лампа за яркост според вашето желание и нужда. Например, за офиса можете да изберете по-ярки.


Нашите LED висящи  линейни LED осветителни тела са печеливша инвестиция за хора, които знаят как да спестят пари. И вие можете да сте едни от тях ,като разгледате нашия сайт euroled.net и се възползвате от нашите предложения!

LED линейни тела (84)

В категория “най-важни” със сигурност поставяме този тип осветление. То се използва в сгради, в които се намират фирми и офиси, училища, търговски центрове и други и е неизменна част още при строителната дейност на обектите. В случай на създала се бедствена ситуация, в някоя от изброените сгради например, именно то е първото нещо, което ни помага да се спасим от нея.

 

ЗАЩО И НА КОГО Е НУЖНО?


Защо е нужно? Най-вече за нашата сигурност! Всеки от нас посещава търговски обекти, води детето си на училище, работи в офис или голямо предприятие, или просто ходи и пазарува в близкия супермаркет. При създала се извънредна ситуация, първото нещо, което всеки би изпитал е паника. Но, оглеждайки се наоколо и забелязвайки светещите евакуационни тела и табели, лесно бихме се ориентирали и излезли от мястото, където се е създала неприятната ситуация. 
Осветлението, предвидено при евакуация има няколко важни и основни цели:
Осветяване посоката на пътят за евакуация по неговата дължина и отвеждане до изходите, за достигане на безопасно място;
да освети всички видове сигнални бутони и противопожарни кранове;
осигуряване на безпроблемни действия, които помагат за безопасността на хората и тяхното имущество при аварийна ситуация.

 

ВАЖНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА АВАРИЙНО ОСВЕТЛЕНИЕ


Да започнем с това какво представлява то. Това е осветително устройство, което е на батерии и се включва автоматично, в случай на спиране на електрозахранването на дадена сграда. Използва се е обществени, индустриални сгради и, все по-масово, в новите кооперации с жилища. Съществуват различни видове и места, на които се поставя, всяко със своите специфични изисквания:

 

На места, където работата предполага голям риск

При работа с рискови машини и материали, може да се стигне до сериозни травма, ако електрозахранването спонтанно спре.

За създаване на евакуационен маршрут

При пожар или късо съединение, аварийното осветление помага на хората да напуснат сградата.

Аварийно осветление в готовност

Служи за безпроблемно продължаване на работата ви при евентуална повреда с редовното електрозахранване

Външно осветление

За лесно ориентиране на хората, попаднали в ситуация и извеждането им навън


ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?


Онлайн магазинът на Euroled.net ви представя евакуационни табели и осветителни тела, с високо качество, които определено биха ви били полезни. Освен качествени продукти, ви предлагаме и ниски цени. Поръчвате бързо и безпроблемно. А вие? Избрахте ли вече какво да поръчате?

LED евакуационно и аварийно осветление (7)

 

Какво представляват датчиците за движение

Нашият онлайн магазин euroled.net предлага сензори и датчици за движение.Те са не само комфорт, но и спестявания на пари и грижи.

 

С помощта на сензори за движение получавате:

 • комфорт на улицата и в къщата - автоматично ще се включи оборудването без ваша намеса;
 • спестяване на пари и енергия (светлината няма да изгори напразно, защото сте забравили да натиснете превключвателя, или видеокамерата ще включи запис само когато скенерът вижда движещ се обект);
 • ниска цена (между другото, и постоянна наличност );
 • надеждност ;
 • сигурност - имат алармена сигнализация.

 

Инфрачервеният лъч работи на принципа на възприемане на топлинно излъчване от обекти. Въпреки това, много модели (от тези, представени на нашия уебсайт) могат да бъдат конфигурирани да не работят върху малки или големи предмети (домашни любимци, кола).

 

Сензорите също се използват активно за управление на осветлението, за алармени и охранителни системи. Според цената може да избере различен модел.

Изберете въз основа на това, което ще контролирате и каква точност е необходима.

