Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED осветление

  LED крушките са създадени на базата на много светодиоди събрани в общ корпус. Комбинацията от ниска консумация, много висок светлинен поток и дълъг експлоатационен период ги прави водещ продукт при осветлението за дома 
  LED крушките достигат пълна яркост за милисекунди, без да е необходимо време за загряване. 
 

  При нас ще намерите голямо разнообразие от LED крушки с различни цокли, мощности и размери.С тях ще намалите вашите сметки за осветление с до 80%. 
 

  Диодните лампи са напълно съвместими по цокъл с обикновените лампи.

LED крушки (534)

  LED панелите са сравнително нов продукт от LED осветлението, отговарящи на търсенето на осветителни тела за окачен таван. Преди тях тази функция изпълняваха луничките, но светлината от тях не създава уюта и комфорта като при  добре осветено помещение.

  Панелите се монтират изключително лесно. Те са тънки и леки, не отделят топлина и не съдържат вредни и опасни материали. Достигат максималния светлинен поток мигновено и най-важното, нямат трептенето на светлината което има при луминисцентното осветление.
  Проектирани са така че да са  високоефективни,което ги прави  подходящи както за дома така и за офиси и търговски помещения.

LED панели (329)

LED пурите, могат директно да се монтират на мястото на  луминесцентни тръби.Важното при монтажа е да се премахне стария електромагнитен дросел или електрониката която е използвана за луминесцентните тръби.  При LED пурите за осветление няма никакво вредно лъчение. Те намират широко приложение в банки, офиси, училища и други обществени места.

LED  тръбите има доста предимства :

 • по-висока енергийна ефективност от луминесцентните тръби, над 50 %;
 • по-ниска ( до 3 пъти ) консумация на енергия;
 • много по-дълъг живот ( над 20 000ч);
 • стабилност и по-ярка светлина без трептене и намаляване на светлинния поток с времето на експлоатация;
 • Липсата на трептене не води до умора на очите;
 • Не съдържат опасни вещества (живак).

Монтажа е лесен заради стандартната им дължина:60см,120см,150см

При нас ще намерите LED пури от различни класове ( А+ и  Стандартни) и  гаранция от 2,3 и 5 години

LED пури (47)

LED лентите много бързо станаха част от нашето ежедневие, и вече едва ли има някой, който не ги е виждал някъде. LED лентите се използват за интериорно осветление на жилища, заведения и ресторанти, скрити в окачен таван, первази или друг вид профили за скрито осветление. Тъй като са малки и гъвкави, могат лесно да се моделират според детайла върху който се монтират. Най-добър ефект има, когато лентата е скрита, и се вижда само светлината която излъчва. 
LED лентите са различни цветове, като основните са червен, зелен, син, жълт, топло бял, неутрално бял и студено бял. Също така има и RGB които могат да променят цветовете си. Различните ленти са с различен брой диоди на метър. Най-често срещаните ленти са с 60 диода на метър и 120 диода на метър. 
LED лентите се продават на линеен метър, като могат да се режат на всеки три диода. Работят на 12V или 24V постоянно напрежение, като мощността на захранването се съобразява с дължината и мощността на лентата.

LED ленти профили и аксесоари (218)

LED Луните са най-разпространените светодиодни осветителни тела  и намират приложението навсякъде в ежедневието: в дома ,в офиса. в сгради и предприятия, дори във фонтани и басейни. Те лесно се вграждат в стени, тавани, дори мебели. С тях можете лесно и ефектно да акцентирате върху даден елемент в помещението.

Основните им предимства са:

 • Ниска консумация на електроенергия –за разлика от халогенните луни те консумират до 8 пъти по малко;
 • Дълъг експлоатационен период – имат над 10 000ч живот;
 • LED луните не се нагряват – халогенните луни отделят значително количество топлина;
 • Дизайн и контрол – голямо разнообразие от мощности,цветна температура, сила на светене,

и допълнителни възможности като димиране и упревление  чрез смартфон.

                                                                                       

В Euroled.net ще намерите LED луни с 2 и 5 години  гаранция.

