Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Наличност

Разклонители

Как да изберем разклонител


Когато трябва да свържете няколко електрически уреди наведнъж на едно място към 220V мрежа, използвайте разклонител. Трудно е да се направи това  без него в къщи,където има  стари схеми за окабеляване, където често няма достатъчно контакти за ползване на всички необходими домакински уреди.
Винаги имайте предвид ограниченията за общото натоварване на свързаните електрически уреди.. От съображения за безопасност не превишавайте необходимата стойност.
Според нашата статистика мрежовият разклонител за 3 места или, по-просто казано, тройник в гнездото е  най-популярният поради оптималната функционалност.  Той има всеобхватно приложение:

  • на закрито
  • на открито
  • в домашни условия
  • в градината

 

Външно изпълнение

Тялото, направено от горима пластмаса, най-често е правоъгълно или овално, с гнезда за свързване на домакински уреди, разположени в една и съща повърхност (могат да бъдат вертикални или хоризонтални). Има обаче триъгълни, кръгли и трапецовидни модели, както и с входове, разположени на различни нива.На обратната страна има изход за собственото му включване в контакта.

За дома или офиса

Според нуждите и целите на работа обмислете 
броят на разклонителите и техните гнезда - за да свържете едновременно 2 електрически устройства, разклонител с 2 щепсела ще помогне, ако това не е достатъчно, използвайте с 3 или 4 входа.
Точно на нашият сайт euroled.net е удобно да избирате, поръчвате и купувате разклонители,които са ви  систематизирани по цени, характеристики и марки.

Защо да го закупим от Euroled.net

Изборът в нашият онлайн магазин euroled.net е голям, а вие  изберете в зависимост от вашите нужди и необходимия метод на свързване.
Пазарът е изпълнен с оферти от различни цени и производители, но препоръчваме да игнорирате непознатите продукти със съмнителен произход. Освен това има доста евтини доказани серии.
В нашия сайт euroled.net ще намерите асортимент на добри цени , надеждно качество и висока производителност. Всички продукти са снабдени със сертификати и официална гаранция

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»