Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Дължина

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Монтаж

Сензор за движение

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED линейни тела

LED линейни тела

Какво представлява линейното LED осветление

 

Една от разновидностите на продуктите, предлагани на нашия онлайн магазин euroled.net, са LED линейни осветителни тела, които, подобно на другите видове LED осветителни тела, „набраха“ популярност сред флуоресцентните лампи и продължават да се използват широко в съвременните осветителни системи. Следователно тази категория е изцяло посветена на линеен модел, който предоставя на клиентите редица предимства , а именно:

 

  • дълъг експлоатационен живот на линейни тела, в съвкупност от непрекъснато време на работа, еквивалентно на 40 хиляди часа;
  • използването на светодиоди ви позволява да се осигури осветление с необходимата яркост, но по-икономично по отношение на консумацията на енергия;
  • линейните осветителни тела имат приятен дизайн, което им позволява да бъдат „вградени“ в голямо разнообразие от стилистични решения по отношение на интериорния дизайн.

 

Заслужава да се отбележи, че всички горепосочени „предимства“ са пряка заслуга за използването на светодиоди, но ако направите сравнителен анализ с предишните луминесцентни модели, списъкът на предимствата със сигурност ще бъде допълнен от липсата на шум, вибрации и трудно забележими, но изключително неприятни и вредни за човешкото зрение - трептене , Друга отличителна черта на светодиодите е тяхната впечатляваща практичност и устойчивост на износване, която  позволява да изключвате десетки или дори стотици хиляди пъти техните линейни тела без да се страхувате от изгаряне, като обикновените крушки с нажежаема жичка - този процес се заменя с обикновено намаляване на яркостта. Комбинацията от тези характеристики позволява използването на линейни LED лампи за най-различни цели, включително осветление на обществени места, офиси и търговски помещения.

 

Какво да купим?

 

LED линейните тела могат да се използват по различни начини, чийто обхват може да реши само вашето въображение. Например, можете просто да замените остарелите луминесцентни модели с линейни, като ги окачите на мястото на първите; решението за начина на приложение също до голяма степен зависи от вида на осветлението, което трябва да бъде осигурено:

 

  • локални (за таблици, витрини и т.н.);
  • декоративни (мебели, рафтове).

 

За да се улесни тази задача, нашият сайт euroled.net  изважда  на показ всички линейни осветителни тела са представени в  снимки и описания, които позволяват да се разбере подробно как изглежда дадено устройство, така че да е по-лесно да го ползвате за вашите цели.

 

Защо да изберете Euroled.net?

 

 

В нашия онлайн магаин euroled.net линейните осветителни тела за офис остават един от най-популярните видове наши продукти.

 

Тази категория включва както прости евтини линейни LED лампи, така и висящи линейни модели, които имат приятен дизайн и се различават само по отношение на мощността, която се предлага в четири варианта: 35W, 50W, 70W и 105W. Ако сте малко запознати с принципите на работа на LED осветителните тела, тогава определено знаете, че параметърът на мощността също влияе върху яркостта на излъчения светлинен поток.. Като се има предвид това, можете да изберете линейна LED лампа за яркост според вашето желание и нужда. Например, за офиса можете да изберете по-ярки.


Нашите LED висящи  линейни LED осветителни тела са печеливша инвестиция за хора, които знаят как да спестят пари. И вие можете да сте едни от тях ,като разгледате нашия сайт euroled.net и се възползвате от нашите предложения!

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»