Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED ленти

Тези светодиодни продукти, които са изградени върху платка, фина, гъвкава и здрава, се монтират много лесно, благодарение на двойно лепяща се лепенка. Именно тя позволява монтирането на лентата върху различни повърхности - метал, пластмаса, дърво и други. LED лентите могат да се вградят дори в много малки детайли, например канали и тесни улеи. 

 

Приложение на светодиодни ленти

 

Тези продукти намаляват вашата сметка за електричество, тъй като консумират много малко електрическа енергия. Освен това, голяма част от тях, са влагоустойчиви, както и устойчиви на различни удари. Друго предимство е лесният монтаж, който всеки би предпочел. С нашите светодиодни продукти, можете да направите осветлението в дома, офиса или гаража, както функционално, така и красиво и различно. Благодарение на своята гъвкавост, можете да ги вградите на тавана, на кухненския плот, зад корниза, перваза, лайсната и къде ли още не. Може да разнообразите мебелите си, като залепите светодиоди и на тях, или да направите външно осветление, което да допълни интериора на вашият любим градински кът.

 

За къде за предназначени валагозащитните LED осветителни тела?

 

Искате да промените интериорът в определени части на дома? Притеснявате се, че ако сложите продукт, на който му е нужно електричество може да създаде проблем? Бъдете спокойни! Точно поради тази причина ви предлагаме водоустойчиви и влагоустойчиви продукти. Тази тяхна характеристика ги прави изключително практични за скрито осветление в банята или тоалетната, за кухненските шкафове, както и за външни осветително тела. Едни от най-разпространените места за поставянето на лед ленти са: 

 

 • в кухнята;
 • в банята;
 • по мебелите;
 • на тавана;
 • в кухненските шкафове.

 

Разбира и още много други идеи за места, където да ги поставите и да направите любимото си място по-красиво, светло и оригинално.

 

Защо да се доверите на Euroled.net

 

Тук е мястото където ще откриете много и различни компоненти, осигуряващи ви светлина. Изберете между твърди или гъвкави лед ленти с различна мощност, дължина, както и с различна светлина. В тази категория, разгледайте и продуктите с неонова светлина. Изберете най-подходящите за вас и поръчайте експресно. При нас, регистрация не ви е нужна. На нас се доверете и удобно и бързо изберете!

12V LED ленти (68)

Решили сте да разнообразите осветлението във вашият дом, офис или градина? Искате нещо различно, на място, където не може да сложите обикновена светлина? Лед лентите са решението на вашият проблем.

 

Какво представляват LED лентите?


Тези светодиодни продукти са изградени върху платка. Платката е много гъвкава и в същото време изключително здрава. Монтажът е лесен, върху двойно залепваща се пластина. Могат да бъдат залепени на метални повърхности, дърво, различни профили и много други места, на които желаете. Светоизлъчването е с ъгъл над 120 градуса. Тъй като LED лентите са компактни, те могат да бъдат използвани и за много малки детайли, например улеи или тесни канали. Част от светодиодните продукти за влагоустойчиви и водоустойчиви,устойчиви на удари и по-силен натиск,  което ги прави още по-практични. Друго предимство  е, че използват много малко електрическа енергия, което води до намаляване разходите за ток. Монтират се лесно и почти нямат нужда от поддръжка.

 

Какви видове ленти предлагаме?

 

При нас ще откриете голямо разнообразие и широк асортимент от модели, които да използвате на различни места.  Лед лентите намират широко разпространение, не само заради тяхната функционалност, но и заради красивият външен вид, който ще предадат на вашите мебели. Както вече споменахме, те за изключително гъвкави и това ви позволява да бъдат вградени в первази, тавани, зад корнизи и лайсни, дори и в самите мебели. Поради факта, че са влагоустойчиви, могат да се използват и външно осветление, в банята или друго мокро помещение. Онлайн магазинът на Euroled.net ви предлага ленти 220V, които да използвате за:

 

 • кухнята;
 • банята;
 • мебелите;
 • таваните.

 

Продуктите, които ви предлагаме са с дълъг експлоатационен живот. Мигновеното им включване не затруднява вашата работа. Различната им ширина и дължина ви позволяват да откриете точно това, което е подходящо за вас.


 
Защо да изберете Euroled.net?
 

Представете си,че сте решили да закупите продукт от онлайн магазин, но процедурата ви отнема много време. Това ще ви отегчи, нали? При нас всичко става бързо, без нужда от регистрации и хабене на време, което нямате. Разгледайте качествените продукти, които ние ви предлагаме и се възползвайте от промоциите и намаленията, които са специално за вас. Влагозащитените 220V лед модели са на ХИТ цени само при нас. Не се колебайте, изберете и направете своята поръчка още сега!


 Пожелаваме ви приятно пазаруване!

220V LED ленти (0)

Какво представляват LED модулите

 

С развитието на LED осветлението расте броят на видовете продукти, разработени въз основа на тях. И ако по-рано интересът към готовите продукти не над хвърляше съществуващите различни видове  LED елементи, то с течение на времето възникна необходимост от готови LED модули, които изискват минимум труд за монтаж и експлоатация.

Самите LED модули са уникални , които действат като опорна основа за  източниците на светлина и свързаните с тях структурни елементи. И ако в минимална конфигурация такъв модул се състои от корпус и печатна платка с светодиоди, свързани със съединения, то в по-скъпа, подобрена версия допълнително включва контролер и захранване.

 

Характеристики на LED модулите, представени от euroled.net

Основното предимство на използването на LED модули е възможността за бързо оформяне на осветителни панели с почти всякаква конфигурация. Това отваря неограничени възможности за промяна на цветовете и режимите на осветление, благодарение на контролерите.

