Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Ключове и контакти

В ежедневието ни, различните електроматериали ни заобикалят отвсякъде. Електричество използваме в дома, на работното място, в градината и къде ли още не. Нека обърнем специално внимание на ключовете и контактите на марка Legrand, който са подходящи за всяко едно помещение.


 

Какво представлява марката Legrand


 

Legrand е експерт в електрическата и дигиталната инфраструктура на сградите. Марката предлага висококачествени продукти, които са подходящи за жилищни, търговски и промишлени сгради. Компанията осигурява достъп до електрическа енергия за потребители по целия свят. Това е така, благодарение на отдадеността на компанията към работата и автоматизацията на сградите. Признати са в световен мащаб и заемащи водещи позиции, благодарение на богатият технологичен опит, неуморната работа,широката гама и разнообразието на продуктите.


 

Какви серии контакти и ключове ще откриете в раздела


 

При нас ще откриете продуктите на Legrand разделени в четири категории. Широката гама от модели е създадена специално за вас, за да удовлетвори всяко ваше изискване и да ви позволи да довършите дизайна на дома или офиса си точно по ваш вкус. Всички продукти са с високо качество, благодарение на което са признати от световния пазар. Нека обърнем внимание на цялостните серии, предлагани от Euroled.net:

 

Niloe

Съчетание на съвременен дизайн и качество на разумна цена, които да са в пълна хармония с вашия интериор. Бърза и лесна инсталация, възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

Valena life

Разнообразието от функции и дизайни изцяло ще удовлетвори вашите изисквания. Притежават отлични експлоатационни характеристики, като здравина, надеждност, детска защита, лесна и бърза инсталация.

Valena Allure

Шик дизайни, които да предадат индивидуалност на вашият дом. Модерни, с обли форми, които да предадат уникалност. Изолирани рамки, защитни механизми, надеждни и безопасни.

BTICINO

Много успешна и добре позната марка по целия свят. Марката представлява италиански дизайн и иновации в производството на международно ниво. 
 

Защо да изберем Euroled.net


 

Намерете всички необходими продукти, с които да довършите интериора на вашия дом. Богат избор на модели с ниска цена и високо качество. Възползвайте се от промоциите и поръчайте експресно още сега. Единственото, което трябва да направите е да изберете желаният от вас продукт, да попълните име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас още в рамките на работния ден.

 

Legrand контакти и ключове (504)

Няма дом, в в който да не са нужни. Те са едно от основните електроматериали, което използваме за така нужното ни електричество. С настъпването на зимата, започваме да мислим как да се отопляваме, по възможност евтино и качествено. Представяме ви моделите на марка Schneider Electric, които са един добър избор за вашият дом, офис или градина.

Какви серии на Schneider Electric контакти и ключове ще откриете в раздела

Марката разполага с широка гама продукти, между които да избирате. За ваше удобство са разделени на няколко серии:

 • ASFORA;
 • SEDNA;
 • UNICA.

Всяка серия, от своя страна, включва всичко, което би ви било необходимо. Като започнем от обикновените ключове и контакти и стигнем до ключове с карта механизми, декоративни рамки за контактите, различни механизми и аксесоари, намерете всяка важна част за вашата нова инсталация. В раздела ще откриете, още, и термостати с различни характеристики и функции.

Какво е термостат

Термостатът представлява устройство, което реагира автоматично на промените в атмосферата наоколо. Той включва и изключва система - охладителна или отоплителна, която има за цел да поддържа  постоянна зададена температура в помещението. Термостатът е само малка част от по-голяма система за контрол на градусите в затвореното пространство. Да дадем пример с вашият дом - радиаторът, климатикът , печката и други са част от цялата система за поддържане и регулиране на зададената и желаната от вас температура. Да споменем и няколко от предимствата за използването му:

