Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Форма

Сензор за движение

Филамент

Наличност

Начало Smart home

Smart home

Какво всъщност е Smart Home

В днешно време включването и изключването на светлината не е всичко, което можете да очаквате от модерното осветление изобщо. С лампите и осветлението Smart Home сега можете да създадете наистина уникално и различно осветление като никога досега.
С помощта на приложение за смартфон или таблет вече не сме задължени да използваме старите превключватели. Инсталирането на приложението е много просто и ви позволява да програмирате напълно индивидуални и уникални сценарии за осветление. Не можем да забравим значението на осветлението по всяко време на деня, дори и по здравословни причини. Модерните светлини например ви позволяват да проектирате симулации за присъствие за по-голяма сигурност в дома, да регулирате рутинната светлина (например, сутрин можете да създадете по-релаксираща среда) или да създадете среда с добре поддържани цветове и различни сценарии за осветление. С лампите Smart Home можете да изпитате личния си оазис на благополучие по отношение на осветлението с просто докосване на бутона.

Какви са предимствата, които можете да получите от приложението Smart Home

Смартфонът и дистанционното управление вече са се превърнали в централни елементи в управлението на светлината. Лампите и крушките на системата Smart Home могат да бъдат контролирани чрез дистанционно управление и са толкова лесни за използване като телевизор или DVD плейър.
Системите за домашно осветление, които работят с приложения за смартфони, са еднакво прости и обикновено предлагат много повече опции.
Повечето контролирани от приложения системи създават вътрешна мрежа, която свързва лампите и крушките между тях. Това означава, че къщата трябва да има Wi-Fi. Използването на допълнителни аксесоари варира от система до система.
Това са най-интересните функции, които можете да намерите в приложението:

 • Програмиране на симулации за домашна сигурност;
 • Големи сценарии за осветление с различни стойности на цветовете и яркостта;
 • Дълга автономност, когато се използва осветление, дори без визуален контакт;
 • Голямо разнообразие от възможности за разширяване, като допълнителни светлини.

Какви осветителни системи Smart Home има

Когато вземаме решение коя осветителна система да изберем, трябва да имаме предвид няколко важни неща, например как искаме да контролираме светлината /чрез дистанционно управление или чрез приложения/
Много е важно да сте наясно с индивидуалните нужди и употребата, която искате да дадете на вашия Smart Home. Така че трябва да изберете една концепция или осветителна система, а не да настройвате различна система във всяка стая. Очакваме ви да разгледате нашия сайт euroled.net, за да намерите правилната осветителна система и правилното решение за осветление за вас.

Какво могат да ми предложат интелигентните лампи и електрическите крушки

Преди да решите да закупите осветителна система Smart Home, вие сте изправени пред решаващ въпрос: за какво всъщност искате да използвате лампите и лампите на Smart Home?
Възможностите са много:

 • Промяна на температурата на светлината (гореща, студена, универсална)
 • Промяна на цвета на светлината
 • Затихване на яркостта
 • Програмиране на сценарии за осветление
 • Програмиране на достъп и изключване на светлините
 • Мрежа на лампи и крушки
 • Гласов контрол

Защо да изберете Euroled.net

Ето защо,отговорите на тези въпроси може да намерите в нашият онлайн магазин euroled.net,защото ние имаме хиляди добри решения за всички led- осветления. Купете от нас,защото сме коректни,изчерпателни и достъпни.

Това е euroled.net открийте го и вие!

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»