Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Наличност

Механични таймери

Независимо дали ви е нужен за да направите автоматично осветление на вашият аквариум, да регулирате влажността на въздуха в стаята или да контролирате температурата с включване и изключване на нагревател, те са най-правилното решение. Разбира се това са само малка част от нещата, за които ви е необходим механичен таймер.

Какво представляват механичните таймери за време

Включват се в контакт и са най-масово използваните. Имат часовников механизъм, както и вграден щепсел и гнездо за контакт. Включват се в контакта на захранващата мрежа, като в гнездото им се включва щепселът на електроуреда. В предната си част имат кръг, който прилича на шайба, с изобразени цифри по окръжността си. Цифрите ни показват часовете от денонощието. Времето за включване и изключване на електроуреда нагласяте вие, с помощта на черният щифт, който се намира на оста на врътката. Друга част от таймера е плъзгача, който се намира отстрани и служи за преминаване от режим “таймер”  на на режим непрекъснато включване не електроуреда. Това е подходящо за моментите когато не искате да да използвате таймера, но и искате да остане в контакта. Тези таймери се програмират лесно и ползването им е изключително надеждно. Ако сте го включили и нагласили веднъж, то вие може да използвате дори няколко години, като включеният уред работи
безпроблемно и включва (изключва) лампата във вашият двор, например. 

Какво е основното им предназначение

За различните дейности в кухнята се използват най-често. В същото време, обаче, могат да намерят приложение в цели ни дом. Използваме ги за включване (изключване) на всяко устройство, за което се сетите:

  • аквариумни помпи;
  • лампи;
  • светещи реклами;
  • вентилатори;
  • аудиовизуална техника;
  • печки;
  • превключване на електромери на дневна (нощна) тарифа;
  • осветление по стълбите, в коридора, в градината;
  • системи за поливане.

Както виждате, те наистина са ни много полезни и са широкоразпространени за всякакво ползване. Важно е да се знае, че за да работи правилно, таймерът, трябва да бъде постоянно включен в електрозахранването, защото часовникът му няма автономно захранване с батерии. Тоест, ако се изключи от електрическата мрежа  или се извади от контакта, то часовникът ще спре, а това ще доведе до неточност при изпълнение на зададените му програми.

Какво ще откриете в Euroled.net

Предлагаме ви модели, които изцяло да покрият вашите изисквания. Те имат висок клас на защита, като някои имат и специална - детска такава. Цените са изключително достъпни, което е едно от големите предимства на тези устройства. В нашия онлайн магазин може да поръчате бързо, без регистрация. Изберете продукт, попълнете име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас, в рамките на работния ден.

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»