 

Ултразвуков и микровълнов сензор за движение

 

Тези два вида се използват по-рядко, поради техните недостатъци.

 • Ултразвуков - работи на принципа на отражение (връщане) на ултразвуковите лъчи. Когато обект се движи, честотата на отражение се променя, устройството възприема промените и реагира. Най-евтините и най-примитивни  видове Недостатъка им е - ако имате домашни любимци, реагират на ултразвуково лъчение.Може да се каже ,че са и опасни. Затова не препоръчваме да ги използвате у дома.
 • Микровълновия детектор за движение  работи на принципа на предишния, но лъчите, излъчвани от него, не са ултразвукови, а микровълнови. Не реагира на температурни промени. Той улавя промените (движенията) дори през тънки стени (дървени, гипсокартон, но не бетон). Те са малко по-скъпи и по-често се купуват за промишлени съоръжения, офис сгради и т.н.

 

Допълнителна функционалност

 

За да се избегнат случайни включвания през деня, реакции на малки или големи предмети и т.н., сензорите за движение имат:

 • Регулиране на инфрачервения елемент - можете да конфигурирате дали светлината ще се включи, ако колата се изтегли, а не друго движение;
 • Ъгъл на сензора.

 

Има модели с два метода на монтаж ,според ъгъла на сензор(на стената и на тавана):

 

 • Вътрешен и външен монтаж;
 • Регулиране на фоточувствителния елемент.

 

Обхватът на сканиране се регулира от по-луксозните модели. Ако възнамерявате да направите инсталация в стая, трябва да се съобразите с дължината и ширината на и, като се спрете на по-високо качество. 

Обърнете внимание на показателите, когато купувате сензор за външен монтаж, не забравяйте да вземете предвид целта на ползване или какво точно искате да засичате и в какви случай искате да се активира. Също така трябва да бъдат защитени от пръски вода и прах и да е устойчив на UV лъчи.

Сензорът започва да работи, когато през зрителното поле мине нещо което движи - осветлението се включва, а когато обектът излезе от обсега и мине определено време, което вие може да зададете, осветлението автоматично се изключва.

Първото нещо, на което ще обърнете внимание, е мястото, където ще се използва. За вътрешен монтаж за защита помислете за закупуване на надеждно и висококачествено устройство.

Защо да ги закупим от Euroled.net

Нашият онлайн магазин euroled.net е лесен и удобен за употреба и поръчка. Нашите консултанти са винаги на разположение да помогнат и да ви съдействат с всеки въпрос или затруднение. Този тип продукти могат да бъдат и сложни компютърни системи, които сами преценяват кой и какво се намира в помещението и дали да задействат сирена или аларма или не. Повече информация за тези системи може да получите от нашите консултанти.

 

Сензори и датчици за движение (28)

Фасадно осветление: характеристики и разновидности

 

Това е чудесен начин да създадете стилен дизайн и да се съсредоточите върху архитектурните изисквания и оригинални детайли в екстериора на сградата. Поставянето на домашно осветление има три основни области:

 

 • функционално;
 • дизайнерско осветление;
 • арт осветление.

 

Архитектурно фасадно осветление

 

Този тип електрическо осветление се използва най-често при проектирането на градски сгради. Функционалното осветление е предназначено предимно за повишаване нивото на удобство и сигурност за придвижване на хора и изпълнение на различни задачи вечер или през нощта. В същото време трябва да се помисли предварително за избора му на яркост и местоположението му. Оптималното решение за фасадно осветление на селски къщи и частни къщи е комбинация от стилизирано осветление и функционално електрическо осветление. В крайна сметка, естетическият компонент в декорацията на фасадата е не по-малко важен от практичния.

 

Характеристики на създаването на фасадно осветление и избора на тела

 

Разширените разработки в областта на създаването на осветителни тела и устройства предоставят много възможности за декориране и осветяване на къщи и летни вили. Всички видове фасадни светлини и друго осветително оборудване за осветяване на обекти на улицата ви позволяват да направите висококачествено електрическо осветление. Основата на фасадното осветление е набор от определен тип осветителни устройства, които се различават по предназначение и вид конструкция.

 

Осветителни тела за осветяване на фасади

 

 

Проектирането на външно осветление не е възможно без следните връзки:

 • халогенни или LED прожектори, които са един от основните елементи на подсветката;
 • друго осветително оборудване в ролята на основен видим елемент на електрическото осветление (улични стенни , висящи и вдлъбнати лампи);
 • устройства, които отчитат степента на осветеност и движение , които позволяват не само да се автоматизира системата, но и да се намали консумацията на енергия;
 • централизиран контрол.

 

Видове фасадно осветление за къщи

 

При създаването на декоративното външно осветление може да се използват почти всеки вид на улични лампи и по-малки украсителни съоражения. За да изберете осветително оборудване за външно осветление на сграда, просто трябва да вземете решение за вида на фасадното осветление. Дизайнерите не избягват използването на насочващи прожектори за осветяване на домове и къщи, тъй като те са по-подходящи за по-големи сгради като административни сгради и музей. Съществуват обаче много други разновидности на външно осветление, които изглеждат стилно и привлекателно за сравнително малка площ като фасадите на къщи и вили.

 

LED фасадно осветление

 

Този вид осветление става все по-популярно, тъй като дава възможност да се добави „обрат“ към външния вид на всяка сграда. LED осветлението може да бъде представено в различни цветове, освен това е лесно да се инсталира и поддържа. Специална технология дава възможност за възпроизвеждане на анимирани изображения, проектирани върху фасадата на къща, за да я украсите. Такива дизайни са функционални, надеждни и икономични.

 

Контурно електрическо осветление

 

Този тип фасадно осветление е особено търсено в случаите, когато трябва да обърнете внимание на конкретен архитектурен обект. Използва се за подчертаване на необичайните отвори за прозорци, веранди и други елементи, направени по индивидуален дизайнерски проект. Контурната светлина се създава с помощта на LED лента.

 

Динамично осветление

 

В този случай светенето се основава на избора и регулирането на цвета и интензивността на излъчване на всички лампи, разположени на фасадата на къщата. Динамичното регулиране дава възможност за по голям контрол и избор на различна сила и цвят на светлината.

 

Входно осветление

 

Този тип фасадно осветление е проектиран да реши няколко проблема:

 •  създава  акцент върху нестандартните дизайнерски решения; 
 • повишава безопасността и намалява възможността от битови наранявания в тъмното.

 

Защо да изберем Euroled.net

 

Всичко това и много още можете намерите в нашият онлайн магазин euroled.net. Не се колебайте да се свържете с нас и нашите любезни колеги ще ви помогнат да си изберете всичко от което имате нужда

Фасадно LED осветление (166)

Какво градински осветление да изберете

 

Всеки, който е рискувал да се нарани в тъмното  в градината, знае колко е неприятно: злополуки като тези могат да бъдат избегнати. Просто поставете светещи лампи във вашият двор или градина. Тъй като в градината има много опасности, всички пътеки, зони за достъп и стълби около къщата трябва да бъдат перфектно осветени. Сензорите за движение в различни разновидности са икономично и практично решение.. В допълнение на това, тези сензори са ефективно средство за предотвратяване на кражби в тъмното.

 

Какви предимства има

 

Лампите са достатъчни - наричани още светлинни стълбове или фенери - за да се избегне всяка опасност. Важно е да се осигури добро осветление във всеки участък от грубата, извита или стръмна алея. Още по-добре, ако цялата алея светне. Ето защо градинските светлини не трябва да са твърде отдалечени, в противен случай те създават прекомерни контрасти на светло и тъмно. Когато окото се промени от светло в тъмно, има нужда от време, за да свикне.

 

Просто регулирайте височината на градинското ви осветление - т.е. изберете доста високи точки на монтаж. Колкото по-висока е светлинната точка, толкова от по-малко светлини се нуждаете и следователно разстоянието между едната и другата лампа може да бъде по-голямо.

 

Насочена светлина

 

Зависи от вкусовете, дори ако с насочената светлина светва само алеята. Останалата част от градината остава на тъмно. Насочената светлина е перфектна, за да ви позволи да различите добре прехода си.Тази светлина, от друга страна, също може да освети и  зоната около алеята и околните зони.

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Фенерите се различават както по материали, така и по стил. Те не трябва да се бъркат с осветителни тела, улични лампи и подови луни. Фенерите се предлагат с фиксирани LED крушки, но също така и със сменяеми крушки.

 

LED технологията предлага следните предимства:

 

 • дълъг живот;
 • до 90% икономия на енергия;
 • непосредствена яркост идеална за сензори за движение.

 

Неръждаемата стомана и алуминият са най-често използваните материали за стълбове, тъй като са устойчиви на атмосферни влияния. Медът, месингът и камъкът често се използват за конструкцията. Крушката е защитена от стъкло или пластмаса. От вас зависи да решите какво предпочитате за вашата градина.

 

Идеална за околната среда и портфейла ни е  слънчевата енергия. Освен това фенерите със слънчева енергия не изискват електрическа връзка или окабеляване. Всичко, от което се нуждаете, е слънцето. Благодарение на съвременната LED технология зареждането на акумулаторната батерия също продължава много дълго време. Ако след това лампата се включва само при необходимост, зарядът продължава много по-дълго от необходимото. В този случай „сензорът за движение“ е ключовата дума.

 

Защо да си ги закупите от Euroled.net

 

В нашият онлайн магазин вие ще откриете огромно разнообразие градинско осветление, ако се свържете с нашите професионални консултанти винаги са на разположение и ще ви помогнат да направите правилният избор. Лесно и удобно можете да си изберете всичко необходимо от сайта ни за да направите перфектният градински дизайн на вашият двор.

 

Градинско LED осветление (107)

Интересни решения

Euroled.net  ви предлага модерни полилеи по дизайн и качество на изключителна и достъпна цена. Преди да направите избора си, ние също така искаме да ви дадем някои предложения и идеи, за да намерите подходящия модел, който да освети мястото, което ви интересува, независимо дали това е холът,  спалнята или вашият офис.Подходящи са и за магазини и големи помещения.
Модерните led полилеи са подходящи за всяка среда.Много е важно да разгледаме мястото, където искаме да поставим новото осветление, ако е стая:

 • как ще се ползва стаята;
 • вида на харесаните мебели за нея;
 • стила;
 • цветовете;
 • размера на помещението и размера на присъстващите мебели.

Важно е да има хармония между всички части от пода до тавана.Изборът е изцяло ваш.

Как да изберем

Първо оценяваме размера на полилея, който трябва да е пропорционален на ширината на стаята. Със сигурност просторна стая, като хола или входа ще изисква по-големи полилеи, докато например в по-малки помещения като кухня, баня или коридор ще са достатъчни по-малки светлинни точки.
Модерен полилей за всекидневната, също  може да се окаже добър избор. Ако искате да добавите към обзавеждането си елемент на изкуството и дизайна, който може да придаде този уникален и особен щрих на стаята, трябва да изберете най-ексклузивните led полилеи с висулки или големите лампи на тавана с топла или студена светлина.

Всички наши полилеи, включително модерните за всекидневна, са осезаеми, за да ви осигурят максимална практичност. Така че,вие можете да регулирате интензитета на светлината, както предпочитате, според вашето желание ,с повече или по-малко светлина в стаята.
Сред  ексклузивните дизайнерски модели на euroled.net  ще намерите и модерни LED полилеи, които ще осветят дома ви с интензивна и обгръщаща светлина, което ви позволява едновременно да се възползвате от LED технологията, която ще гарантира добро осветление и  икономия на електроенергия.
Euroled.net  гарантира качество, дизайн и спестявания. Закупуването на модерни лед-полилей  означава  добър избор на продукт, изработен  грижливо от отлични материали, който ще е траен с течение на времето. Можете също да се възползвате от абсолютно изгодната цена.. За това ние предлагаме дългосрочна  гаранция и винаги  наличието на резервни части за всички наши продукти.
Модерен или класически, винтидж или футуристичен, независимо от стила на вашия декор, в специалната наша секция ще намерите модела, който най-добре отговаря на вашите нужди

Какво ви предлагаме

Купете полилея си онлайн сега на най-добрата цена ,който ще придаде уют на дома ви. Нашите модерни LED полилеи са проектирани да създават елегантна и изискана среда и имат отлично съотношение качество / цена благодарение на невероятните ни оферти.
Досега те бяха много скъпи, но ако погледнете съотношението цена / качество на нашия полилей, ще видите, че и вие можете да обзаведете дома си със стил и оригиналност на прилична  цена. Дизайнът на нашите продукти е проектиран следвайки модерен и съвременен стил.
Ще можете да закупите своя полилей онлайн за комфорт на дома си и да го получите бързо на предпочитания от вас адрес.

Защо да изберете Euroled

Изберете полилея, който искате да поръчате и кликнете върху бутона за покупка, за да направите поръчката си веднага. Ако имате съмнения, въпроси или искате да получите повече информация, не се притеснявайте, да ни  потърсите .
Доверете се на euroled.net.При нас има разнообразие,имаме консултанти,който да ви помогнат в избора,имаме дистрибутори,които да ви обслужат.Всички поръчки се обработват бързо и се доставят на клиента с преглед и тест.
Еuroled.net -предпочитаните услуги!!!

LED полилеи (216)

Когато избираме осветление, което да използваме по време на работа е важно да се съобразим не само с интериора, но и технически. Необходима ни е лампа, която да ни дава нужната светлина, не повече и не по-малко, за да не натоварва очите ни. Повечето от вас, най-вероятно, са изпитвали дискомфорт, като главоболие и болки в очите, защото се е наложило да работите на прекалено силна светлина. При работа с компютър,не само мониторът влияе, но и осветлението около вас. Ако пък се занимавате с дейности като плетене, рисуване или четене, светлината, която ви заобикаля е необходимо да бъде по-силна. В противен случай отново е вредна за зрението. Важно е да пазим и децата си. Много често учениците пишат домашни до късно вечер, за което също трябва да помислите.

 

Какви са предимствата на настолните LED лампи ?

 

LED осветлението намира все по-широко разпространение. Това е така, заради всички предимства, които притежават пред обикновените крушки.

 

 

LED СВЕТЛИНИ

ДРУГИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

Енергоспестяващи

Не пестят енергия

Дълъг период на употреба

По-кратък експлоатационен период

Нисък разход за поддръжка

Честа поддръжка и смяна

Най-безопасни

Не достатъчно безопасни

 

Настолното LED осветление предлага голямо разнообразие на модели, както и на цени. При избор, едно от нещата, за които трябва да помислим е дали се нуждаем от модел с чупещо рамо или с твърдо такова. Височината на лампата е от значение, защото е важно да осветява цялото пространство пред очите ни, а не да свети директно в тях. Изборът на крушка също не е маловажен. Както вече знаете, LED крушките се използват за дълъг период от време, затова е важно да подберем правилното осветително тяло.

 

Какви видове ще откриете при нас?

 

Предлагаме ви различни модели, от които да изберете най-правилният за вас. В категорията ще откриете, както настолни, така и наземни осветителни тела. Формата, размерите, цветове и мощността на продуктите са различни, за да може всяко ваше желание да бъде удовлетворено. Ще откриете още настолни лампи - колони, защото винаги с музика животът е по-хубав, независимо дали сте на работното си място или извън него.

 

Защо да изберете Euroled.net?


Отговорът е лесен. Нашият онлайн магазин предлага не само голямо разнообразие от продукти, но и изключително достъпни цени. Поръчката е лесна, без да се изисква регистрация. Изберете продукт, добавете в кошницата и поръчайте! Ние ще се свържем с вас в рамките на няколко дни, за да може бързо да получите своята нова, така необходима лампа. Не се колебайте! Изберете още сега

LED настолни лампи (47)

Какво е приложението на декоративните луни


Луничките са осветителни тела с малък ъгъл на разсейване, използвани за общо и насочено осветление. Те се използват отделно или като допълнение към полилеи или други устройства.

Има много конфигурации , различаващи се в метода на монтаж, дизайна и материала: 

 • положени и вградени;
 • въртящи и неподвижни; 
 • изработени с помощта на пластмаса, стъкло, метал и други материали.
 • Луните дължат своята популярност на това разнообразие, което им позволява да бъдат широко използвани в дизайна на осветлението.

 

Използването на лунички


С помощта на лунички е лесно да се организира насочено осветление на определена зона: да се подчертае работната повърхност, в мебелът - да се фокусира върху интериорния елемент. По-често луните се използват като  осветителни тела за окачени и многостепенни тавани.

При създаването на общо осветление е важно да се установи достатъчен брой източници на светлина. В противен случай стаята ще изглежда мрачна и неудобна. Когато планирате това, е по-добре да се придържате към правилото: 

 • над работните повърхности;
 • маси за рязане и работа;
 • шкафове и други предмети;
 • затъмнени зони,далече от прозорци и празните стени.


Местоположение на луничките

При проектирането на осветление стаята е разделена на зони. Устройствата са подредени според това разделение. Вземат се  предвид нормите на осветеност и особеностите на осветителните тела. Важно е местоположението им,тъй като отоплителните устройства по време на работа ограничават поставянето им. Устройствата не се инсталират близо до повърхности, които са прекалено чувствителни към топлинни влияния. Оптималното разстояние от стената до източника на светлина е 15-20 сантиметра. Що се отнася до стандартите, не е необходимо да разчитате само на тях,обмислете го и вие.

 

Как се монтират


Традиционно основната роля при осветяването на стаята се отдава на горната светлина. На тавана луничките са разположени по различни начини:

 • в кръг - може да се използва и полилей в центъра;
 • по периметъра на стаята под формата на правоъгълник, със или без централна лампа;
 • успоредно: лампите са монтирани на редици, които могат да бъдат две или повече;
 • в дъга - така ,че образуват полукръг;
 • напречно - схемата дава възможност да се постигне максимално осветление на малка стая без използването на обемни полилеи;
 • с шаблон на шахматна дъска - в този случай и центърът, и ъглите са еднакво добре подчертани.


В зависимост от дизайна на тавана , поставянето се прави в различни комбинации. 

 

Защо да ги закупим от Euroled.net


В нашият онлайн магазин euroled.net можете да намерите голямо разнообразие и асортимент на лунички за:

 

Осветление в хола


Дневните се нуждаят от много светлина.Луничките се използват заедно с полилеи, подови лампи и други устройства и като правило са разположени около периметъра на тавана. Когато мощните светлини са изключени, луничките създават меко, ненатрапчиво осветление.

 

Допълнителни осветителни тела в кухнята


Кухнята трябва да е осветена доста ярко. Особено внимание се обръща на пространството над мивката и масата за рязане: там ще има най-голямата концентрация на лампи.Ако стаята е с малка площ е по-добре да се инсталират  източници на светлина директно в мебелите.

 

Лунички в спалнята


Спалнята е място за почивка, и силната светлина е неподходяща.Луничките се поставят около периметъра на стаята или се вграждат в шкафове. Подходящо е да ги заглушите с корнизи или подобни елементи. Заедно с луните е по-добре да не използвате полилей, а най-много настолни лампи.

