Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Удължители на макара

Цял живот сте мечтали да имате къща с прекрасен двор и това вече е факт? Искате да се грижите за своята градина,но електричеството не достига до всеки край на двора? Ние имаме решение! Просто, за ваше удобство, ви е нужен удължител! Това са приспособления, които служат за пренасяне и доставяне на ток при по-голямо разстояние. Те са широко разпространени както за домашно ползване, така и за  употреба в промишлеността. Разклонителят има три основни части: щепсел; кабел; контактно гнездо. Тогава когато гнездата са повече от едно ги наричаме разклонители.

 

Защо удължителите на магара са по-удобни?


Кабелните макара са по-често използвани в търговски и промишлени помещения, като сервизи, халета, складове и работилници. Можете да ги използвате и в градина, за машини, за които ви е нужен електрически ток, като косачка, електрически трион, за вашата поливна система и много други. Удължителите на макара са широко разпространени и за строителни дейности, като служат за захранване на съоръжения и електрически инструменти на места, където електрическата мрежа все още не е изградена. Ако се използват на открито е важно да подберете модел с подходяща за условията защита.

 

Какви дължини на кабели можете да откриете при нас?


В нашият онлайн магазин, продуктите в тази категория са с различни дължини. Те могат да бъдат:

 

  • 20 метра;
  • 25 метра;
  • 30 метра;
  • 40 метра и други, в зависимост от вашата необходимост.

Всеки модел има различни характеристики и специфики, на които е добре да обърнете внимание. Освен дължината, друга разлика в моделите е тяхната термоустойчивост и издръжливост, в зависимост от условията, където ще се ползва. Продуктите са в няколко цветови гами, както и с различен диаметър.

 

Как ние от Euroled.net ще ви помогнем за избора?


При нас поръчката е бърза, без дори да ви е нужна регистрация. Не се колебайте да поръчате, а ние ще се свържем с вас в рамките на няколко работни дни. Всеки продукт, който ви предлагаме е съпътстван с характеристики за своята дължина, мощност, вид кабел, максимално напрежение при различните положения на макарата. условия, в които е добре да се ползва и други. В случай, че информацията не ви е достатъчна, свържете се с нас на посочените контакти и ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси и ще ви помогнем да подберете най-подходящите и правилни за вас и вашите нужди продукти.

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»