Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Гаранция

Сензор за движение

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED улично осветление

LED улично осветление

Какво представлява LED уличното осветление

Уличната лампа трябва да е ярка и надеждна, тъй като при лошо осветление хората не се чувстват сигурни извън къщи, те могат да паднат или да се наранят. С помощта на улична лампа се осветяват тревни площи, паркове, улици, дворове или фасади ,архитектурни сгради. Можете да окачите улична лампа за осветление както навън, така и у дома в градината.

Какво е тяхното предимство

Осветлението трябва винаги да е ярко, да не трепти и да не мига, за да не пречи на пешеходеца или водача на МПС. Уличната лампа на стълб или стена ще създаде комфорт в пространството и ефективно ще осветява отдалечените райони. Основните предимства на уличните светлини включват:

  • икономично потребление на енергия;
  • здраво тяло от силимин;
  • удароустойчиво стъкло;
  • трайно покритие;
  • висококачествено възпроизвеждане на цветове;
  • работят при климатични условия с екстремни температури: от -40 до +50 градуса по Целзий;
  • специален капак и окабеляване.

Светлинният поток трябва да бъде мощен, но не ослепителен, а корпусът на лампата трябва да бъде направен от износоустойчиви материали. За домашна употреба е подходящ модел фенери с по-ниска мощност. Те се поставят по различни начини: върху стълбове по периметъра на оградата или изградени на земята или тревата. Такава лампа не се поврежда от дъжд, вятър, сняг, защото се използва за осветяване на двора, улицата, на промишлено съоръжение или обществена градина в града.

Какви са неговите особености

При избора на висящи лампи се взема предвид и дизайнът, върху който ще се монтира устройството. Конзолните светлини са монтирани на стълбове. Има специална градация за оценка на безопасността на уличните светлини, според тяхната устойчивост на дъжд и прах. Устойчивостта се посочва чрез индекса на IP.Най-ниското ниво е IP 43, тези тела са защитени от дъжд, но не и от прах. По-висок IP 54 означава, че осветителното тяло не е изложено на прах или вода, а IP 55 до 65 предполага пълна непроницаемост. 

Какви видове ще открием в раздела

Уличната лампа ще се превърне в стилен и функционален елемент на екстериора и ще освети част от пейзажа на двора като прожектор. В зависимост от целта на използването на лампата, можете да изберете нейния тип. Това са висулки, стенни, подови или вдлъбнати светлини. При избора на вградено осветително тяло е необходимо да се вземе предвид нивото му на стабилност, тъй като обикновено такива лампи са в тесен контакт с почвата и влагата. Обърнете внимание на материала, от който е изработено тялото, ако изберете улични лампи, които ще са монтирани на стълбове.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Онлайн  магазина ни euroled.net има осветителни лампи с различни устройства и функционалности и различни стилове. Вие можете да намерите тук най-добрите продукти за осветление. Вземете улична лампа за вашия гараж, бизнес или офис. Тук ще намерите външни светлини и ще ви помогнем да изберете и купите най-доброто от  сайта ни.
Еuroled.net е достъпния сайт, с изградена мрежа от компетентни представители,които дават отговори на вашите въпроси и ви съдействат в избора. Доставката е бърза ,обслужването точно и коректно.Един път посетили ли сте ни ,пак ще дойдете.
Еuroled.net е достойния партньор!!!

Филтри
«1 2 3 4»
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»