Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Цвят на корпуса

Мощност

Димиране

Влагозащитен

Тип

Наличност

Начало LED осветление Фасадно LED осветление

Фасадно LED осветление

Фасадно осветление: характеристики и разновидности:

 

Това е чудесен начин да създадете стилен дизайн и да се съсредоточите върху архитектурните изисквания и оригинални детайли в екстериора на сградата. Поставянето на домашно осветление има три основни области:

 

  • функционално;
  • дизайнерско осветление;
  • арт осветление.

 

Архитектурно фасадно осветление

 

Този тип електрическо осветление се използва най-често при проектирането на градски сгради. Функционалното осветление е предназначено предимно за повишаване нивото на удобство и сигурност за придвижване на хора и изпълнение на различни задачи вечер или през нощта. В същото време трябва да се помисли предварително за избора му на яркост и местоположението му. Оптималното решение за фасадно осветление на селски къщи и частни къщи е комбинация от стилизирано осветление и функционално електрическо осветление. В крайна сметка, естетическият компонент в декорацията на фасадата е не по-малко важен от практичния.

 

Характеристики на създаването на фасадно осветление и избора на тела:

 

Разширените разработки в областта на създаването на осветителни тела и устройства предоставят много възможности за декориране и осветяване на къщи и летни вили. Всички видове фасадни светлини и друго осветително оборудване за осветяване на обекти на улицата ви позволяват да направите висококачествено електрическо осветление. Основата на фасадното осветление е набор от определен тип осветителни устройства, които се различават по предназначение и вид конструкция.

 

Осветителни тела за осветяване на фасади

 

 

Проектирането на външно осветление не е възможно без следните връзки:

  • халогенни или LED прожектори, които са един от основните елементи на подсветката;
  • друго осветително оборудване в ролята на основен видим елемент на електрическото осветление (улични стенни , висящи и вдлъбнати лампи);
  • устройства, които отчитат степента на осветеност и движение , които позволяват не само да се автоматизира системата, но и да се намали консумацията на енергия;
  • централизиран контрол.

 

Видове фасадно осветление за къщи

 

При създаването на декоративното външно осветление може да се използват почти всеки вид на улични лампи и по-малки украсителни съоражения. За да изберете осветително оборудване за външно осветление на сграда, просто трябва да вземете решение за вида на фасадното осветление. Дизайнерите не избягват използването на насочващи прожектори за осветяване на домове и къщи, тъй като те са по-подходящи за по-големи сгради като административни сгради и музей. Съществуват обаче много други разновидности на външно осветление, които изглеждат стилно и привлекателно за сравнително малка площ като фасадите на къщи и вили.

 

LED фасадно осветление

 

Този вид осветление става все по-популярно, тъй като дава възможност да се добави „обрат“ към външния вид на всяка сграда. LED осветлението може да бъде представено в различни цветове, освен това е лесно да се инсталира и поддържа. Специална технология дава възможност за възпроизвеждане на анимирани изображения, проектирани върху фасадата на къща, за да я украсите. Такива дизайни са функционални, надеждни и икономични.

 

Контурно електрическо осветление

 

Този тип фасадно осветление е особено търсено в случаите, когато трябва да обърнете внимание на конкретен архитектурен обект. Използва се за подчертаване на необичайните отвори за прозорци, веранди и други елементи, направени по индивидуален дизайнерски проект. Контурната светлина се създава с помощта на LED лента.

 

Динамично осветление

 

В този случай светенето се основава на избора и регулирането на цвета и интензивността на излъчване на всички лампи, разположени на фасадата на къщата. Динамичното регулиране дава възможност за по голям контрол и избор на различна сила и цвят на светлината.

 

Входно осветление

 

Този тип фасадно осветление е проектиран да реши няколко проблема:

  •  създава  акцент върху нестандартните дизайнерски решения; 
  • повишава безопасността и намалява възможността от битови наранявания в тъмното.

 

Защо да изберем Euroled.net

 

Всичко това и много още можете намерите в нашият онлайн магазин euroled.net. Не се колебайте да се свържете с нас и нашите любезни колеги ще ви помогнат да си изберете всичко от което имате нужда

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 11
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Най-продавани