Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Монтаж

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED линейни тела Линейни LED тела за вграден монтаж

Линейни LED тела за вграден монтаж

LED линейни тела за вграден монтаж

 

Светодиодното осветление е нова технология, която намира все по-широко разпространение на пазара за осветителна техника. Има много модели и варианти, между които да избирате, за да намерите най-нужният за вас.

Какво представляват LED линейните тела за вграден монтаж

 

Те стават все по-предпочитани пред обикновените флуоресцентни лампи и се използват все повече за изграждане на съвременните осветителни системи. Имат дълъг експлоатационен живот, дори при непрекъсната работа. LED линейните тела ви осигуряват осветление с необходимата за вас яркост, което в същото време е много икономично, ако става въпрос за използването на електрическа енергия. Линейните осветителни тела са с практичен дизайн, което позволява вграждането в различни помещения и добавяне на още стил към вашият интериор. Разбира се, има още много предимства, на които няма как да не обърнем внимание:

  • липса на шум;
  • липса на вибрации;
  • липсва на трептения, които са изключително вредни за човешкото зрение;
  • практични и по-здрави, по отношение на износване.

При този вид осветителни тела не трябва да се притеснявате от изгаряне. Единственото, което се случва е, че яркостта на осветителното тяло ще намалее, което ще ви напомни, че имате нужда от ново, което може да закупите от euroled.net.

Какви разновидности ще откриете в този раздел

 

Благодарение на различните си характеристики, линейните LED лампи могат да се използват за различни цели. Могат да бъдат част от осветлението на вашия офис, дом, в търговския център или други обществени места . Нашите предложения към вас имат подробно описание, което да ви помогне да изберете най-доброто за вас. По отношение на мощността, моделите, които ще видите са от 10, 20 или 30W. Важно е да знаете, че в зависимост от мощността, силата на яркостта ще бъде различна. Затова ако светлите помещения са по-приветливи за вас, заложете на осветително тяло с по-голяма мощност и обратното. Един съвет от нас- ако ви трябва ново осветление за вашият офис, то е добре да бъде по-ярко, за по-ползотворна работа.

 
Защо да закупите от Euroled.net

 

Разгледайте моделите, които ви предлагаме и се убедете, че онлайн магазинът ни е точното място за покупка. Високото качество на продуктите няма как да остане незабелязано. Възползвайте се и от промоциите, които са на ваше разположение. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация. Ако искате да бъдете от хората, които правят добри инвестиции за малко пари сте на правилното място. Разгледайте нашият сайт euroled.net и още сега заложете на някои нашите предложения.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»