LED луни за вграждане (32)

LED прожекторите са изключително разнообразни в зависимост от тяхното предназначение.Характерното за тях е, че се използват главно за външна употреба, поради което степента им на влагозащита е голяма.

Може да се използват за осветление на открити площи в дома, градината,паркове и спортни съоръжения,паркинги,паметници и забележителности,производствени площи,билбордове и много други.

Разполагаме и с голямо разнообразие от интериорни прожектори за релсов монтаж,които се използват в търговски обекти или просто за акцентиране на определени детайли от вашия уютен дом.

Имат голям  яркост на светене и ниска консумация,много дълъг експлоатационен период,насоченост на светлината ,издръжливи са на суровите метеорологични условия.

Ние разполагаме с различни видове LED прожектори които ще задоволят вашите нужди.

Гаранция от 2 до 5 години.

LED прожектори (335)

С всеки изминал ден LED уличното осветление все повече се налага и утвърждава на пазара. То е важен фактор в съвременната инфраструктура и това се дължи на предимствата които притежава. 
За разлика от газоразрядните лампи които са вече доста остаряла технология LED лампите отдават малко количество топлина и не загряват, което не ги прави пожароопасни.Имат много добра насоченост на светлината и слабо разсейване.Мигновено достигат 100% от силата си на светене и нямат период на „загряване“.Позволяват съчетаване със соларни панели което ги прави напълно енергийно независими и изключително желани.

LED улично осветление (48)

LED Индустриалните Камбани са проектирани да осигуряват драстично намаление на електроенергиата и разходите за поддръжка.Серията LED Камбани гарантират равномерна светлина, без тъмни петна и добро цветопредаване. Предлага се от  50W до 200W.
Характеристики на продукта
- Мощен LED осветител с уникален дизайн с възможности да заменят всички видове стандартни МХЛ Камбани.
- Алуминиев дифузор с рефлектор с различни ъгли на светене от 45D / 90D / 120D
- Без трептене
- БезUV лъчения
Приложения - Перфектни за индустриална употреба, Складове и Супермаркети, Заводи, Бензиностанции, Търговски центрове, Изложбени зали, Стадиони и други обширни територии.
 

Индустриално LED осветление (85)

Всяко семейство мечтае е домът им да е едно уютно и привлекателно място в което всеки член на семейството да се чувства добре.Една много важна част от това е осветлението в помещенията, което придава хармония и уют. 
Най-важното в един полилей е да осигури нужната светлина в стаята, която да не е нито твърде ярка, нито твърде слаба.Смята се,че осветеността на помещението трябва да е около 25W/m2,но това зависи от много фактори: 
височина на тавана; 
цветови решения; 
вида на самото помещение. 
Разбира се, искаме нашия полилей да бъде съчетание от изискан дизайн и практичност.LED полилеите отговарят напълно на тези изисквания.LED технологията им позволява да бъдат изработени с различен дизайн които ги прави идеалното решение за всеки вкус и стил. 
Основните предимства са:

разнообразния дизайн;

липсата на отдавана топлина,която да загрява допълнително помещението;

много добро разпръскване на светлината;

ниска консумация на енергия;

изключително дълъг живот.

LED полилеи (173)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 128
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»  LED осветлението е най-новият и удачен вариант на осветление днес. В последните години диодните осветителни тела отбелязаха значителен напредък в съотношение качеството-цената. 
  При нас ще намерите изобилие от LED крушки,LED прожектори,LED индустриално и улично осветление като в момента те се предлагат на пазара с 2 до 5 години гаранция и на конкурентни цени. 
  Ето и някои от плюсовете на диодното осветление:

 • Изключително ниско потребление на електроенергия;
 • LED започва да свети веднага на 100%, и липсва периода на загряване както при газоразрядните лампи;
 • Запазва яркостта си на светене независимо от периода на експлоатация;
 • Безопасни продукти без наличие на опасни вещества в тях;
 • LED лампите са с над 20 000 часа живот;
 • Липсва инфрачервено и ултравиолетово лъчение;

 

В ​Euroled.net ще намерите подходящо осветление за вашият уютен дом или градина, офис , търговско или промишлено помещение.