Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Наличност

Електронни таймери

В забързаното ни ежедневие, често забравяме нещо и не успяваме да го свършим навреме. Колко хубаво би било през зимните дни, като се приберем, климатикът да се е включил и да е постигнал желаната температура. Е, това е абсолютно възможно, стига да имаме електронен таймер.


 

Какво представляват електронните таймери за време

 

Таймерите са навсякъде около нас. Те представляват устройства, които по предварително зададена времева команда могат да включат или изключат даден уред или процес. Дори толкова сме свикнали с тях, че ги забелязваме, само в случай, че се повредят. Моделите за включване в контакт са едни от най-разпространените и най-често използваните. Електронните такива са голяма стъпка напред. Наричаме ги още реле за време Те притежават висока точност, имат течнокристален екран и бутони, чрез които се управляват. Захранването става с батерии и не се влияе ако тока спре или устройството се извади от електрозахранването. Местата, където можем да използваме релето за време са безброй много:

 

  • в кухнята;
  • за включване/изключване помпата на аквариума;
  • захранване на външни билборди и реклами;
  • активиране на поливната система в градината;
  • включване;изключване на климатика в точно определен час;
  • захранване на стълбищно осветление и много други.

 

Какви режими имат

 

При нагласяне на желаното от нас време, започва обратното отброяване.  След като то изтече, уредът се връща в нормалната си позиция на включено/изключено. Този режим на работа наричаме нормален. Следващият вид режим действа на обратен принцип - настройваме таймера така, че да действа по-късно във времето. Това наричаме отложен старт.  Изборът на различни програми е голям и това ни позволява да нагласяме много включвания и изключвания през денонощието или за няколко дни напред. Някои модели притежават и допълнителни екстри, като например да се регулира автоматично при смяна на зимното/лятното часово време. Последният режим, за който ще спомен е, така нареченият, random или произволен режим. При него таймерът “контролира” свързаният с него уред през, произволно избран от него, различен интервал от време. По този начин се създава усещането, че в помещението има човек и служи за предпазване от крадци.

 

Защо да изберем Euroled.net

 

Онлайн магазинът на Euroled.net ви предлага широка гама от електроматериали. При нас ще намерите всичко, което ви е необходимо. Продуктите са с високо качество, което определено има значение. Цени са ниски и приемливи, като специално за вас, онлайн магазинът предлага и продукти на промоционални цени. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация, което също е едно от предимствата, заради които да заложите на Euroled.net

 
Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»