Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Напрежение

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED осветление за мебели

LED осветление за мебели

Какво лед осветление за мебели ще откриете в раздела

В разделът “лед осветление за мебели” имате възможност да избирате от скрит и външен монтаж. 

За външен монтаж ще видите нашите мебелни светодиодни луни, които се монтират със съответната за тях рамка. В онлайн сайта на Euroled.net ще откриете аксесоари за вграждане за всички видове лампи в раздела. Друго Led осветление за външен монтаж на вашите мебели са светодиодните лампи тип пура. Те могат да бъдат поставени в стъклени секции или за осветяване вътрешната страна на гардероба, като се задействат от сензор. 

За скрит монтаж най-използвани са вече познатите Ви лед ленти. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете много видове ленти и други видове Led аксесоари за мебели. Този малък вид лампи са изключително лесни за залепяне или вграждане. Писнало ли Ви е да се удряте в ръбовете на леглото или шкафа?
Тогава Ви препоръчваме да закупите комплект крушки със сензор. Комплектите са на изгодни цени, а удобството е в пъти по-голямо. Скритото Led осветяване се поставя по цялата долна част, включително и ъглите, което намалява риска кутрето на крака Ви да пострада. 

Какви лампи да изберете за осветление

Лед осветлението за мебели е добре да бъде съобразено спряло цветна температура и силата на светлината. 
Ако се поставя на остъклени мебели светлината не трябва да е прекалено силна за да не дразни очите Ви. Същото важи и за вътрешно им осветяване. Ако решите да слагате осветление вътре в гардероба или шкафа, то светлината трябва да е поставена индиректно, а не директно срещу очите. Точно за това за предпочитане е скритата светлина, която се разпръсква нежно и не дразни зрението. 
Цветната температура също е добре да бъде съобразена спрямо интериор и чувствителността на очите. Цветът е хубаво да се доближава до естествената дневна светлина - бяла или жълта. Жълтият цвят е по-подходящ за лампи в домашна обстановка и действа благоприятно на настроението. 

Защо да изберете Euroled.net

  • Многообразие на видове лед светлини;
  • Изгодни цени и лицензирани качествени продукти 
  • Проверка на качеството на всеки продукт в онлайн сайта на Euroled.net
  • Изготвяне на цели осветителни проекти за домове, предприятия или улици
  • Доставка до дома с опция за монтиране.
Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»