Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Димиране

Форма

Тип

Цвят

Наличност

Начало LED осветление LED настолни лампи

LED настолни лампи

Когато избираме осветление, което да използваме по време на работа е важно да се съобразим не само с интериора, но и технически. Необходима ни е лампа, която да ни дава нужната светлина, не повече и не по-малко, за да не натоварва очите ни. Повечето от вас, най-вероятно, са изпитвали дискомфорт, като главоболие и болки в очите, защото се е наложило да работите на прекалено силна светлина. При работа с компютър,не само мониторът влияе, но и осветлението около вас. Ако пък се занимавате с дейности като плетене, рисуване или четене, светлината, която ви заобикаля е необходимо да бъде по-силна. В противен случай отново е вредна за зрението. Важно е да пазим и децата си. Много често учениците пишат домашни до късно вечер, за което също трябва да помислите.

 

Какви са предимствата на настолните LED лампи ?

 

LED осветлението намира все по-широко разпространение. Това е така, заради всички предимства, които притежават пред обикновените крушки.

 

 

LED СВЕТЛИНИ

ДРУГИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

Енергоспестяващи

Не пестят енергия

Дълъг период на употреба

По-кратък експлоатационен период

Нисък разход за поддръжка

Честа поддръжка и смяна

Най-безопасни

Не достатъчно безопасни

 

Настолното LED осветление предлага голямо разнообразие на модели, както и на цени. При избор, едно от нещата, за които трябва да помислим е дали се нуждаем от модел с чупещо рамо или с твърдо такова. Височината на лампата е от значение, защото е важно да осветява цялото пространство пред очите ни, а не да свети директно в тях. Изборът на крушка също не е маловажен. Както вече знаете, LED крушките се използват за дълъг период от време, затова е важно да подберем правилното осветително тяло.

 

Какви видове ще откриете при нас?

 

Предлагаме ви различни модели, от които да изберете най-правилният за вас. В категорията ще откриете, както настолни, така и наземни осветителни тела. Формата, размерите, цветове и мощността на продуктите са различни, за да може всяко ваше желание да бъде удовлетворено. Ще откриете още настолни лампи - колони, защото винаги с музика животът е по-хубав, независимо дали сте на работното си място или извън него.

 

Защо да изберете Euroled.net?


Отговорът е лесен. Нашият онлайн магазин предлага не само голямо разнообразие от продукти, но и изключително достъпни цени. Поръчката е лесна, без да се изисква регистрация. Изберете продукт, добавете в кошницата и поръчайте! Ние ще се свържем с вас в рамките на няколко дни, за да може бързо да получите своята нова, така необходима лампа. Не се колебайте! Изберете още сега

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»