Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Влагозащитен

Форма

Монтаж

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED панели LED панели за скрит монтаж

LED панели за скрит монтаж

Лед осветлението може да бъде наречено “умното осветление” на 21 век. Ползите и предимствата са толкова много, че си струва да инвестираш в светлинното преобразяване на своя дом. Онлайн магазина на Euroled.net ще ви помогне във вашите първи стъпки към това преобразяване. 

 

Защо да изберете вградените Led панели

Лед панели за вграждане са стилни и огряват дома Ви с приятна и мека светлина. Вграждащата система придава луксозен вид на помещението, в което се намират. Висящите осветителни тела, които са и на доста по високи цени не разпръскват светлината равномерно и дразнят човешкото око. Предимствата на вградените лед панели със скрит монтаж са както в ценови аспект, така и в здравословен. Те разпръскват светлината във всяко ъгълче на стаята и щадят зрението. 

 

Какви LED панели за вграждане ще откриете в раздела

 

  • В онлайн магазина ни може да ги изберете в три различни форми - кръгъл, квадратен или правоъгълен; 
  • Цветната температура варира от 2200 до 6400K, както и цветна; 
  • Мощността е от 10 до 100W. От нея зависи мощността на светещото тяло; 
  • Led панели за вграждане се предлагат с различно волтово напрежение. Напреженията, които се предлагат са 12V, 24V и 220V. Като стандартното напрежение в електрическата мрежа на България е 220V; 
  • В онлайн магазина на Euroled.net гаранцията на нашите продукти е от 2 до 5 години, в зависимост от продукта, който купувате; 
  • Димер е ключ за регулиране мощността на осветлението. Димиране на този ключ се монтира отделно.


  
Как се монтират

Монтирането на вграденото лед осветление директно на таван или стена се извършва чрез специално изработена декоративна рамка, която се закача заедно с лед панела. При скрит монтаж нямат нужда от такава рамка, те директно се закрепят за висящия таван. За ваше улеснение ние предлагаме услуга - монтаж. 

 

Защо да изберете Euroled.net

Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление. Онлайн магазина ни Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома. В Euroled.net цената отговаря на качеството и сме го доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната. Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 12
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»