Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Начало Електроматериали

Електроматериали

Електроматериалите са неизменна част от нашето ежедневие. За да живеем пълноценно, постоянно имаме нужда от електричество. Те включват материали за електрообзавеждане и изграждане на електрически инсталации, както и различни помощни инструменти, уреди и аксесоари.


Какво електроматериали ще откриете в раздела

В онлайн магазинът на euroled.net ще откриете широка гама продукти, разделени в две основни групи. Първата група са ключове и контакти. Ще откриете модели на много водещи марки, като V-TAC, Legrand, Schneider electric, TEM, Panasonic и други. Разделът включва и кинетични ключове, които са перфектното решение, без да прекарвате кабели, да имате възможност да промените местоположението на ключовете. Втората група продукти е раздела са електрическите изделия и устройства. Тях разделяме на:

  • удължители на макара;
  • разклонители; 
  • удължители;
  • таймери и адаптери;
  • работни лампи и фенери.


Какво представляват разклонителните кутии

Ролята на разклонителните кутии е да удължи или разклони кабелните линии, при полагането на инсталации. Те са от голяма важност и няма как да довършите инсталацията без да бъдат поставени. Изработени са от различни материали. Могат да бъдат, както пластмасови, така и алуминиеви. Ще откриете пластмасови разклонителни кутии за гипсокартон с капак, както и с капак и клеми. Има модели, които са за открит монтаж и са влагозащитени. Друг вид са моделите за скрит монтаж, Те могат да бъдат от различен материал и с различни форми, като квадратни и кръгли например. Съобразете се с условията, за които ви е нужна кутия и изберете най-подходящата за вас. Един съвет - ако ви трябва за външно монтиране, заложете на алуминиева клемна кутия, която е влагозащитена.  Тъй като уплътнението и е отлято, тя не допуска никаква влака и вода при затворено положение. Има болтове от неръждаема стомана и е избор, за който определено няма да съжалявате.


Защо да изберете Euroled.net

Най-важното е, че разполагаме с голямо разнообразие от продукти, което да задоволи всяка ваша нужда. Качеството също не е за подценяване. Може да се възползвате от промоциите, които са специално създадени за вас. И последно, но не по-важност. Тъй като знаем колко неприятно е да ви се налага да правите регистрация, за да поръчате нещо, при нас процедурата е изключително бърза и улеснена. Регистрация не е нужна. Попълнете име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Доста лесно, нали? А сега разгледайте, изберете и поръчайте всичко, което ви е необходимо, а ние ще ви го доставим експресно.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 26
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»