Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Влагозащитен

Тип

Наличност

Начало LED осветление Градинско LED осветление

Градинско LED осветление

Какво градински осветление да изберете

 

Всеки, който е рискувал да се нарани в тъмното  в градината, знае колко е неприятно: злополуки като тези могат да бъдат избегнати. Просто поставете светещи лампи във вашият двор или градина. Тъй като в градината има много опасности, всички пътеки, зони за достъп и стълби около къщата трябва да бъдат перфектно осветени. Сензорите за движение в различни разновидности са икономично и практично решение.. В допълнение на това, тези сензори са ефективно средство за предотвратяване на кражби в тъмното.

 

Какви предимства има

 

Лампите са достатъчни - наричани още светлинни стълбове или фенери - за да се избегне всяка опасност. Важно е да се осигури добро осветление във всеки участък от грубата, извита или стръмна алея. Още по-добре, ако цялата алея светне. Ето защо градинските светлини не трябва да са твърде отдалечени, в противен случай те създават прекомерни контрасти на светло и тъмно. Когато окото се промени от светло в тъмно, има нужда от време, за да свикне.

 

Просто регулирайте височината на градинското ви осветление - т.е. изберете доста високи точки на монтаж. Колкото по-висока е светлинната точка, толкова от по-малко светлини се нуждаете и следователно разстоянието между едната и другата лампа може да бъде по-голямо.

 

Насочена светлина

 

Зависи от вкусовете, дори ако с насочената светлина светва само алеята. Останалата част от градината остава на тъмно. Насочената светлина е перфектна, за да ви позволи да различите добре прехода си.Тази светлина, от друга страна, също може да освети и  зоната около алеята и околните зони.

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Фенерите се различават както по материали, така и по стил. Те не трябва да се бъркат с осветителни тела, улични лампи и подови луни. Фенерите се предлагат с фиксирани LED крушки, но също така и със сменяеми крушки.

 

LED технологията предлага следните предимства:

 

  • дълъг живот;
  • до 90% икономия на енергия;
  • непосредствена яркост идеална за сензори за движение.

 

Неръждаемата стомана и алуминият са най-често използваните материали за стълбове, тъй като са устойчиви на атмосферни влияния. Медът, месингът и камъкът често се използват за конструкцията. Крушката е защитена от стъкло или пластмаса. От вас зависи да решите какво предпочитате за вашата градина.

 

Идеална за околната среда и портфейла ни е  слънчевата енергия. Освен това фенерите със слънчева енергия не изискват електрическа връзка или окабеляване. Всичко, от което се нуждаете, е слънцето. Благодарение на съвременната LED технология зареждането на акумулаторната батерия също продължава много дълго време. Ако след това лампата се включва само при необходимост, зарядът продължава много по-дълго от необходимото. В този случай „сензорът за движение“ е ключовата дума.

 

Защо да си ги закупите от Euroled.net

 

В нашият онлайн магазин вие ще откриете огромно разнообразие градинско осветление, ако се свържете с нашите професионални консултанти винаги са на разположение и ще ви помогнат да направите правилният избор. Лесно и удобно можете да си изберете всичко необходимо от сайта ни за да направите перфектният градински дизайн на вашият двор.

 
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»