Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED линейни тела

LED линейни тела за вграден монтаж

 

Светодиодното осветление е нова технология, която намира все по-широко разпространение на пазара за осветителна техника. Има много модели и варианти, между които да избирате, за да намерите най-нужният за вас.

Какво представляват LED линейните тела за вграден монтаж

 

Те стават все по-предпочитани пред обикновените флуоресцентни лампи и се използват все повече за изграждане на съвременните осветителни системи. Имат дълъг експлоатационен живот, дори при непрекъсната работа. LED линейните тела ви осигуряват осветление с необходимата за вас яркост, което в същото време е много икономично, ако става въпрос за използването на електрическа енергия. Линейните осветителни тела са с практичен дизайн, което позволява вграждането в различни помещения и добавяне на още стил към вашият интериор. Разбира се, има още много предимства, на които няма как да не обърнем внимание:

  • липса на шум;
  • липса на вибрации;
  • липсва на трептения, които са изключително вредни за човешкото зрение;
  • практични и по-здрави, по отношение на износване.

При този вид осветителни тела не трябва да се притеснявате от изгаряне. Единственото, което се случва е, че яркостта на осветителното тяло ще намалее, което ще ви напомни, че имате нужда от ново, което може да закупите от euroled.net.

Какви разновидности ще откриете в този раздел

 

Благодарение на различните си характеристики, линейните LED лампи могат да се използват за различни цели. Могат да бъдат част от осветлението на вашия офис, дом, в търговския център или други обществени места . Нашите предложения към вас имат подробно описание, което да ви помогне да изберете най-доброто за вас. По отношение на мощността, моделите, които ще видите са от 10, 20 или 30W. Важно е да знаете, че в зависимост от мощността, силата на яркостта ще бъде различна. Затова ако светлите помещения са по-приветливи за вас, заложете на осветително тяло с по-голяма мощност и обратното. Един съвет от нас- ако ви трябва ново осветление за вашият офис, то е добре да бъде по-ярко, за по-ползотворна работа.

 
Защо да закупите от Euroled.net

 

Разгледайте моделите, които ви предлагаме и се убедете, че онлайн магазинът ни е точното място за покупка. Високото качество на продуктите няма как да остане незабелязано. Възползвайте се и от промоциите, които са на ваше разположение. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация. Ако искате да бъдете от хората, които правят добри инвестиции за малко пари сте на правилното място. Разгледайте нашият сайт euroled.net и още сега заложете на някои нашите предложения.

Линейни LED тела за вграден монтаж (13)

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»Какво представлява линейното LED осветление

 

Една от разновидностите на продуктите, предлагани на нашия онлайн магазин euroled.net, са LED линейни осветителни тела, които, подобно на другите видове LED осветителни тела, „набраха“ популярност сред флуоресцентните лампи и продължават да се използват широко в съвременните осветителни системи. Следователно тази категория е изцяло посветена на линеен модел, който предоставя на клиентите редица предимства , а именно:

 

  • дълъг експлоатационен живот на линейни тела, в съвкупност от непрекъснато време на работа, еквивалентно на 40 хиляди часа;
  • използването на светодиоди ви позволява да се осигури осветление с необходимата яркост, но по-икономично по отношение на консумацията на енергия;
  • линейните осветителни тела имат приятен дизайн, което им позволява да бъдат „вградени“ в голямо разнообразие от стилистични решения по отношение на интериорния дизайн.

 

Заслужава да се отбележи, че всички горепосочени „предимства“ са пряка заслуга за използването на светодиоди, но ако направите сравнителен анализ с предишните луминесцентни модели, списъкът на предимствата със сигурност ще бъде допълнен от липсата на шум, вибрации и трудно забележими, но изключително неприятни и вредни за човешкото зрение - трептене , Друга отличителна черта на светодиодите е тяхната впечатляваща практичност и устойчивост на износване, която  позволява да изключвате десетки или дори стотици хиляди пъти техните линейни тела без да се страхувате от изгаряне, като обикновените крушки с нажежаема жичка - този процес се заменя с обикновено намаляване на яркостта. Комбинацията от тези характеристики позволява използването на линейни LED лампи за най-различни цели, включително осветление на обществени места, офиси и търговски помещения.

 

Какво да купим

 

LED линейните тела могат да се използват по различни начини, чийто обхват може да реши само вашето въображение. Например, можете просто да замените остарелите луминесцентни модели с линейни, като ги окачите на мястото на първите; решението за начина на приложение също до голяма степен зависи от вида на осветлението, което трябва да бъде осигурено:

 

  • локални (за таблици, витрини и т.н.);
  • декоративни (мебели, рафтове).

 

За да се улесни тази задача, нашият сайт euroled.net  изнася  всички линейни осветителни са представени в  снимки и описания, които позволяват да се разбере подробно как изглежда дадено устройство, така че да е по-лесно да го ползвате за вашите цели.

 

Защо да изберете Euroled.net

 

 

В нашия онлайн магаин euroled.net линейните офисни осветителни тела остават един от най-популярните видове наши продукти.

 

Тази категория включва както прости евтини линейни LED лампи, така и висящи линейни модели, които имат приятен дизайн и се различават само по отношение на мощността, която се предлага в четири варианта: 35W, 50W, 70W и 105W. Ако сте малко запознати с принципите на работа на LED осветителните тела, тогава определено знаете, че параметърът на мощността също влияе върху яркостта на излъчения светлинен поток.. Като се има предвид това, можете да изберете линейна LED лампа за яркост според вашето желание и нужда. Например, за офиса можете да изберете по-ярки.


Нашите LED висящи  линейни LED осветителни тела са печеливша инвестиция за хора, които знаят как да спестят пари. И вие можете да сте едни от тях ,като разгледате нашия сайт euroled.net и се възползвате от нашите предложения!