Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Дължина

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Монтаж

Ъгъл на светене

Наличност

Начало LED осветление Индустриално LED осветление

Индустриално LED осветление

Какво индустриално лед осветление ще откриете в раздела

В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете висококачествено индустриално лед осветление в две форми - камбани и пури.

Пурите са едни от най-познатите ни осветителни тела, още от училище. Дългата форма на тялото помага на светлината да се разпръсне из всяко ъгълче на помещението. Те са подходящи за помещения с по-ниски тавани, защото светлината не е толкова силна, но е достатъчна и е щадяща зрението. Именно за това са подходящи и се използват в повечето учебни заведения. Това индустриално лед осветление бързо ще ви възвърне инвестицията, с бързо понижение цената на сметката за тока. 

Камбаните са също добър избор за вашето индустриално лед осветяване. Те са стилни и в някои случаи играят ролята на прожектори, защото светлината им е много силна и концентрирана. Те са подходящи за монтиране на високи сгради, каквито са много от индустриалните цехове. Те са издръжливи и са подходящи за работа в екстремни условия. Когато силната видимост е от изключително значение за работния процес, ние от онлайн магазина на Euroled.net, Ви съветваме да изберете лед осветителни тела тип - камбана.

Защо да се спрете на подобно осветление

Ако сте работодател, който се отнася с грижа за работниците и качеството на работа, то задължително трябва да се отнесете сериозно към източника на светлина на индустриалните помещения. Освен, че осигурявате безопасността и здравето на вашите служители, вие също спестявате от цената на тока. Светлинната ефективност и продължителност на живота са сред най-важните показатели за осветителното тяло, особено когато става въпрос за промишлени сгради. Много от този тип осветление работи в динамична и неблагоприятна среда. Например в помещения с висок процент прахови частици или изпарения на високи градуси. За това редовното почистване и поддръжката им е от изключително значение.

Защо да изберете Euroled.net

  • Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи лед марки; 
  • Онлайн магазина ни Ви дава предимство за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома; 
  • Цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от уличните лампи в София и страната;
  • Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за светлината във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност; 
  • В онлайн сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.
Филтри
«1 2 3 4 5 6»
Страница 1 от 6
«1 2 3 4 5 6»