Употреба на по-малко електроенергия - тъй като задаваме различни температури през различната част на денонощието и когато ни няма в помещението. Когато работата на уредите и системата се оптимизира, сметките за ток значително намаляват;
Контрол на температурата -  както вече споменахме, можем да нагласим каква да е температурата през различните периоди от деня. Освен че пестим енергия, когато ни няма вкъщи, в същото време, когато се приберем, е топло и уютно
Допълнителен комфорт -  термостатите, които могат да се програмират ни дават възможност за повишен комфорт през ранните зимни утрини. Когато зададем по-ниски температури през деня пести енергия, а в същото време няма нищо по-добро от това сутринта да станеш и в стаята да е топло и приятно.


Защо да изберем Euroled.net

Онлайн магазинът ни е мястото, на което ще откриете висококачествени продукти на водещи марки. Качеството е високо, а цените ниски и достъпни. Изберете от разнообразието, което ви предлагаме и поръчайте още сега бързо и лесно - без нужда от регистрация.

SCHNЕIDER контакти и ключове (1387)


В ежедневието си ние постоянно имаме нужда от различни електроматериали. Електричество използваме в дома, в офиса, в градината и къде ли още не. Ключовете и контактите са основни електроматериали, без които нищо не би било същото. Днес ще обърнем внимание на моделите с марка V-TAC,  които са един чудесен избор, на който да се спрете.

Какви електроматериали на V-TAC ще откриете в раздела

Определено има какво да си харесате тук. Предлагаме ви широка гама продукти, които абсолютно да удовлетворят вашите нужди. В раздела ще намерите:

 • контакти - стъклени, 16А;
 • wifi smart разклонители;
 • разновидности на wifi smart ключове;
 • wifi smart контакти - мини или преносими.

Нещо ви прави впечатление? Точно така - предлагаме ви безжични модели, които да управлявате посредством интернет. Това е една малка стъпка да промените своят дом и да направите всичко в него лесно за управление, дори когато сте навън. Предлагаме продукти в различни цветове и размери, за да може да намерите най-подходящият за вашият дом или работно място. Подходящи са както за вътрешен, така и за външен монтаж, в зависимост от модела. Нещо ново, нещо интересно, което не бива да подминавате с лека ръка. Ако не знаете какво точно да правите с вашите модерни и нови “умни” ключове, сега ще разберем.

Какво представляват Wifi Smart Touch ключовете

Те ви осигуряват пълен контрол над вашето осветление. Освен да го включвате и изключвате, можете да приглушите или увеличите светлината в помещението. Създайте атмосфера, подходяща за всеки случай. Готино, нали? Управлението става чрез докосване на сензорните бутони, както и чрез приложение, което можете безплатно да свалите на мобилните си телефони. Изработени са по високи стандарти, затова са и толкова качествени. Стъклото им е водонепропускливо и не гори. Както знаем, обикновените пластмасови ключове нямат такива характеристики. Бутоните са чувствителни и веднага при натискането им ще изпълнят вашата команда.  Красивият дизайн на ключовете ще придаде още по-модерен вид на помещението, в което са поставени. Могат да се монтират и на влажни места, както и да се докосват с влажни ръце, тъй като имат влагоустойчива защита. Притежават още защита от натоварване и прегряване и са с минимална консумация на електроенергия. Инсталацията им е бърза и лесна. Премахнете стария ключ, поставете новия и го свържете по идентичен начин. Видимата част на стъклото се подава много малко от стената, което я прави още по-елегантна.

Защо да изберем Euroled.net

Нашият онлайн магазин е мястото, където ще намерите най-доброто на най-добрите цени. Предлагаме широка гама продукти, между които да избирате. Възползвайте се от различните намаления, които създаваме специално за вас. Доверете се на доброто качество и поръчайте бързо и лесно. Без нужда от регистрация, попълнете име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
 

V-TAC ключове и контакти (3)

Представяте ли си как батерията на мобилният ви телефон пада, но около вас няма контакт, където да го заредите. Неприятно е, нали? Електроматериалите ни заобикалят и са ни от изключителна необходимост всеки ден. Пример за електроматериали са ключовете и контактите, които имаме вкъщи, в офиса и дори в градината. Вниманието ни сега е насочено към ключовете и контактите на марка TEM.

