Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Наличност

Удължители

Това са приспособления, които служат за пренасяне и доставяне на ток при по-голямо разстояние. Те са широко разпространени както за домашно ползване, така и за  употреба в промишлеността. Разклонителят има три основни части: щепсел; кабел; контактно гнездо. Тогава когато гнездата са повече от едно ги наричаме разклонители.

 

Кога използваме удължители за ток?


Употребата на удължителите е почти неизбежна. Независимо дали сте в дома си, на работното място или в градината, електричеството ви  е необходимо. Ако сте решили да направите барбекю с приятели на двора, без музика, партито няма да е същото.. Ето тук ви е нужен удължител за музикалната система, а защо не и за допълнителни светлинни ефекти? Ако сте решили да правите ремонт на дома си, няма как да имате контакти навсякъде, където на майсторите им е нужно - ето още една причина за използването му. Искате да зареждате мобилното си устройство, но нямате контакт близо до вас? Знаете какво ви е необходимо! На работа сте, но кабелът на лаптопът ви е къс? Вземете си удължител! Разбира се, има още куп причини, които ще ви накарат да се сдобиете с тази така ценна вещ за вашето ежедневие.

 

Какво ви предлагаме ние?


Продуктите, които ще откриете в раздела са различни, съобразени с вашите нужди. Можете да откриете модели с различна дължина:

  • 3 метра;
  • 5 метра;
  • 10 метра;
  • 25 метра.

За да се чувствате добре и за да удовлетворим всички ваши нужди и изисквания, при нас  можете да откриете модели в различна цветова гама. Продуктите са с различна степен на натоварване и могат да ви послужат за различна употреба. Например, ако ви е необходим за домашна употреба, изберете продукт с дължина от 3 или 5 метра, за да не ви се налага да го навивате или да се чудите как да го прикриете ако е по-дълъг. Ако обаче ще го използвате за ремонтни дейности, изберете такъв с по-голяма дължина, за да сте сигурни, че ще успеете да достигнете до всяка част, където е необходимо. Най-дългите са подходящи, какво за ремонтни дейности, така и за достигане на електричеството на по-отдалечени места, като вашият двор, гараж или дори гаражът на съседите.

 

Защо да изберете Euroled.net? 


Нашият онлайн магазин ви предлага широка гама продукти, между които да избирате. Независимо от целта, за която ще използвате удължителят, вие ще намерите точният за вас при нас. Доставката е бърза, а поръчката става само с попълване на две полета. Затова,след като вече сте стигнали до тук, не се колебайте - разгледайте и поръчайте още сега!

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»