Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Ъгъл на светене

Наличност

LED камбани

Какво представляват LED камбаните

 

Ако искате да закупите висококачествено, модерно и икономично оборудване, което ще осветява производствените мощности в цехове и фабрики, потърсете ни онлайн на euroled.net  и ние ще ви помогнем в това. 

Промишленото осветление трябва да отговаря на всички приложими стандарти и разпоредби. Струва си да се каже, че светодиодните лампи, използвани за различни цели, включително за големи разстояния на промишлени помещения, в днешно време са доста популярен тип осветление и, което е също толкова важно, те отговарят на необходимите стандарти и правила за работа на осветителни устройства.

 

LED камбаните не съдържат и не излъчват никакви вредни емисии като старите си заместници и не увреждат зрението, така че този вид лампи е напълно екологично чист и няма да може да навреди нито на хората, нито на околната среда. Благодарение на използването на такива лампи-камбани можете да спестите до седемдесет процента от електрическата енергия. Друг плюс е по-дългият експлоатационен живот, в сравнение с другите осветителни тела и липсата на влияние на напреженията върху LED лампите, тоест лампата ви няма да изгори ,примерно поради рязък скок на напрежението в мрежата.

 

Мнозина се плашат от сравнително високата цена на LED камбаните и другите им разновидности, но ние ви уверяваме, че разходите за този тип осветителни тела се изплащат много бързо, а дългият експлоатационен живот дори ще ви спести пари с помощта на LED технологията.

 

Какво е тяхното предназначение

 

Нашите LED осветителни тела в Euroled, за високи разстояния и промишлени помещения издържат както на ниски, така и на големи натоварвания, механични натоварвания и различни видове вибрации.

Индустриалните LED камбаните са подходящи за:

 

  • осветление на големи работни помещения
  • складове;
  • цехове;
  • халета и други.

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

В нашият онлайн магазин Euroled.net ще откриете осветителни тела за промишлено осветление, с мощност от 50W до 200W. С този тип осветителни тела ще постигнете значително намаляване на разходите си за електроенергия и поддръжка на осветителната инсталация.

Не се колебайте , възползвайте от отличното съотношение между качество и цена, като  се свържете с нас на euroled.net и ние ще ви предоставим най-висококачествените и надеждни продукти на този пазар.

 
Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»