Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Филамент

Наличност

LED крушки GU10

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»Всеки трябва да се стреми да използва енергоспестяващи продукти. LED крушките са част от тези продукти, които са не само енергоспестяващи, но и на много достъпни цени в нашият онлайн магазин.

 

Какво представляват LED крушките GU10?


Най-новият продукт на осветителната индустрия е именно LED осветлението. Този тип осветително тела са по-икономични и с по-голяма екологичност. Освен това имат широко приложение, както в нашите домове, така и в офиси, хотели, ресторанти и големи обществени сгради.  А какво всъщност е GU10? Това е цокълът или още казано основата на крушката, която влиза във фасунгата и служи както за закрепване, така и за осигуряване на връзка с електричеството.  Цоклите се обозначават с числа и букви, като последната буква не е задължителна. G означава, че цокълът е фиксиран, а втората буква ни показва, че лампата осигурява механизъм за укрепване. Пиновете са с два диаметъра, като по-големият е в края и именно това позволява той да се фокусира на мястото си. Цифрите, при моделът, за който в момента говорим  - 10, ни показват разстоянието на пиновете, измерено в милиметри. 

 

С какви модели разполагаме ние?


Euroled.net ви предлага голямо разнообразие от марки и модели. Една от марките, с който работим е SAMSUNG. Освен модели GU10, при нас ще намерите : 

 

  • E14;
  • E27;
  • E40;
  • GU5,3;
  • G4;
  • G9;
  • GX53;
  • R7S.


Нека за малко се върнем на крушките в категория GU10. Както многото им предимства, така и широкото им приложение ги прави изключително търсен и предпочитан модел.

 

 

ПРЕДИМСТВА

ПРИЛОЖЕНИЕ

До -80% по-малко консумация на енергия

Жилищни сгради

Дълъг живот за експлоатация

Търговски сгради

Без инфрачервено и ултравиолетово излъчване

Галерии, музеи, изложби

Мигновено включване, без необходимо време за загряване

Заведения и хотели

Работа и при по-ниски температури

Полилеи

 

Как Euroled.net помагат в избора?


Както сами виждате, в онлайн магазинът има изключително много продукти, сред които да намерите най-доброто за вас. Всеки продукт има характеристика, която да ви помогне в избора. LED осветителните аксесоари  имат гаранция, така че, при евентуален проблем, ние ще се погрижим. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация. Възползвайте се от промоциите и намаленията в различните категории. При въпроси, може да се свържете с нас и на посочените контакти.