Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED ленти профили и аксесоари

LED лентите много бързо станаха част от нашето ежедневие, и вече едва ли има някой, който не ги е виждал някъде. LED лентите се използват за интериорно осветление на жилища, заведения и ресторанти, скрити в окачен таван, первази или друг вид профили за скрито осветление. Тъй като са малки и гъвкави, могат лесно да се моделират според детайла върху който се монтират. Най-добър ефект има, когато лентата е скрита, и се вижда само светлината която излъчва. 
LED лентите са различни цветове, като основните са червен, зелен, син, жълт, топло бял, неутрално бял и студено бял. Също така има и RGB които могат да променят цветовете си. Различните ленти са с различен брой диоди на метър. Най-често срещаните ленти са с 60 диода на метър и 120 диода на метър. 
LED лентите се продават на линеен метър, като могат да се режат на всеки три диода. Работят на 12V или 24V постоянно напрежение, като мощността на захранването се съобразява с дължината и мощността на лентата.

LED ленти (119)

LED захранването осигурява постоянно напрежение от 12V или 24V и стои в основата на една светодиодна осветителна система като компенсира колебанията в електрическото напрежение от мрежата и по този начин гарантира стабилна и безпроблемна работа на LED осветлението. Нестабилното напрежение е една от най-големите предпоставки за съкращаване на експлоатационния период на LED осветителите и понижаване на ефективността им.

LED захранвания (32)

Аксесоари за Лед Ленти, използват се за бързо и лесно свързване на ленти една с друга.

LED аксесоари (15)

Филтри
«1»