Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Форма

Сензор за движение

Филамент

Наличност

Начало Smart home V-TAC Smart Home

V-TAC Smart Home

Искало ли ви се е някой да върши съвсем лесни и прости на пръв поглед  неща в дома ви? Какво имаме предвид? Лесно е - някой да стане и да пусне лампите през нощта на детето ви, защото то не може само, или просто да ги спре защото на вас не ви се става от леглото. Това е абсолютно възможно. Всички знаем, че технологиите напредват все повече, а защо да не се наслаждавате и на “умен дом”, благодарение на тях?

 

Предимствата на Smart home


Вие можете сами да контролирате всички устройства, които използват електричество в дома ви, стига да са свързани в домашна мрежа. Управлявате и давате команди на уредите в мрежата, чрез смартфон, таблет или дистанционно управление. Ето някои от нещата, които могат да превърнат домът ви в “умен”:

 

 

  • Осветление;
  • Домашно кино и развлечения;
  • Приготвяне на храна вкъщи;
  • Регулиране на температурата на термостата.


Smart home има за цел да улесни животът ни. Всеки би предпочел да има контрол над дома си, дори когато е на работа, на почивка или дори в съседите на гости.  Предимствата на интелигентните домове са много. Например, нагласете лампите си да светят през нощта, когато отивате към банята или тоалетната. Нагласете си и режим за спонтанно светлинно парти, защото никога не се знае кога ще имате настроение за весел купон със светлинни ефекти. От друга стана, така се пести от електричество. Осветлението ви е нагласено да се изключва ако в помещението няма никой, а някои устройства дори показват колко точно е разходът на енергия и подава команда за по-малко използване.

 

Какво ще намерите от V-TAC?


Ви-тек предлага устойчиво и енергийно ефективно LED осветление. Всички продукти, които се произвеждат преминават редица тестове, за да бъдат полезни, практични, устойчиви и в същото време да опазват околната среда.
 Продукти на марката, които ще откриете при нас: 

 

 

  • LED прожектори;
  • Wifi LED крушки;
  • Smart прахосмукачки;
  • Wifi smart touch ключове и много други.

 

Как Euroled.net помага в избора ви?


За много хора, може би, звучи налудничаво да притежаваш интелигентен дом. Това е така, защото не запознати дотолкова с всички нови технологии и смятат, че не биха се справили. Всъщност, не е така! Управлението е изключително просто, лесно и полезно. Ако вече сте се решили да  превърнете дома си в “умен” и се чудите откъде да започнете, разгледайте нашите продукти. Широкото разнообразие ви дава възможност да изберете, това което ви се струва най-лесно за управление, като за начало. Нашите представители са винаги готови да ви помогнат, така че се свържете с тях и намерете отговори на всички свои въпроси.

Филтри
«1 2»
Page 1 of 2
«1 2»