 

Първоначално LED модулите бяха замислени като заместител на съществуващите индикатори, тоест без функцията за пълно осветление, но темпът на развитие на светодиодите им позволи да разширят възможностите си до мощни модули - източници на светлина. В структурно отношение те изглеждат като малка платка с няколко светодиода, групирани в линия или геометрична форма и поставени в запечатан корпус.

 

LED модулът има следните характеристики:

 

 • малки габаритни размери;
 • устойчивост на вибрации и висока механична якост;
 • повишена защита срещу неблагоприятни външни фактори;
 • нисък топлопренос;
 • ниска консумация на енергия с захранващо напрежение 12 или 24 V;
 • добра светлинна мощност с голям радиус на осветление;
 • работен ресурс от поне 30 хиляди часа.

 

Когато планирате да закупите LED оборудване, имайте предвид факта, че след инсталиране и свързване, LED модулите не изискват периодична поддръжка, както други източници на светлина. В същото време техните кутии, изработени от пластмаса, не привличат околния прах, поради което не изискват често почистване, което е особено ценно, когато се поставят по пътищата.

 

Какви видове ще откриете в раздела

 

Както споменахме по-рано, контролерът за управление е вграден в много модули, с който можете да променяте параметрите на осветлението. Програмирайки го по определен начин, можете да конфигурирате модула да излъчва определен цвят, честотата на неговото включване и дори светенето в определен ритъм. Наличието на такива възможности ни позволи да реализираме проекти с големи мултимедийни панели, които ви позволяват да създавате движести се изображения.

 

Преди да купите продукт, трябва да обърнете внимание не само на интензивността на светлинния поток и други характеристики на осветлението, но и на качеството на стандартните стойки за тяло. Именно от тяхната конфигурация и здравина в повечето случаи ще зависи дълголетието на цялата конструкция, а удобното фиксиране значително ще намали времето за монтаж.

 

Какво е тяхното приложение

 

Ако огледате целия обхват на приложението на LED модулите, най-използвани са в рекламната индустрия. Всъщност цветните табели, бягащите линии и мултимедийните панели са създадени предимно да привлекат вниманието на клиентите.

Конструктивната характеристика на такива модули първоначално беше фокусирана върху външни приложения, така че LED модулите често могат да се видят в елементи от улично обзавеждане, в осветяване на фасади на сгради, билбордове и дори върху каросерии на превозни средства.

Във вътрешния план те се използват за организиране на осветление с функциите за промяна на цвета на осветлението, както и за точково осветление на отделни интериорни елементи.

 

Защо да ги закупите от Euroled.net

 

Нашият онлайн магазин Euroled.net ще ви помогне да изберете най-добрите за вас, според нуждата и желанието ви. Може да разчитате не нас за професионална консултация и съвети.

 

LED модули (24)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7»
Страница 1 от 7
«1 2 3 4 5 6 7»Какво представляват LED лентите

Използването на LED ленти е  безкрайно практично. Можете да ги използвате като атмосферно / индиректно осветление, но и като основно осветление. За открито, както в градината или на балкона, имаме напълно водоустойчиви ленти.

Какви видове ще открием в раздела

Можете да свържете нашите LED ленти към батерията на вашата каравана, кемпер или лодка. В допълнение, LED лентите много често се използват като допълнителна светлина за телевизор или легло, кухненско осветление, осветление в банята (предлага се и с водоустойчиво покритие), душ осветление и осветление за аквариум.

 • Бели LED ленти

Бялата гъвкава LED лента съдържа LED тип 3528. Тези светодиоди имат много ниска консумация на енергия. Белите LED ленти се предлагат с 60 или 120 светодиода на метър. Консумацията на тях е съответно 4,8 и 9,6 Вата на метър. Те не само са супер ефективни, но и гарантират, че ще издържат по-дълго от нажежаемите, енергоспестяващи или флуоресцентни тръби.Това са наличните цветови режими:

 • Топло бяло (2800K - 3000K)
 • Естествено бяло (4000K - 4500K)
 • Студено бяло (6000K - 6500K)
 • Цветни LED ленти

Цветните светодиодни ленти са оборудвани с 60 мощни RGB светодиода на метър от тип 5050. Въпреки високата яркост консумацията на тези мощни светодиоди е само 14,4 вата на метър. RGBW LED лентата съдържа както RGB светодиоди, така и топли бели светодиоди.

 • Водоустойчива LED лента

Някои предлагани от нас LED ленти са водоустойчиви. Това е посочено чрез IP стойност. Когато лентата има IP66 рейтинг, тя е водоустойчива. Стойност на IP68 означава, че лентата е водоустойчива и следователно може да се използва и под вода (например в езерце или аквариум).

Как се инсталират 

Първата стъпка е, че трябва да знаете точно колко дълга трябва да бъде LED лентата. Ако не ви устройва дължината й,тогава LED лентата може да бъде изрязана. Лентата е снабдена с маркери. На тези маркировки лентата може да бъде срязана. Моля, обърнете внимание, че когато режете водоустойчива LED лента, тя вече няма да бъде водоустойчива.
За инсталирането на LED лентата са необходими няколко части; LED лента (12V или 24V захранване. Важно е този адаптер да има същото напрежение като лентата. Това е достатъчно за бяла ивица. Ако имате  LED лента, на която трябва да бъде контролирана силата на светене,тогава  се нуждаете от контролер и димер.

Защо да изберете Euroled

Ние от euroled предлагаме огромно разнообрази и гаранция всички продукти. Можете да разчитате на нашите консултанти да ви обяснят или да ви помогнат с всичко от което имате нужда. В нашият онлайн магазин можете да да се ориентирате и да си поръчате лесно и удобно, защото формата за поръчка е безкрайно опростена.