Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Мощност

Вид модул

Цвят на механизма

Наличност

Ампераж

Начало Електроматериали

Електроматериали

Електроматериалите са неизменна част от нашето ежедневие. За да живеем пълноценно, постоянно имаме нужда от електричество. Те включват материали за електрообзавеждане и изграждане на електрически инсталации, както и различни помощни инструменти, уреди и аксесоари.


Какво електроматериали ще откриете в раздела

В онлайн магазинът на euroled.net ще откриете широка гама продукти, разделени в две основни групи. Първата група са ключове и контакти. Ще откриете модели на много водещи марки, като V-TAC, Legrand, Schneider electric, TEM, Panasonic и други. Разделът включва и кинетични ключове, които са перфектното решение, без да прекарвате кабели, да имате възможност да промените местоположението на ключовете. Втората група продукти е раздела са електрическите изделия и устройства. Тях разделяме на:

  • удължители на макара;
  • разклонители; 
  • удължители;
  • таймери и адаптери;
  • работни лампи и фенери.


Какво представляват разклонителните кутии

Ролята на разклонителните кутии е да удължи или разклони кабелните линии, при полагането на инсталации. Те са от голяма важност и няма как да довършите инсталацията без да бъдат поставени. Изработени са от различни материали. Могат да бъдат, както пластмасови, така и алуминиеви. Ще откриете пластмасови разклонителни кутии за гипсокартон с капак, както и с капак и клеми. Има модели, които са за открит монтаж и са влагозащитени. Друг вид са моделите за скрит монтаж, Те могат да бъдат от различен материал и с различни форми, като квадратни и кръгли например. Съобразете се с условията, за които ви е нужна кутия и изберете най-подходящата за вас. Един съвет - ако ви трябва за външно монтиране, заложете на алуминиева клемна кутия, която е влагозащитена.  Тъй като уплътнението и е отлято, тя не допуска никаква влака и вода при затворено положение. Има болтове от неръждаема стомана и е избор, за който определено няма да съжалявате.


Защо да изберете Euroled.net

Най-важното е, че разполагаме с голямо разнообразие от продукти, което да задоволи всяка ваша нужда. Качеството също не е за подценяване. Може да се възползвате от промоциите, които са специално създадени за вас. И последно, но не по-важност. Тъй като знаем колко неприятно е да ви се налага да правите регистрация, за да поръчате нещо, при нас процедурата е изключително бърза и улеснена. Регистрация не е нужна. Попълнете име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден. Доста лесно, нали? А сега разгледайте, изберете и поръчайте всичко, което ви е необходимо, а ние ще ви го доставим експресно.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 67
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани