Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Вид механизъм

Цвят на механизма

Рамка

Вид модул

Цвят на механизма

Цвят на рамката

Цвят на механизма

Вид рамка

Наличност

Начало Ключове и контакти SCHNЕIDER контакти и ключове

SCHNЕIDER контакти и ключове

Няма дом, в в който да не са нужни. Те са едно от основните електроматериали, което използваме за така нужното ни електричество. С настъпването на зимата, започваме да мислим как да се отопляваме, по възможност евтино и качествено. Представяме ви моделите на марка Schneider Electric, които са един добър избор за вашият дом, офис или градина.

Какви серии на Schneider Electric контакти и ключове ще откриете в раздела

Марката разполага с широка гама продукти, между които да избирате. За ваше удобство са разделени на няколко серии:

  • ASFORA;
  • SEDNA;
  • SEDNA DESIGN & ELEMENTS
  • NEW UNICA
  • ODACE TOUCH

Всяка серия, от своя страна, включва всичко, което би ви било необходимо. Като започнем от обикновените ключове и контакти и стигнем до ключове с карта механизми, декоративни рамки за контактите, различни механизми и аксесоари, намерете всяка важна част за вашата нова инсталация. В раздела ще откриете, още, и термостати с различни характеристики и функции.

Какво е термостат

Термостатът представлява устройство, което реагира автоматично на промените в атмосферата наоколо. Той включва и изключва система - охладителна или отоплителна, която има за цел да поддържа  постоянна зададена температура в помещението. Термостатът е само малка част от по-голяма система за контрол на градусите в затвореното пространство. Да дадем пример с вашият дом - радиаторът, климатикът , печката и други са част от цялата система за поддържане и регулиране на зададената и желаната от вас температура. Да споменем и няколко от предимствата за използването му:

Употреба на по-малко електроенергия - тъй като задаваме различни температури през различната част на денонощието и когато ни няма в помещението. Когато работата на уредите и системата се оптимизира, сметките за ток значително намаляват;
Контрол на температурата -  както вече споменахме, можем да нагласим каква да е температурата през различните периоди от деня. Освен че пестим енергия, когато ни няма вкъщи, в същото време, когато се приберем, е топло и уютно
Допълнителен комфорт -  термостатите, които могат да се програмират ни дават възможност за повишен комфорт през ранните зимни утрини. Когато зададем по-ниски температури през деня пести енергия, а в същото време няма нищо по-добро от това сутринта да станеш и в стаята да е топло и приятно.


Защо да изберем Euroled.net

Онлайн магазинът ни е мястото, на което ще откриете висококачествени продукти на водещи марки. Качеството е високо, а цените ниски и достъпни. Изберете от разнообразието, което ви предлагаме и поръчайте още сега бързо и лесно - без нужда от регистрация.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 62
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани