Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Тип диод

Димиране

Влагозащитен

Форма

Монтаж

Сензор за движение

Цвят на лентата

Брой диоди на метър

Изходно напрежение на захранването

Ъгъл на светене

Тип

Цвят

Филамент

Наличност

Тип аксесоар

Дължина

Начало LED осветление

LED осветление

Какво представлява LED осветление

LED светлината е една от най-модерните технологии за осветление, която ни позволява да пестим енергия и с нея пестим и парите в нашата сметка, всъщност, със същата интензивност на светлината, LED крушките консумират по-малко енергия от традиционните крушки E14 и E27. Думата LED е съкращението на английския светодиод: диодите са полупроводникови кристали, които светват, когато се пресичат от тока, в съответствие с принципа на електролуминесценцията, открит преди повече от сто години. LED технологията се използва в домашното осветление от 1997 г., но по това време не се е предполагало, че това осветление може да спечели такава популярност. Днес LED светлините се използват до голяма степен и за обществено осветление и в индустриалните сектори , но сега те са най-актуални, много модерни и практични  при обзавеждането на нашите домове.
LED осветлението спестява до 90% от енергията, защото, за разлика от обикновена крушка с нажежаема жичка E14 или E27, LED светлините произвеждат по-малко топлина и могат да работят до 50 000 часа. LED крушките не горят като традиционните, но те изтичат постепенно, без да ви оставят внезапно в тъмното. Освен това LED осветлението не излъчва UV и IR лъчи, аспект, който го прави идеално и за осветяване на картини и произведения на изкуството.

Какви артикули ще откриете в раздела

Страхотната класика на осветлението се промени с навлизане на  LED версията. Предимствата на LED продуктите убедиха създателите им да пренастроят дори страхотните класически лампи в LED осветление. На пазара вече се предлага богата серия от класически лампи в LED версията:

  • LED таванни светлини;
  • окачени лампи;
  • класически и LED дизайнерски полилеи;
  • LED подови лампи;
  • настолни лампи с LED E14 или E27;
  • стенни лампи.

Така че всичко, което трябва да направите, е да разгледате обширното ни предложение,на  сайта ни Еuroled.net за да намерите типа LED осветление, което най-добре отговаря на вашите нужди или, по-просто казано, да замените старата си крушка с E14 или E27 с  LED крушка.

Какви са плюсовете и минусите

Енергийният поток не засяга само икономическата политика, но и потребителите, които могат да  променят навиците си, започвайки от леки продукти, заменяйки традиционните електрически крушки E14 и E27 с LED крушки. LED светлината представлява идеален тип осветление за намаляване на потреблението и подобряване на нашия екологичен живот, без да се променя качеството на светлината.

Какви са плюсовете и минусите и защо ни спестяват пари

Дизайнерите на лампи и светлини отдавна са признали потенциала на LED продукта и са създали серия от решения, за да посрещнат почти всяка нужда от осветление. Едно от основните предимства на LED светлината е нейният компактен размер: това прави възможни уникални решения за осветление, като например вградени LED лунички , способни да осветяват пространството по силен и приятен начин, без да усещаме присъствието им. LED осветлението предлага широка гама от възможности за интензивност и цвят на светлината, а това спомогна светодиодното осветление да стане звездата на новите интериорни дизайнерски решения.. Бялото LED осветление се среща все по-често на работните места, където в определени светлинни нюанси е в състояние да благоприятства концентрацията и да намалява усещането за умора. Освен това ниската консумация на енергия на LED продукта е особено подходяща за осветяване на алеи, градини, балкони или тераси през нощта, без да се притеснявате от сметката ви за ток.

Защо да изберем Euroled.net

Нашият онлайн магазин Euroled.net предлага всичко това и можем да се похвалим с бърза и коректна реакция, когато имате нужда. Може да се обърнете към нашият професионален екип от консултанти за всеки въпрос. След като вашата поръчка е обработена, тя ще бъде внимателно опакована и изпратена до адреса който сте посочили. Ние от Euroled.net винаги ще бъдем коректни с вас.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 223
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани