Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED контролери и димери

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»Какво представляват димери за LED осветление

 

Благодарение на няколко функции на LED технологията всеки купувач има възможност да създаде така нареченото динамично осветление. За това се използват няколко разновидности устройства и аксесоари, които са в състояние да дадат пълен контрол върху осветителното оборудване или дори да осъществят дистанционно управление на осветлението. Те включват димери, които ви позволяват да регулирате яркостта, всички видове контролери, усилватели и други допълнителни устройства. Всеки от тях изпълнява определени функции и се прилага при необходимост.

 

  • димери

 

Когато организирате осветление в жилищни помещения, офиси, клубове и т.н., често се използват димери. След като ги свърже към осветителните тела, потребителят получава възможност да регулира яркостта и интензивността на сиянието. Използвайки ги в жилищни помещения, е възможно да се създаде условно зониране и автономен контрол на яркостта на отделните лампи, независимо от останалите. По правило димери също ви позволяват да организирате дистанционно управление на светлината. Някои модели осветително оборудване предвиждат димери в корпуса, докато други изискват свързване

 

  • контролери

 

Контролерите обикновено се използват при светодиоди и са отговорни за регулирането не само на яркостта, но и на цветовия обхват на осветлението. Тъй като светодиодите имат три отделни изхода, контролерите могат да контролират включването или изключването на всеки от трите основни цвята, тяхната интензивност, яркост и т.н. Това ви позволява да създавате различни цветове, нюанси и да реализирате създаването на най-сложните осветителни конструкции за различни цели. Контролерите в повечето случаи се управляват от дистанционно управление, но понякога се използват и автоматични модели.

 

  • усилватели

 

Също така доста често се използват усилватели при инсталиране и свързване на LED технология. С тяхна помощ може да се свърже натоварване няколко пъти по-високо от допустимото. Усилвателите се използват там, където необходимото количество осветление е достатъчно голямо, но потребителят иска да управлява дистанционно светлината с помощта на един централен контролер.

 

За какво се използват LED контролерите

 

В асортимента на нашия сайт euroled.net  ще намерите доста голям асортимент от елементи, които се използват при свързване на LED технология и при създаване на динамично осветление. Избирайки и комбинирайки правилно различни контроли на осветлението, можете да създадете различни ефекти и да организирате уникални решения за осветление.

 

Какви видове ще открием в Euroled.net

 

Редовно попълвайки продуктовата гама продукти в нашият онлайн магазин, ние добавяме нови димери, контролери и усилватели, които са съвместими с възможно най-много LED устройства и компоненти. Всички продукти, представени на сайта, са избрани ръчно, за да ви гарантират качество и пълно съответствие със стандартите и декларираните спецификации. Ако искате да организирате цялостно дистанционно управление на светлината, винаги ще намерите всичко необходимо за това в нашият онлайн магазин euroled.net.