Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Тип диод

Димиране

Влагозащитен

Форма

Монтаж

Марка

Наличност

Начало LED осветление LED луни за вграждане

LED луни за вграждане

Какво представляват LED луните

Осветлението на стая или конкретна зона на нашата къща може да се осъществи от различни точки или ъгли, но обикновено Лед луните могат да бъдат вградени или на тавана, или на стената. Когато обикновено искаме да осветим конкретна точка като картина, огледало в баня или витрина в магазин за дрехи, за да подчертаем нашия продукт с хубав лъч светлина, за предпочитане е да инсталират на стената. Ако трябва да  осветяваме стая като хол или всяка друга стая в дома ни, монтирането на тавана е най-доброто решение, като се уверите, че ги разпределяте правилно на разстояние според характеристиките на мощността и оптиката на лъча. Един от най-трудните избори е светлият цвят (изразен в Келвин) на светодиодната луничка или крушка, която ще купим отделно. Това е според вашето желание,разбиране или настроение. В стандарта на интегрирани LED луни най-продаваните са: 3000k бяла / топла или 4000k естествена светлина. Много декоративно светлинно решение за много LED лунички е възможността да имате променлива многоцветна светлина или да можете да я избирате с дистанционно управление. В тези случаи ще говорим за луни или електрически крушки с RGB LED светлина, които са използвани повечето  за банята вътре или в спа или уелнес центрове.

Какви са предимствата на светодиодните луни

Вътрешните LED луни са едно от най-добрите решения за замяна на традиционните халогенни крушки, те имат приложение почти във всяка област:

  • във всяка стая във вашият дом;
  • на работното ви място;
  • или дори в асансьора.

Те имат по-ниско въздействие върху околната среда и по-високо качество в дългосрочен план.
Тези, които са на закрито имат голямото разнообразие на пазара.Това дава възможност за истинско задоволяване на всяка нужда, също и по отношение на степента на яркост, която е желана в някои конкретни точки във вашия дом или офис или извън него. Вътрешните LED луни  изпълняват същата функция ,като другите видове халогенно осветление, но те имат много по-високо качество.

Как да изберем правилния модел за нас

На нашият онлайн магазин Euroled.net може да намерите голямо разнообразие, високо качество и ниски цени. На пазара има много видове LED лунички разделени в различни категории, за да предложат конкретни резултати-като време на продължителност, така и по отношение на интензивността. Светодиодните лунички всъщност са в състояние да гарантират незабавно запалване, както и успяват да отделят много малко топлина и да гарантират петдесет пъти по-дълъг живот в сравнение с обикновените и дори десет пъти по-висок  енергоспестяващ ефект.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Вътрешните LED луни могат да се използват както във вашата компания, така и у дома: има различни модели, като се започне от вградените- гаранция за комфорт, до моделите на стените, които са най-избраните за частни домове.  Осветяването на работна повърхност с LED луна означава да имате продукт, който издържа на физическо натоварване, гарантира ефективност и дори различни светли цветови тонове. Инсталацията, благодарение на специалните приставки, позволява да  се избегне всеки проблем, свързан с модификацията на осветителната система: прост и ефективен.
LED луните за вграждане са  новата визия на осветлението.

Филтри
«1 2 3 4 5»
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»

Най-продавани