Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Монтаж

Ъгъл на светене

Наличност

Индустриално LED осветление

Какво представляват LED камбаните

 

Ако искате да закупите висококачествено, модерно и икономично оборудване, което ще осветява производствените мощности в цехове и фабрики, потърсете ни онлайн на euroled.net  и ние ще ви помогнем в това. 

Промишленото осветление трябва да отговаря на всички приложими стандарти и разпоредби. Струва си да се каже, че светодиодните лампи, използвани за различни цели, включително за големи разстояния на промишлени помещения, в днешно време са доста популярен тип осветление и, което е също толкова важно, те отговарят на необходимите стандарти и правила за работа на осветителни устройства.

 

LED камбаните не съдържат и не излъчват никакви вредни емисии като старите си заместници и не увреждат зрението, така че този вид лампи е напълно екологично чист и няма да може да навреди нито на хората, нито на околната среда. Благодарение на използването на такива лампи-камбани можете да спестите до седемдесет процента от електрическата енергия. Друг плюс е по-дългият експлоатационен живот, в сравнение с другите осветителни тела и липсата на влияние на напреженията върху LED лампите, тоест лампата ви няма да изгори ,примерно поради рязък скок на напрежението в мрежата.

 

Мнозина се плашат от сравнително високата цена на LED камбаните и другите им разновидности, но ние ви уверяваме, че разходите за този тип осветителни тела се изплащат много бързо, а дългият експлоатационен живот дори ще ви спести пари с помощта на LED технологията.

 

Какво е тяхното предназначение

 

Нашите LED осветителни тела в Euroled, за високи разстояния и промишлени помещения издържат както на ниски, така и на големи натоварвания, механични натоварвания и различни видове вибрации.

Индустриалните LED камбаните са подходящи за:

 

 • осветление на големи работни помещения
 • складове;
 • цехове;
 • халета и други.

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

В нашият онлайн магазин Euroled.net ще откриете осветителни тела за промишлено осветление, с мощност от 50W до 200W. С този тип осветителни тела ще постигнете значително намаляване на разходите си за електроенергия и поддръжка на осветителната инсталация.

Не се колебайте , възползвайте от отличното съотношение между качество и цена, като  се свържете с нас на euroled.net и ние ще ви предоставим най-висококачествените и надеждни продукти на този пазар.

 

LED камбани (38)

Какво представляват промишлените линейни LED тела

Това са така наречените “пури”, които срещате в почти всеки голям супер маркет, банка, училище и др. Разликата между нормалните линейни LED тела и индустриалните такива са издръжливостта при екстремни условия. Всички линейни LED тела са влагозащитени и устойчиви. Те са широко използвани в промишлени търговски сгради и халета. Разликата в цената на продуктите е спрямо материала, гаранцията и издръжливостта. 

Какво е тяхното приложение

Приложението на линейни LED тела е както в различни институции, така е в големи промишлени производства. Приложими са във всякакъв вид сгради и помещения, като може да се контролира мощността на осветлението. 

Мощността на светлинния поток се измерва в лумени(lm) и всеки от вас може да избере най-подходящата светлина според нуждите си. Освен температурата на светлината, която въздейства на човешкото настроение е важна и силата на светлината вкъщи и в работна среда. 

Промишлените LED тела са приложими и в една от най-важните човешки институции, а именно болници и спешни отделения. Силата на светлината на LED осветлението може да бъде животоспасяваща.

Какво още ще откриете в Euroled.net

В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете от най-простата лед крушка до изискани лед полилеи: 

 • Качествени лед продукти за всеки дом;
 • Лед осветления за басейни, стъпала, мебели;
 • Цени отговарящи на качеството, придружени от дългосрочни гаранции;
 • Изградили сме много от осветлението в столицата и други населени места в България;
 • Изграждаме цели проекти и монтираме, бързо и качествено;
 • В онлайн сайта на Euroled.net ще откриете всички референции за добре свършена работа.

Промишлени линейни LED тела (39)

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»Какво индустриално лед осветление ще откриете в раздела

В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете висококачествено индустриално лед осветление в две форми - камбани и пури.

Пурите са едни от най-познатите ни осветителни тела, още от училище. Дългата форма на тялото помага на светлината да се разпръсне из всяко ъгълче на помещението. Те са подходящи за помещения с по-ниски тавани, защото светлината не е толкова силна, но е достатъчна и е щадяща зрението. Именно за това са подходящи и се използват в повечето учебни заведения. Това индустриално лед осветление бързо ще ви възвърне инвестицията, с бързо понижение цената на сметката за тока. 

Камбаните са също добър избор за вашето индустриално лед осветяване. Те са стилни и в някои случаи играят ролята на прожектори, защото светлината им е много силна и концентрирана. Те са подходящи за монтиране на високи сгради, каквито са много от индустриалните цехове. Те са издръжливи и са подходящи за работа в екстремни условия. Когато силната видимост е от изключително значение за работния процес, ние от онлайн магазина на Euroled.net, Ви съветваме да изберете лед осветителни тела тип - камбана.

Защо да се спрете на подобно осветление

Ако сте работодател, който се отнася с грижа за работниците и качеството на работа, то задължително трябва да се отнесете сериозно към източника на светлина на индустриалните помещения. Освен, че осигурявате безопасността и здравето на вашите служители, вие също спестявате от цената на тока. Светлинната ефективност и продължителност на живота са сред най-важните показатели за осветителното тяло, особено когато става въпрос за промишлени сгради. Много от този тип осветление работи в динамична и неблагоприятна среда. Например в помещения с висок процент прахови частици или изпарения на високи градуси. За това редовното почистване и поддръжката им е от изключително значение.

Защо да изберете Euroled.net

 • Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи лед марки; 
 • Онлайн магазина ни Ви дава предимство за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома; 
 • Цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от уличните лампи в София и страната;
 • Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за светлината във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност; 
 • В онлайн сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.