Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Мощност

Наличност

Начало LED осветление LED осветление за стъпала

LED осветление за стъпала

Какво представлява LED осветлението за стъпала


LED светлините за стъпала е иновативно решение да направите стълбите си забележими, стилни, а и по-безопасни. Чрез тяхното осветяване вие ще ходите уверено по вашите външни и вътрешни стълби.
Този тип осветяване е наистина полезна декорация в дома Ви, а и на изгодна цена. В онлайн магазина на Euroled.net предлагаме няколко типа лед осветление, според:

  • Според форма разполагаме с кръгли, квадратни и правоъгълни такива; 
  • Функциите са лично предпочитание. То може да бъде дистанционно контролирано, а може и с така известния ви ключ на стената. Цената е съобразена с различните функции;
  • Цветовете трябва да бъдат съобразени спрямо разположението на стълбите. За външни такива се препоръчва силна бяла светлина, а за вътрешни мека и не толкова силна.;
  • Изграждането на декорациите се съобразява спрямо големината и разположението им. То може да бъде позиционирано на стената, парапета, на основата на стъпалото или да бъдат скрити с вече известните ви лед ленти. 

Каква декорация може да направите за външни и вътрешни стълби


За външни осветителни тела най-добре е светлината да е силна и да бъде осветено цялото стъпало. Външните стълби обикновено са по-грубо изработени и са опасни, ако не са добре осветени. Нашият съвет към вас е да поставите лед декорацията навън на стената. Така цялата повърхност до самия ръб ще бъде осветена и обезопасена. В онлайн магазина на Euroled.net избирате предпочитаната от Вас форма за този тип монтиране. Друг вариант е лед осветлението да бъде поставено на парапета, като по този начин ще бъде отразен и самия парапет. 

За вътрешни стълби декорацията може да бъде съобразена с интериора в дома Ви. Меката, скрита светлина е за предпочитане в домашна обстановка. Тъй, като в дома Ви има и други източници на светлина, не е нужно тя да е ярка. Лед осветителното тяло може да бъде съобразено с формата на стъпалото. Поставя се на основата на горното, като по този начин светлината няма да е изцяло скрита и ще осветява достатъчно.  

Защо да изберете Euroled.net


Онлайн магазина на Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома. Цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние от онлайн магазина на Euroled.net предлагаме изграждането на цели осветителни проекти и монтираме на място. В сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»