Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Начало Ключове и контакти BTICINO контакти и ключове

BTICINO контакти и ключове

Какви ключове и контакти ще открием в раздела

Онлайн магазинът за контакти и ключове  Euroled.net  предлага на своите клиенти огромна гама от продукти за окабеляване. Можете да закупите от нас стоки на достъпни цени, които можете еднакво успешно да използвате както в частни домакинства, така и в промишлени предприятия, в офиси, административни и държавни институции. Винаги сме готови да ви предоставим квалифицирана помощ при подбора, подбора на продукти, които отговарят на изискванията за безопасност при експлоатация, естетически характеристики и цена.

Цокли и ключове за всеки интериор

Ако решите да купите контакти и ключове от нас, тогава бъдете сигурни,че нашите продукти се вписват перфектно във всеки интериор. Ние предлагаме оборудване за окабеляване, което се различава по форма и цвят, изработено не само от традиционна пластмаса, но и от дърво, метал, стъкло и други материали.

Качеството на нашите продукти

Каталогът ни от контакти и ключове съдържа продукти на такива известни производители като BTICINO,V-TAC, Legrand, SCHNЕIDER Electric, TEM и други компании, спечелили доверието на клиентите. Ето защо можем да гарантираме дълголетието на продуктите, които купуваме, тяхната надеждност в експлоатация. Всички марки, които произвеждат нашите ключове и контакти, обръщат специално внимание на осигуряването на безопасността при свързване към електрическата мрежа, защитата от всякакви аварийни ситуации.

За да сте сигурни в оригиналността и качеството на окабеляващото оборудване, достатъчно е да видите сертификати, потвърждаващи съответствието му с всички съвременни стандарти и норми, установени не само в България, но и в целия свят.

 

Какво ни предлагат от Euroled.net

Всички предимства, които получавате чрез закупуване на контакти и ключове в онлайн магазина Euroled.net:

  • широка гама от качествени продукти, включително повече от 2000 артикула;
  • гаранция за всяко оборудване за окабеляване;
  • предоставяне на професионални съвети относно избора, инсталирането и безпроблемната работа на определени устройства;
  • бърза доставка, както и възможността.

 

 

Филтри
«1»