 

Какво представлява марката TEM

 

Марката е водещ производител на електрически контакти и ключове. Основана е в Словения през 1973, като първоначално произвежда ютии и други дребни електроматериали. Десет години по-късно, марката започва да произвежда ключове и контакти за Словенския пазар. След като достига и до Европейски пазар, тя придобива световна популярност, заради новаторските си дизайни и високите стандарти на качество.

 

Какви серии електроматериали на марка TEM ще откриете в раздела

 

Euroled.net ви предлага широка гама продукти, между които да избирате. За да улесним вашето пазаруване, продуктите са разделени на няколко серии:

 

 • EKONOMIK;
 • MODUL;
 • Серия за открит монтаж.

 

Серията Ekonomik ни представя семпъл стил, който е изключително подходящ за обществени сгради и помещения, които нямат специфичен дизайн. Ако предпочитате изчистени модели, които не се набиват на очи, то това е правилният избор. Цветовете, в които се предлагат са бяло, сребристо, крем и черно. Цените им са изключително достъпни, като варират спрямо цвета и избрания механизъм. Формите са изчистени, деликатно заоблени, с ясни очертания. 

Серията TEM Modul е разделена в няколко категории, за да може лесно да откриете продуктите, които са ви необходими. В нашият онлайн магазин ще откриете:

 

 • механизми;
 • рамки;
 • монтажни рамки;
 • конзоли.

 

Каквото и от тях да ви е необходимо, не се колебайте да заложите на Словенската световно призната марка. Съчетайте семплия дизайн и високото качество. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате и дори бихте препоръчали и на приятел.

 

Защо да ги закупим от Euroled.net

 

Имате възможността да избирате между толкова много продукти и то, всички събрани на едно място. Всеки от тях е с високо качество. Специално за вас създаваме промоции, от които да се възползвате. Знаем колко е неприятно да сте развълнувани от поръчката си, но тя да става бавно, с попълване на какви ли не полета за регистрация. При нас, това не е нужно. Изберете любимия си продукт, попълнете своето име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас още в рамките на същия работен ден. Е, готови ли сте да пазаруваме?

 

TEM контакти и ключове (371)

Проблемът, че трябва да монтирате ключовете на точно определени места, предопределени от съществуващата инсталация в дома ви, съществуващото окабеляване и невъзможността за промяна и избор. Невъзможността за разширяване или подобряване на управлението на осветлението, спрямо променящите ви се нужди, реновиране, реаранжиране, промяна на дизайна или концепцията на помещението, разместване, нови идеи, стремеж към по-голямо удобство.Лесната, безжична инсталация решава изцяло проблема от трудното и скъпо прекарване на кабели, и дава възможности за промяна на местоположението на ключовете спрямо желанията на потребителя, по всяко едно време. Освен това могат да се ползват до 10 ключа за контрол на една лампа, разположени според нуждите.

ПРЕДИМСТВА

 •  Автономен – Без батерии (без захранване, без кабели)
 •  Безжични – 160m обхват на открито / 30m на закрито
 •  До 10 ключа могат да управляват 1 лампа
 •  1 ключ, може да управлява множество лампи
 •  Възможност за управление от смарт устройства(телефон, таблет) чрез Wi-Fi
 •  Без ограничение в точките на монтаж
 •  Без ограничение в повърхността върху който се монтира
 •  100% безопасен – водоустойчив – без никакъв ток
 •  Енерго спестяващ – сам генерира захранването си
 •  Надежден - издържа над 200 000 цикъла
 •  5 години гаранция

Кинетични ключове (37)

Филтри
«1»