Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED панели

Лед осветлението е открито след 50те години, но се усъвършенства в началото на 21 век. На практика са се усъвършенствали толкова много, че в момента са най-предпочитаните осветителни тела в света. Цената им е 3,4 пъти по-висока от тази на обикновените крушки, но сметките за ток спадат до 70 на 100%.


Как да изберем лед панели за външен монтаж

Едно от предимствата да изберете лед панели за външен монтаж е, че се монтират много лесно. Има два варианта за монтиране. Единият е чрез висящи кукички, а другия е със специални рамки, които се закрепят за окачения таван. И двата варианта ги има показани в онлайн сайта на Euroled.net.

Когато избирате панел за вашия дом е добре да съобразите цветната температура. В онлайн магазина на Euroled.net предлагаме лед осветление за външен монтаж с цветна температура подходяща за стаите на дома ви. Разполагаме с цветни температури от 3000К, 4000К и 6400К. Най-подходящата температура за помещения, като хол и спалня е 3000К. За кухни и бани може да използвате 4000К. А за паркинги и гаражи 6400К. 

Друго, което е добре да гледате, когато избирате лед панел за външен монтаж е формата му. Тъй, като осветителното тяло ще се вижда е добре да съчетаете част от интериора на стаята с формата му.
Например:Панел с кръгла форма с кръгъл килим или маса. 

Цените им в онлайн магазина на Euroled.net са в зависимост от големината и използвания материал за изработка. 

Какви им са основните предимства

 • Мека и добре разпределена светлина, която не уврежда зрението;
 • 100 пъти по-дълъг живот от обикновените крушки със жичка;
 • Предимство спрямо икономия на тока;
 • Качеството оправдава цената на лед панелите за външен монтаж;
 • Загряват мигновено и не се влияят от постоянно включване и изключване; 
 • Едно от най-големите предимства е, че те са екологични и не замърсяват околната среда, защото не съдържат живак или олово; 
 • Работят на различно напрежение и не се влияят от тока;
 • Не нагряват допълнително помещението, което е предимство за намаляване използването на климатик през летния сезон.  

Защо да ги закупите от Euroled.net

В онлайн магазина на Euroled.net всеки продукт е на лицензирани марки. Продуктите в онлайн магазина ни притежават CE, RoHS сертификати, което означава, че са преминали през контрол на качеството нужно за страни от Европейския съюз. Друго предимство на нашата фирма е, че ние може да Ви предложим проект за осветеност на всякакъв тип помещение, както и съдействие при монтаж на лед осветителните тела.

LED панели за външен монтаж (24)

Лед осветлението може да бъде наречено “умното осветление” на 21 век. Ползите и предимствата са толкова много, че си струва да инвестираш в светлинното преобразяване на своя дом. Онлайн магазина на Euroled.net ще ви помогне във вашите първи стъпки към това преобразяване. 

 

Защо да изберете вградените Led панели

Лед панели за вграждане са стилни и огряват дома Ви с приятна и мека светлина. Вграждащата система придава луксозен вид на помещението, в което се намират. Висящите осветителни тела, които са и на доста по високи цени не разпръскват светлината равномерно и дразнят човешкото око. Предимствата на вградените лед панели със скрит монтаж са както в ценови аспект, така и в здравословен. Те разпръскват светлината във всяко ъгълче на стаята и щадят зрението. 

 

Какви LED панели за вграждане ще откриете в раздела

 

 • В онлайн магазина ни може да ги изберете в три различни форми - кръгъл, квадратен или правоъгълен; 
 • Цветната температура варира от 2200 до 6400K, както и цветна; 
 • Мощността е от 10 до 100W. От нея зависи мощността на светещото тяло; 
 • Led панели за вграждане се предлагат с различно волтово напрежение. Напреженията, които се предлагат са 12V, 24V и 220V. Като стандартното напрежение в електрическата мрежа на България е 220V; 
 • В онлайн магазина на Euroled.net гаранцията на нашите продукти е от 2 до 5 години, в зависимост от продукта, който купувате; 
 • Димер е ключ за регулиране мощността на осветлението. Димиране на този ключ се монтира отделно.


  
Как се монтират

Монтирането на вграденото лед осветление директно на таван или стена се извършва чрез специално изработена декоративна рамка, която се закача заедно с лед панела. При скрит монтаж нямат нужда от такава рамка, те директно се закрепят за висящия таван. За ваше улеснение ние предлагаме услуга - монтаж. 

 

Защо да изберете Euroled.net

Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома. В Euroled.net цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

LED панели за скрит монтаж (121)

Филтри
«1»