 

Прецизно осветление за баня


Поради влажността, в банята се използват тела с висока степен на защита.Луничките,като източници на светлина от съответния клас лесно се справят с осветлението и се вписват в малкото пространство поради малкия си размер. Основното изискване за местоположението им е силната светлина да пада върху мивката и къпалнята.

Декоративни LED луни (167)

Бактерицидна лампа против вируси и бактерии

Бактерицидните лампи излъчват UVC лъчи с дължина на вълната 200-295 nm. Бактерицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху протоплазмата и ензимите на бактерии, вируси и други примитивни организми /мигновено се унищожават както вегетативните, така и споровите форми. Този тип ултаравиолетови лампи се използват успешно при борба с COVID 19

Предназначение:

Използват се за дезинфекция на въздух, вода, повърхности и помещения в болници, лаборатории, битови сгради, всички предприятия от хранително вкусовата промишленост - мандри, пивоварни, хлебопекарни, складове, хладилни камери, предприятия за безалкохолни и алкохолни напитки, питейна и минерална вода и т.н. Намират приложение и за обработка на хранителни продукти, опаковъчни материали, вода на плувни басейни и като елемент към климатични системи, пчеларството. Дезинфекция на въздух и повърхностности против COVID 19.Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването. Зависимостта между необходимата дозата на облъчване за унищожаване на определен процент от някои вируси.

Ефект: 

Бактерицидните лампи осигуряват удължаване срока на годност на суровините и продукцията в хранително-вкусовата промишленост.В заключение може да се каже, че бактерицидните лампи са в състояние да унищожат микроорганизмите там, където други средства не могат да се справят. Ефекта, който се постига по този начин,   изисква сравнително малки капиталовложения и ниски експлоатационни разходи.

Инструкция за експлоатация на бактерициден облъчвател: 

Бактерицидните облъчватели/БО/  се използват за обеззаразяване на въздуха и повърхностите в помещенията, като един от най-успешните методи за борба с инфекциите.Ултравиолетовите лъчения от UV-C областа на спектъра притежаватзначително антимикробно действие за различните видове микроорганизми (бактерии, вируси, спори, гъбички). Това облъчване не може да замени санитарно-противоепидимичните мероприятия, а само ги допълва като краен етап от обработката на помещенията. Използването на бактерицидни лампи изисква строг контрол по изпълнение на мерките за безопасност, изключващ възможността за въздействие върху хора на UV-лъчение, озон, пари на живака. Прякото облъчване на живи организми с UV-C лъчи предизвиква опасни поражения върху тях, като рак на кожата, болезнено дълготрайно възпаление на очите и др. Стриктно да се изпълняват предписаните от проектитие за бактерицидни облъчвателни уредби, време за облъчване и мерки за безопасност.

Облъчвателите ОБИ са тип „екранирани” и в зависимост от проекта могат да се използват за директно облъчване на повърхности или индиректно за въздействие върху въздушната среда.При директно облъчване трябва да се изключи възможността за влизане на хора/полезни животни/ при работа на облъчвателя в помещенията.При индиректно облъчване, екраниращият капак се разполага така,че бактерицидният поток да се насочи към горната част на помещението при изключване на възможността пряк поток или отразен от отражател да се насочи надолу.Максималната ефективност на облъчвателя е при околна температура 25˚C. Потокът намалява с 70% при 0˚C и с 80% при 50˚C.ОБххх работят с „без озоново” излъчващи бактерицидни лампи с ефективен експлоатационен срок на работа 5000 часа. С течение на времето потокът излъчван от лампите спада и за това след 1650часа работа,проектното време на облъчване се увеличава с 1.2пъти, а след 3300ч -1.3пъти. При бактерицидна ефективност 95% за златист стафилокок.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Абсолютно е недопустимо по време на работа на излъчвателите в помещенията да има хора. Препоръчва се след 1.5 – 2 часа непрекъсната работа, облъчването да се прекъсне за 30-60 мин. и помещението да се проветри, за да се отстрани характерната миризма на озон.

