Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Електрически изделия и устройства

Цял живот сте мечтали да имате къща с прекрасен двор и това вече е факт? Искате да се грижите за своята градина,но електричеството не достига до всеки край на двора? Ние имаме решение! Просто, за ваше удобство, ви е нужен удължител! Това са приспособления, които служат за пренасяне и доставяне на ток при по-голямо разстояние. Те са широко разпространени както за домашно ползване, така и за  употреба в промишлеността. Разклонителят има три основни части: щепсел; кабел; контактно гнездо. Тогава когато гнездата са повече от едно ги наричаме разклонители.

 

Защо удължителите на магара са по-удобни?


Кабелните макара са по-често използвани в търговски и промишлени помещения, като сервизи, халета, складове и работилници. Можете да ги използвате и в градина, за машини, за които ви е нужен електрически ток, като косачка, електрически трион, за вашата поливна система и много други. Удължителите на макара са широко разпространени и за строителни дейности, като служат за захранване на съоръжения и електрически инструменти на места, където електрическата мрежа все още не е изградена. Ако се използват на открито е важно да подберете модел с подходяща за условията защита.

 

Какви дължини на кабели можете да откриете при нас?


В нашият онлайн магазин, продуктите в тази категория са с различни дължини. Те могат да бъдат:

 

 • 20 метра;
 • 25 метра;
 • 30 метра;
 • 40 метра и други, в зависимост от вашата необходимост.

Всеки модел има различни характеристики и специфики, на които е добре да обърнете внимание. Освен дължината, друга разлика в моделите е тяхната термоустойчивост и издръжливост, в зависимост от условията, където ще се ползва. Продуктите са в няколко цветови гами, както и с различен диаметър.

 

Как ние от Euroled.net ще ви помогнем за избора?


При нас поръчката е бърза, без дори да ви е нужна регистрация. Не се колебайте да поръчате, а ние ще се свържем с вас в рамките на няколко работни дни. Всеки продукт, който ви предлагаме е съпътстван с характеристики за своята дължина, мощност, вид кабел, максимално напрежение при различните положения на макарата. условия, в които е добре да се ползва и други. В случай, че информацията не ви е достатъчна, свържете се с нас на посочените контакти и ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси и ще ви помогнем да подберете най-подходящите и правилни за вас и вашите нужди продукти.

Удължители на макара (24)

Как да изберем разклонител


Когато трябва да свържете няколко електрически уреди наведнъж на едно място към 220V мрежа, използвайте разклонител. Трудно е да се направи това  без него в къщи,където има  стари схеми за окабеляване, където често няма достатъчно контакти за ползване на всички необходими домакински уреди.
Винаги имайте предвид ограниченията за общото натоварване на свързаните електрически уреди.. От съображения за безопасност не превишавайте необходимата стойност.
Според нашата статистика мрежовият разклонител за 3 места или, по-просто казано, тройник в гнездото е  най-популярният поради оптималната функционалност.  Той има всеобхватно приложение:

 • на закрито
 • на открито
 • в домашни условия
 • в градината

 

Външно изпълнение

Тялото, направено от горима пластмаса, най-често е правоъгълно или овално, с гнезда за свързване на домакински уреди, разположени в една и съща повърхност (могат да бъдат вертикални или хоризонтални). Има обаче триъгълни, кръгли и трапецовидни модели, както и с входове, разположени на различни нива.На обратната страна има изход за собственото му включване в контакта.

За дома или офиса

Според нуждите и целите на работа обмислете 
броят на разклонителите и техните гнезда - за да свържете едновременно 2 електрически устройства, разклонител с 2 щепсела ще помогне, ако това не е достатъчно, използвайте с 3 или 4 входа.
Точно на нашият сайт euroled.net е удобно да избирате, поръчвате и купувате разклонители,които са ви  систематизирани по цени, характеристики и марки.

Защо да го закупим от Euroled.net

Изборът в нашият онлайн магазин euroled.net е голям, а вие  изберете в зависимост от вашите нужди и необходимия метод на свързване.
Пазарът е изпълнен с оферти от различни цени и производители, но препоръчваме да игнорирате непознатите продукти със съмнителен произход. Освен това има доста евтини доказани серии.
В нашия сайт euroled.net ще намерите асортимент на добри цени , надеждно качество и висока производителност. Всички продукти са снабдени със сертификати и официална гаранция

Разклонители (92)

Това са приспособления, които служат за пренасяне и доставяне на ток при по-голямо разстояние. Те са широко разпространени както за домашно ползване, така и за  употреба в промишлеността. Разклонителят има три основни части: щепсел; кабел; контактно гнездо. Тогава когато гнездата са повече от едно ги наричаме разклонители.

 

Кога използваме удължители за ток?


