Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Начало Ключове и контакти Legrand контакти и ключове

Legrand контакти и ключове

В ежедневието ни, различните електроматериали ни заобикалят отвсякъде. Електричество използваме в дома, на работното място, в градината и къде ли още не. Нека обърнем специално внимание на ключовете и контактите на марка Legrand, който са подходящи за всяко едно помещение.


 

Какво представлява марката Legrand


 

Legrand е експерт в електрическата и дигиталната инфраструктура на сградите. Марката предлага висококачествени продукти, които са подходящи за жилищни, търговски и промишлени сгради. Компанията осигурява достъп до електрическа енергия за потребители по целия свят. Това е така, благодарение на отдадеността на компанията към работата и автоматизацията на сградите. Признати са в световен мащаб и заемащи водещи позиции, благодарение на богатият технологичен опит, неуморната работа,широката гама и разнообразието на продуктите.


 

Какви серии контакти и ключове ще откриете в раздела


 

При нас ще откриете продуктите на Legrand разделени в четири категории. Широката гама от модели е създадена специално за вас, за да удовлетвори всяко ваше изискване и да ви позволи да довършите дизайна на дома или офиса си точно по ваш вкус. Всички продукти са с високо качество, благодарение на което са признати от световния пазар. Нека обърнем внимание на цялостните серии, предлагани от Euroled.net:

 

Niloe

Съчетание на съвременен дизайн и качество на разумна цена, които да са в пълна хармония с вашия интериор. Бърза и лесна инсталация, възможност за хоризонтален и вертикален монтаж.

Valena life

Разнообразието от функции и дизайни изцяло ще удовлетвори вашите изисквания. Притежават отлични експлоатационни характеристики, като здравина, надеждност, детска защита, лесна и бърза инсталация.

Valena Allure

Шик дизайни, които да предадат индивидуалност на вашият дом. Модерни, с обли форми, които да предадат уникалност. Изолирани рамки, защитни механизми, надеждни и безопасни.

BTICINO

Много успешна и добре позната марка по целия свят. Марката представлява италиански дизайн и иновации в производството на международно ниво. 
 

Защо да изберем Euroled.net


 

Намерете всички необходими продукти, с които да довършите интериора на вашия дом. Богат избор на модели с ниска цена и високо качество. Възползвайте се от промоциите и поръчайте експресно още сега. Единственото, което трябва да направите е да изберете желаният от вас продукт, да попълните име и телефонен номер и ние ще се свържем с вас още в рамките на работния ден.

 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 39
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»