Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Мощност

Напрежение

Гаранция

Тип диод

Влагозащитен

Цвят на лентата

Брой диоди на метър

Наличност

LED ленти

Какво представляват LED лентите

Използването на LED ленти е  безкрайно практично. Можете да ги използвате като атмосферно / индиректно осветление, но и като основно осветление. За открито, както в градината или на балкона, имаме напълно водоустойчиви ленти.

Какви видове ще открием в раздела

Можете да свържете нашите LED ленти към батерията на вашата каравана, кемпер или лодка. В допълнение, LED лентите много често се използват като допълнителна светлина за телевизор или легло, кухненско осветление, осветление в банята (предлага се и с водоустойчиво покритие), душ осветление и осветление за аквариум.

  • Бели LED ленти

Бялата гъвкава LED лента съдържа LED тип 3528. Тези светодиоди имат много ниска консумация на енергия. Белите LED ленти се предлагат с 60 или 120 светодиода на метър. Консумацията на тях е съответно 4,8 и 9,6 Вата на метър. Те не само са супер ефективни, но и гарантират, че ще издържат по-дълго от нажежаемите, енергоспестяващи или флуоресцентни тръби.Това са наличните цветови режими:

  • Топло бяло (2800K - 3000K)
  • Естествено бяло (4000K - 4500K)
  • Студено бяло (6000K - 6500K)
  • Цветни LED ленти

Цветните светодиодни ленти са оборудвани с 60 мощни RGB светодиода на метър от тип 5050. Въпреки високата яркост консумацията на тези мощни светодиоди е само 14,4 вата на метър. RGBW LED лентата съдържа както RGB светодиоди, така и топли бели светодиоди.

  • Водоустойчива LED лента

Някои предлагани от нас LED ленти са водоустойчиви. Това е посочено чрез IP стойност. Когато лентата има IP66 рейтинг, тя е водоустойчива. Стойност на IP68 означава, че лентата е водоустойчива и следователно може да се използва и под вода (например в езерце или аквариум).

Как се инсталират 

Първата стъпка е, че трябва да знаете точно колко дълга трябва да бъде LED лентата. Ако не ви устройва дължината й,тогава LED лентата може да бъде изрязана. Лентата е снабдена с маркери. На тези маркировки лентата може да бъде срязана. Моля, обърнете внимание, че когато режете водоустойчива LED лента, тя вече няма да бъде водоустойчива.
За инсталирането на LED лентата са необходими няколко части; LED лента (12V или 24V захранване. Важно е този адаптер да има същото напрежение като лентата. Това е достатъчно за бяла ивица. Ако имате  LED лента, на която трябва да бъде контролирана силата на светене,тогава  се нуждаете от контролер и димер.

Защо да изберете Euroled

Ние от euroled предлагаме огромно разнообрази и гаранция всички продукти. Можете да разчитате на нашите консултанти да ви обяснят или да ви помогнат с всичко от което имате нужда. В нашият онлайн магазин можете да да се ориентирате и да си поръчате лесно и удобно, защото формата за поръчка е безкрайно опростена.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»