Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Електроматериали

Euroled.net предлага ключове и контакти на водещите фирми в този бранш: Шнайдер, ЛеГранд, ТЕМ. Всеки един от производителите предлага различни серии ключове и контакти започващи от ниския ценови клас и са предназначени за хората, които търсят качество на приемлива цена и се стигне до ключове и контакти, които ще задоволят нуждите дори на най-капризните клиенти. 
При нас ще намерите още и сензорни и кинетични ключове.

  • Сензорните ключове има уникален дизайн, като лицевият им панел е изработен от стъкло и самият ключ работи само с докосване. Няма го механичното включване и изключване на ключа в следствие на което го няма и звукът от „щракването“
  • При кинетичните ключове механичната кинетична енергия, се генерира от познатото ни натискане на ключа. Генерираната кинетична енергия, се превръща в електричество, което се използва за изпращане на сигнал към контролера на лампата. По тази причина ключа не се нуждае от окабеляване и може да бъде монтиран навсякъде, което решава редица проблеми когато искате да промените местоположението му, но не искате да съсипете току що ремонтираното си жилище и да прокарвате нови кабели.

Ключове и контакти (3778)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 195
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»