Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Филамент

Наличност

LED крушки Е14

Крушките вече не са това, което бяха. Енергоспестяващите тотално измениха погледа на човек за използването на енергията у дома. Използването на енергоспестяващи led крушки има огромни предимства, които ще забележите след плащането на първата сметка. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете 9 вида с различна мощност и напрежение. 

Какви са предимствата на лед крушки E14

Едно от най-големите предимства на този тип осветителни тела е, че са по-щадящи към природата и не водят до вредни емисии на CO2, както и не съдържат никакви вредни материали. Освен, че няма да бъдете в ущърб на природата, цените на сметките ви също ще се променят драстично. 

Енергоспестяващите лед крушки Е14 са най-използваните във всеки дом.  Те са с номер Е14, заради големината на цокъла, който е 14 милиметра. Те са с най-малък цокъл на пазара. Друго от предимствата им е, че са едни от най-евтините на пазара. Въпреки това не отстъпват по експлоатационен срок на годност на другите енергоспестяващи крушки. Експлоатационният срок е около 20 000, което прави 1666 нощи, в които тя работи за вас.

Друго важно предимство е, че имат минимална топлинна мощност, за разлика от конвенционалните лампи с нажежаема жичка, при които 90% от мощността отива за отделяне на топлина, която излишно покачва цената на тока.  

В онлайн магазина не Euroled.net ще я намерите с напрежение от 220 до 240V. Като стандартното напрежение в електрическата мрежа на България е 220V. 
Ще намерите лед крушки Е14 в най-различни форми, подходящи за всички интериори. Мощността и е от 1 до 20W.

Кои марки ще откриете в раздела

Онлайн магазина на euroled.net се доверява на 6 марки, чиито логота ще видите най-долу в сайта. В раздела на лед тип Е14 има само един вид марка и тя е V-TAC. Ви-так е запазена търговска марка на лед осветление и е доверен доставчик за Европа.

Защо да изберете euroled.net

 

  • Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление; 
  • Онлайн магазина ни Ви дава предимство за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома; 
  • Добре свършената работа сме я доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната;
  • Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност; 
  • В сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.
Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»