Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цвят

Цвят

Цвят

Цвят

Вид модул

Вид модул

Вид модул

Цвят на механизма

Цвят на рамката

Цвят на рамката

Цвят на рамката

Цвят на механизма

Вид модул

Цвят на рамката

Вид рамка

Наличност

Начало Ключове и контакти Legrand контакти и ключове

Legrand контакти и ключове

В ежедневието ни, различните електроматериали ни заобикалят отвсякъде. Електричество използваме в дома, на работното място, в градината и къде ли още не. Нека обърнем специално внимание на ключовете и контактите на марка Legrand, който са подходящи за всяко едно помещение.


 

Какво представлява марката Legrand


 

Legrand е експерт в електрическата и дигиталната инфраструктура на сградите. Марката предлага висококачествени продукти, които са подходящи за жилищни, търговски и промишлени сгради. Компанията осигурява достъп до електрическа енергия за потребители по целия свят. Това е така, благодарение на отдадеността на компанията към работата и автоматизацията на сградите. Признати са в световен мащаб и заемащи водещи позиции, благодарение на богатият технологичен опит, неуморната работа,широката гама и разнообразието на продуктите.


 

Какви серии контакти и ключове ще откриете в раздела


 

При нас ще откриете продуктите на Legrand разделени в четири категории. Широката гама от модели е създадена специално за вас, за да удовлетвори всяко ваше изискване и да ви позволи да довършите дизайна на дома или офиса си точно по ваш вкус. Всички продукти са с високо качество, благодарение на което са признати от световния пазар. Нека обърнем внимание на цялостните серии, предлагани от Euroled.net:

 

Niloe

Съчетание на съвременен дизайн и качество на разумна цена, които да са в пълна хармония с вашия интериор. Бърза и лесна инсталация, възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

Valena life

Разнообразието от функции и дизайни изцяло ще удовлетвори вашите изисквания. Притежават отлични експлоатационни характеристики, като здравина, надеждност, детска защита, лесна и бърза инсталация.

Valena Allure

Шик дизайни, които да предадат индивидуалност на вашият дом. Модерни, с обли форми, които да предадат уникалност. Изолирани рамки, защитни механизми, надеждни и безопасни.

BTICINO

Много успешна и добре позната марка по целия свят. Марката представлява италиански дизайн и иновации в производството на международно ниво. 
 

Защо да изберем Euroled.net


 

Намерете всички необходими продукти, с които да довършите интериора на вашия дом. Богат избор на модели с ниска цена и високо качество. Възползвайте се от промоциите и поръчайте експресно още сега. Единственото, което трябва да направите е да изберете желаният от вас продукт, да попълните име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас още в рамките на работния ден.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 39
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»