Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цвят

Цвят

Цвят

Цвят

Вид модул

Индикатор

Вид модул

Марка

Наличност

ТЕМ MODULE Edge рамки

Начало Ключове и контакти TEM контакти и ключове

TEM контакти и ключове

Представяте ли си как батерията на мобилният ви телефон пада, но около вас няма контакт, където да го заредите. Неприятно е, нали? Електроматериалите ни заобикалят и са ни от изключителна необходимост всеки ден. Пример за електроматериали са ключовете и контактите, които имаме вкъщи, в офиса и дори в градината. Вниманието ни сега е насочено към ключовете и контактите на марка TEM.

 

Какво представлява марката TEM

 

Марката е водещ производител на електрически контакти и ключове. Основана е в Словения през 1973, като първоначално произвежда ютии и други дребни електроматериали. Десет години по-късно, марката започва да произвежда ключове и контакти за Словенския пазар. След като достига и до Европейски пазар, тя придобива световна популярност, заради новаторските си дизайни и високите стандарти на качество.

 

Какви серии електроматериали на марка TEM ще откриете в раздела

 

Euroled.net ви предлага широка гама продукти, между които да избирате. За да улесним вашето пазаруване, продуктите са разделени на няколко серии:

 

  • EKONOMIK;
  • MODUL;
  • Серия за открит монтаж.

 

Серията Ekonomik ни представя семпъл стил, който е изключително подходящ за обществени сгради и помещения, които нямат специфичен дизайн. Ако предпочитате изчистени модели, които не се набиват на очи, то това е правилният избор. Цветовете, в които се предлагат са бяло, сребристо, крем и черно. Цените им са изключително достъпни, като варират спрямо цвета и избрания механизъм. Формите са изчистени, деликатно заоблени, с ясни очертания. 

Серията TEM Modul е разделена в няколко категории, за да може лесно да откриете продуктите, които са ви необходими. В нашият онлайн магазин ще откриете:

 

  • механизми;
  • рамки;
  • монтажни рамки;
  • конзоли.

 

Каквото и от тях да ви е необходимо, не се колебайте да заложите на Словенската световно призната марка. Съчетайте семплия дизайн и високото качество. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате и дори бихте препоръчали и на приятел.

 

Защо да ги закупим от Euroled.net

 

Имате възможността да избирате между толкова много продукти и то, всички събрани на едно място. Всеки от тях е с високо качество. Специално за вас създаваме промоции, от които да се възползвате. Знаем колко е неприятно да сте развълнувани от поръчката си, но тя да става бавно, с попълване на какви ли не полета за регистрация. При нас, това не е нужно. Изберете любимия си продукт, попълнете своето име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас още в рамките на същия работен ден. Е, готови ли сте да пазаруваме?

 
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 20
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»