Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Мощност

Напрежение

Гаранция

Тип диод

Влагозащитен

Цвят на лентата

Брой диоди на метър

Наличност

12V LED ленти

Тези светодиодни продукти, които са изградени върху платка, фина, гъвкава и здрава, се монтират много лесно, благодарение на двойно лепяща се лепенка. Именно тя позволява монтирането на лентата върху различни повърхности - метал, пластмаса, дърво и други. LED лентите могат да се вградят дори в много малки детайли, например канали и тесни улеи. 

 

Приложение на светодиодни ленти

 

Тези продукти намаляват вашата сметка за електричество, тъй като консумират много малко електрическа енергия. Освен това, голяма част от тях, са влагоустойчиви, както и устойчиви на различни удари. Друго предимство е лесният монтаж, който всеки би предпочел. С нашите светодиодни продукти, можете да направите осветлението в дома, офиса или гаража, както функционално, така и красиво и различно. Благодарение на своята гъвкавост, можете да ги вградите на тавана, на кухненския плот, зад корниза, перваза, лайсната и къде ли още не. Може да разнообразите мебелите си, като залепите светодиоди и на тях, или да направите външно осветление, което да допълни интериора на вашият любим градински кът.

 

За къде за предназначени валагозащитните LED осветителни тела?

 

Искате да промените интериорът в определени части на дома? Притеснявате се, че ако сложите продукт, на който му е нужно електричество може да създаде проблем? Бъдете спокойни! Точно поради тази причина ви предлагаме водоустойчиви и влагоустойчиви продукти. Тази тяхна характеристика ги прави изключително практични за скрито осветление в банята или тоалетната, за кухненските шкафове, както и за външни осветително тела. Едни от най-разпространените места за поставянето на лед ленти са: 

 

  • в кухнята;
  • в банята;
  • по мебелите;
  • на тавана;
  • в кухненските шкафове.

 

Разбира и още много други идеи за места, където да ги поставите и да направите любимото си място по-красиво, светло и оригинално.

 

Защо да се доверите на Euroled.net

 

Тук е мястото където ще откриете много и различни компоненти, осигуряващи ви светлина. Изберете между твърди или гъвкави лед ленти с различна мощност, дължина, както и с различна светлина. В тази категория, разгледайте и продуктите с неонова светлина. Изберете най-подходящите за вас и поръчайте експресно. При нас, регистрация не ви е нужна. На нас се доверете и удобно и бързо изберете!

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»