Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Мощност

Марка

Наличност

LED контролери и димери

Какво представляват димери за LED осветление

 

Благодарение на няколко функции на LED технологията всеки купувач има възможност да създаде така нареченото динамично осветление. За това се използват няколко разновидности устройства и аксесоари, които са в състояние да дадат пълен контрол върху осветителното оборудване или дори да осъществят дистанционно управление на осветлението. Те включват димери, които ви позволяват да регулирате яркостта, всички видове контролери, усилватели и други допълнителни устройства. Всеки от тях изпълнява определени функции и се прилага при необходимост.

 

  • димери

 

Когато организирате осветление в жилищни помещения, офиси, клубове и т.н., често се използват димери. След като ги свърже към осветителните тела, потребителят получава възможност да регулира яркостта и интензивността на сиянието. Използвайки ги в жилищни помещения, е възможно да се създаде условно зониране и автономен контрол на яркостта на отделните лампи, независимо от останалите. По правило димери също ви позволяват да организирате дистанционно управление на светлината. Някои модели осветително оборудване предвиждат димери в корпуса, докато други изискват свързване

 

  • контролери

 

Контролерите обикновено се използват при светодиоди и са отговорни за регулирането не само на яркостта, но и на цветовия обхват на осветлението. Тъй като светодиодите имат три отделни изхода, контролерите могат да контролират включването или изключването на всеки от трите основни цвята, тяхната интензивност, яркост и т.н. Това ви позволява да създавате различни цветове, нюанси и да реализирате създаването на най-сложните осветителни конструкции за различни цели. Контролерите в повечето случаи се управляват от дистанционно управление, но понякога се използват и автоматични модели.

 

  • усилватели

 

Също така доста често се използват усилватели при инсталиране и свързване на LED технология. С тяхна помощ може да се свърже натоварване няколко пъти по-високо от допустимото. Усилвателите се използват там, където необходимото количество осветление е достатъчно голямо, но потребителят иска да управлява дистанционно светлината с помощта на един централен контролер.

 

За какво се използват LED контролерите

 

В асортимента на нашия сайт euroled.net  ще намерите доста голям асортимент от елементи, които се използват при свързване на LED технология и при създаване на динамично осветление. Избирайки и комбинирайки правилно различни контроли на осветлението, можете да създадете различни ефекти и да организирате уникални решения за осветление.

 

Какви видове ще открием в Euroled.net

 

Редовно попълвайки продуктовата гама продукти в нашият онлайн магазин, ние добавяме нови димери, контролери и усилватели, които са съвместими с възможно най-много LED устройства и компоненти. Всички продукти, представени на сайта, са избрани ръчно, за да ви гарантират качество и пълно съответствие със стандартите и декларираните спецификации. Ако искате да организирате цялостно дистанционно управление на светлината, винаги ще намерите всичко необходимо за това в нашият онлайн магазин euroled.net.

 
Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»