Бактерицидни лампи (2)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 131
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» 

Какво представлява LED осветление

LED светлината е една от най-модерните технологии за осветление, която ни позволява да пестим енергия и с нея пестим и парите в нашата сметката; всъщност, със същата интензивност на светлината, LED крушките консумират по-малко енергия от традиционните крушки E14 и E27. Думата LED е съкращението на английския светодиод: диодите са полупроводникови кристали, които светват, когато се пресичат от тока, в съответствие с принципа на електролуминесценцията, открит преди повече от сто години. LED технологията се използва в домашното осветление от 1997 г., но по това време не се е предполагало, че това осветление може да спечели такава популярност. Днес LED светлините се използват до голяма степен и за обществено осветление и в индустриалните сектори , но сега те са най-актуални, много модерни и практични  при обзавеждането на нашите домове.
LED осветлението спестява до 90% от енергията, защото, за разлика от обикновена крушка с нажежаема жичка E14 или E27, LED светлините произвеждат по-малко топлина и могат да работят до 50 000 часа. LED крушките не горят като традиционните, но те изтичат постепенно, без да ви оставят внезапно в тъмното. Освен това LED осветлението не излъчва UV и IR лъчи, аспект, който го прави идеален и за осветяване на картини и произведения на изкуството.

Какви артикули ще откриете в раздела

Страхотната класика на осветлението се промени с навлизане на  LED версията. Предимствата на LED продуктите убедиха създателите им да пренастроят дори страхотните класически лампи в LED осветление. На пазара вече се предлага богата серия от класически лампи в LED версията:

 • LED таванни светлини;
 • окачени лампи;
 • класически и LED дизайнерски полилеи;
 • LED подови лампи;
 • настолни лампи с LED E14 или E27;
 • стенни лампи.

Така че всичко, което трябва да направите, е да разгледате обширното ни предложение,на  сайта ни Еuroled.net за да намерите типа LED осветление, което най-добре отговаря на вашите нужди или, по-просто казано, да замените старата си крушка с E14 или E27 с  LED крушка.

Какви са плюсовете и минусите

Енергийният поток не засяга само икономическата политика, но и потребителите, които могат да  променят навиците си, започвайки от леки продукти, заменяйки традиционните електрически крушки E14 и E27 с LED крушки. LED светлината представлява идеален тип осветление за намаляване на потреблението и подобряване на нашия екологичен живот, без да се променя качеството на светлината.

Какви са плюсовете и минусите и защо ни спестяват пари

Дизайнерите на лампи и светлини отдавна са признали потенциала на LED продукта и са създали серия от решения, за да посрещнат почти всяка нужда от осветление. Едно от основните предимства на LED светлината е нейният компактен размер: това прави възможни уникални решения за осветление, като например вградени LED лунички , способни да осветяват пространството по силен и приятен начин, без да усещаме присъствието им. LED осветлението предлага широка гама от възможности за интензивност и цвят на светлината, а това спомогна светодиодното осветление да стане звездата на новите интериорни дизайнерски решения.. Бялото LED осветление се среща все по-често на работните места, където в определени светлинни нюанси е в състояние да благоприятства концентрацията и да намалява усещането за умора. Освен това ниската консумация на енергия на LED продукта е особено подходяща за осветяване на алеи, градини, балкони или тераси през нощта, без да се притеснявате от сметката ви за ток.

Защо да изберем Euroled.net

Нашият онлайн магазин Euroled.net предлага всичко това и можем да се похвалим с бързата и коректна реакция, когато имате нужда. Може да се обърнете към нашият професионален екип от консултанти за всеки въпрос. След като вашата поръчка е обработена, тя ще бъде внимателно опаковане и изпратено до адреса който сте посочили. Ние от Euroled.net винаги ще бъдем коректни с вас.