Употребата на удължителите е почти неизбежна. Независимо дали сте в дома си, на работното място или в градината, електричеството ви  е необходимо. Ако сте решили да направите барбекю с приятели на двора, без музика, партито няма да е същото.. Ето тук ви е нужен удължител за музикалната система, а защо не и за допълнителни светлинни ефекти? Ако сте решили да правите ремонт на дома си, няма как да имате контакти навсякъде, където на майсторите им е нужно - ето още една причина за използването му. Искате да зареждате мобилното си устройство, но нямате контакт близо до вас? Знаете какво ви е необходимо! На работа сте, но кабелът на лаптопът ви е къс? Вземете си удължител! Разбира се, има още куп причини, които ще ви накарат да се сдобиете с тази така ценна вещ за вашето ежедневие.

 

Какво ви предлагаме ние?


Продуктите, които ще откриете в раздела са различни, съобразени с вашите нужди. Можете да откриете модели с различна дължина:

 • 3 метра;
 • 5 метра;
 • 10 метра;
 • 25 метра.

За да се чувствате добре и за да удовлетворим всички ваши нужди и изисквания, при нас  можете да откриете модели в различна цветова гама. Продуктите са с различна степен на натоварване и могат да ви послужат за различна употреба. Например, ако ви е необходим за домашна употреба, изберете продукт с дължина от 3 или 5 метра, за да не ви се налага да го навивате или да се чудите как да го прикриете ако е по-дълъг. Ако обаче ще го използвате за ремонтни дейности, изберете такъв с по-голяма дължина, за да сте сигурни, че ще успеете да достигнете до всяка част, където е необходимо. Най-дългите са подходящи, какво за ремонтни дейности, така и за достигане на електричеството на по-отдалечени места, като вашият двор, гараж или дори гаражът на съседите.

 

Защо да изберете Euroled.net? 


Нашият онлайн магазин ви предлага широка гама продукти, между които да избирате. Независимо от целта, за която ще използвате удължителят, вие ще намерите точният за вас при нас. Доставката е бърза, а поръчката става само с попълване на две полета. Затова,след като вече сте стигнали до тук, не се колебайте - разгледайте и поръчайте още сега!

Удължители (11)

Какви видове таймери ще открием в раздела

 

Всички сме виждали класически екшън филми, в които главният герой прерязва червените проводници на експлозивно устройство и точно една секунда остава до експлозията. И така, устройството за броене, което показва времето, оставащо до бедствието - това е таймерът, в неговия класически вариант.

 По правило думата таймер означава специално устройство, което е проектирано да отчита времето назад, от зададения  момент, в който започва. Таймерът обикновено е оборудван с времева скала, циферблат или потенциометър, с който става възможно да се зададе необходимото време, след което ще се генерира сигнал и устройството ще бъде включено / изключено.

Има и таймери, на които можете да зададете часа на работа, като зададете конкретно време от деня. Това са така наречените таймери в реално време, които са оборудвани с часовник или устройство за съхранение на време. Този таймер е най-простият уред,като будилник.

Днес най-често срещани са електронните цифрови таймери, които са подобни на електронните часовници , но все още има механични таймери, чийто принцип на работа е изграден върху часовников механизъм. Преходните между цифровите и механичните - електромеханичните таймери работят въз основа на реле за време.

 

Защо да изберете Euroled.net 

 

В нашият онлайн магазин ще откриете таймери, които обикновено се класифицират в следните видове:

1.Според принципа за броене на времето таймерите обикновено се делят на:

 • Интервални таймери - настройва се и се поддържа интервал. Такива таймери могат да бъдат единични (задействани 1 път), многократни (задействани няколко пъти с предварително зададени скорости на затвора) и циклични (на равни интервали) действия;
 • Таймери на текущото (реално) време - сигналът се дава в зададеното време.

2. Според принципа на действие:

 • Механични таймери - аларми, кухненски таймери;
 • Електромеханични таймери - дават електрически импулс, но често имат механична инсталация;
 • Цифрови електронни таймери - програмируеми таймери. Може да бъде свързан с други съседни устройства;
 • Цифров електронен таймер.


Какво представляват преходните адаптери

 

Адаптерите представляват захранващи устройства променящи мрежовото напрежение (в повечето случаи), до стойности и вид, подходящ за работата на различни електронни уреди. На практика цялата електроника, която ни заобикаля, работи с много по-ниско от мрежовото напрежение. Ние нямаме нисковолтови електрически системи в дома си. Това налага да се използват устройства, които понижават напрежението от 220V до предвиденото за работа на битовата електроника. Независимо дали става дума за телевизор, мобилен телефон, компютър, лаптоп или таблет, имаме нужда от адаптер, за постигане на ниско и често пъти постоянно напрежение. Понякога адаптера се намира в електронното устройство, като например телевизора или компютъра. Понякога е отделно от него, като лаптоп, телефон и др. и може лесно да се смени, ако изгори.


Има различни видове адаптери:

 • трансформаторни и импулсни;
 • стабилизирани и нестабилизирани;
 • регулируеми и не регулируеми;
 • с преобразуващи мрежово напрежение и такива, които се включват към  запалката на колата.
 • Разгледайте нашия онлайн магазин euroled.net, за да изберете най-добрия продукт за вас.

Таймери и адаптери (22)

Филтри
«1»