Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Марка

Наличност

Тип аксесоар

Начало LED осветление LED Релсово осветление Аксесоари за Магнитни и LED прожектори

Аксесоари за Магнитни и LED прожектори

Онлайн магазина на Euroled.net е лидер на пазара за аксесоари на led прожектори. В нашият онлайн магазин Вие ще намерите огромен брой такива. 

Какви аксесоари за лед прожектори ще откриете в раздела

В раздела “аксесоари за лед прожектори” ще откриете различни конектори за тях, капачки за лед релси, основи за тях, както и няколко дължини led релси.

Конекторите, които можете да откриете в онлайн магазина на Euroled.net са:

 

  • 4T черен и бял
  • 4I черен и бял
  • 4X черен и бял
  • 4L черен и бял

Конекторите се използват за свързване на множество лед релси заедно. Цените на този аксесоар варират в зависимост от бройката, която те свързват.

Капачките са два вида - бели и черни. Те служат за затапване на края на релсата, за да няма достъп до проводниците вътре.
Основите са направени от алуминий и са в два цвята - бял и черен. Те се използват за свързване на прожектора към релсата. Направени са така че да влизат и да се застопоряват в нея, като медни пластини на основата се докосват до проводниците. След това се закрепя към основата и е готов да заработи.

Онлайн магазина на Euroled.net разполага с три размера 1, 1.5 и 2 метра, като цветовете им отново са в черно и бяло.

Други аксесоари, които можете да намерите в Euroled.net са китове за висящ монтаж, гъвкави връзки, капаци за тела.

 Какво е лед релса

Тя се счита за аксесоар към led прожекторите и е релсовиден компонент, по който има проводници. На една лента можете да монтирате няколко led прожектора и да ги местите по дължината на релсата. Те се монтират директно върху таван или стена, но също можете да използвате един от нашите китове за висящ монтаж и да ги направите висящи. Това че можете да преместите прожектора където и да е по дължината ги прави гъвкави. Цената им също не е по-висока от конвенционалните начини за монтиране.

 Защо да изберете онлайн магазина на Euroled.net

Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки LED осветление. Всички наши продукти са преминали през контрол на качеството. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване без нужда от регистрация с доставка до дома. Доказали сме добре свършена работа с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност. В сайта ни ще откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна. Също така ние ви предлагаме безплатна доставка при покупки надхвърлящи 100 лева.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»