Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Филамент

Наличност

LED крушки GU10

Всеки трябва да се стреми да използва енергоспестяващи продукти. LED крушките са част от тези продукти, които са не само енергоспестяващи, но и на много достъпни цени в нашият онлайн магазин.

 

Какво представляват LED крушките GU10?


Най-новият продукт на осветителната индустрия е именно LED осветлението. Този тип осветително тела са по-икономични и с по-голяма екологичност. Освен това имат широко приложение, както в нашите домове, така и в офиси, хотели, ресторанти и големи обществени сгради.  А какво всъщност е GU10? Това е цокълът или още казано основата на крушката, която влиза във фасунгата и служи както за закрепване, така и за осигуряване на връзка с електричеството.  Цоклите се обозначават с числа и букви, като последната буква не е задължителна. G означава, че цокълът е фиксиран, а втората буква ни показва, че лампата осигурява механизъм за укрепване. Пиновете са с два диаметъра, като по-големият е в края и именно това позволява той да се фокусира на мястото си. Цифрите, при моделът, за който в момента говорим  - 10, ни показват разстоянието на пиновете, измерено в милиметри. 

 

С какви модели разполагаме ние?


Euroled.net ви предлага голямо разнообразие от марки и модели. Една от марките, с който работим е SAMSUNG. Освен модели GU10, при нас ще намерите : 

 

  • E14;
  • E27;
  • E40;
  • GU5,3;
  • G4;
  • G9;
  • GX53;
  • R7S.


Нека за малко се върнем на крушките в категория GU10. Както многото им предимства, така и широкото им приложение ги прави изключително търсен и предпочитан модел.

 

 

ПРЕДИМСТВА

ПРИЛОЖЕНИЕ

До -80% по-малко консумация на енергия

Жилищни сгради

Дълъг живот за експлоатация

Търговски сгради

Без инфрачервено и ултравиолетово излъчване

Галерии, музеи, изложби

Мигновено включване, без необходимо време за загряване

Заведения и хотели

Работа и при по-ниски температури

Полилеи

 

Как Euroled.net помагат в избора?


Както сами виждате, в онлайн магазинът има изключително много продукти, сред които да намерите най-доброто за вас. Всеки продукт има характеристика, която да ви помогне в избора. LED осветителните аксесоари  имат гаранция, така че, при евентуален проблем, ние ще се погрижим. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация. Възползвайте се от промоциите и намаленията в различните категории. При въпроси, може да се свържете с нас и на посочените контакти.

 

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»