Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

LED крушки

Крушките вече не са това, което бяха. Енергоспестяващите тотално измениха погледа на човек за използването на енергията у дома. Използването на енергоспестяващи led крушки има огромни предимства, които ще забележите след плащането на първата сметка. В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете 9 вида с различна мощност и напрежение. 

Какви са предимствата на лед крушки E14

Едно от най-големите предимства на този тип осветителни тела е, че са по-щадящи към природата и не водят до вредни емисии на CO2, както и не съдържат никакви вредни материали. Освен, че няма да бъдете в ущърб на природата, цените на сметките ви също ще се променят драстично. 

Енергоспестяващите лед крушки Е14 са най-използваните във всеки дом.  Те са с номер Е14, заради големината на цокъла, който е 14 милиметра. Те са с най-малък цокъл на пазара. Друго от предимствата им е, че са едни от най-евтините на пазара. Въпреки това не отстъпват по експлоатационен срок на годност на другите енергоспестяващи крушки. Експлоатационният срок е около 20 000, което прави 1666 нощи, в които тя работи за вас.

Друго важно предимство е, че имат минимална топлинна мощност, за разлика от конвенционалните лампи с нажежаема жичка, при които 90% от мощността отива за отделяне на топлина, която излишно покачва цената на тока.  

В онлайн магазина не Euroled.net ще я намерите с напрежение от 220 до 240V. Като стандартното напрежение в електрическата мрежа на България е 220V. 
Ще намерите лед крушки Е14 в най-различни форми, подходящи за всички интериори. Мощността и е от 1 до 20W.

Кои марки ще откриете в раздела

Онлайн магазина на euroled.net се доверява на 6 марки, чиито логота ще видите най-долу в сайта. В раздела на лед тип Е14 има само един вид марка и тя е V-TAC. Ви-так е запазена търговска марка на лед осветление и е доверен доставчик за Европа.

Защо да изберете euroled.net

 

 • Euroled.net е лицензиран търговски представител на водещи марки лед осветление; 
 • Онлайн магазина ни Ви дава предимство за бързо и лесно пазаруване с доставка до дома; 
 • Добре свършената работа сме я доказали с изграждането на много от осветлението в София и страната;
 • Ние можем да ви помогнем да направите целият проект за осветление във вашия дом или бизнес помещения, както и да ви помогнем с монтажната дейност; 
 • В сайта ни може да откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна.

LED крушки Е14 (124)

Euroled.net е лидер на пазара за енергоспестяващи крушки. В нашият онлайн магазин Euroled.net Вие може да намерите огромен брой такива на ниски цени. Тук можете да ги намерите с различни мощности - от 1 до над 100 вата. Напрежения от 12, 24 и 220 волта също се предлагат в нашия онлайн магазин.

Какво означава лед крушки Е27

Е27 се отнася до размера на цокъла на осветителното тяло. Цифрата след буквата “Е” показва външния диаметър на резбата на основата на крушката, която влиза във фасунгата. Тя осигурява закрепването и получаването на мощност. Буквата Е е първата буква от името на Томас Едисън, който е вкарал този стандарт цокли през далечната 1909 година. Предимство в размера на резбата няма, но все пак тя трябва да пасва на фасунгата. В онлайн магазина ни можете да филтрирате крушките според размера, мощността и напрежението което Ви трябва.

Кои са основните предимства на енергоспестяващите крушки

Освен че спестяват енергия и по този начин опазват околната среда, енергоспестяващите крушки от Euroled.net са евтини. Ще кажете “но как?”, “цените в сравнение с конвенционалните са по-високи”. На пръв поглед е така, но едно от главните им предимства, е че живота им е много по-дълъг от този на конвенционалните - 20 000 часа. Това се дължи на ниската мощност, на която работят и факта че работната им температура е доста по-ниска. Друго предимство, е фактът че КПД-то им е доста по-високо и загубите на енергия и мощност са минимални.

Защо да ги закупите от Euroled.net

 • Многообразие на видове лед осветление;
 • Лицензирани качествени продукти; 
 • Проверка на качеството на всеки продукт в онлайн сайта на Euroled.net;
 • Изготвяне на цели осветителни проекти за домове, предприятия или улици;
 • Доставка до дома с опция за монтиране;
 • В онлайн магазина на Euroled.net ще откриете всички референции за коректно свършена работа от наша страна;
 • Продават се само лицензирани и водещи марки на пазара.

LED крушки Е27 (240)

Всеки трябва да се стреми да използва енергоспестяващи продукти. LED крушките са част от тези продукти, които са не само енергоспестяващи, но и на много достъпни цени в нашият онлайн магазин.

 

Какво представляват LED крушките GU10?


Най-новият продукт на осветителната индустрия е именно LED осветлението. Този тип осветително тела са по-икономични и с по-голяма екологичност. Освен това имат широко приложение, както в нашите домове, така и в офиси, хотели, ресторанти и големи обществени сгради.  А какво всъщност е GU10? Това е цокълът или още казано основата на крушката, която влиза във фасунгата и служи както за закрепване, така и за осигуряване на връзка с електричеството.  Цоклите се обозначават с числа и букви, като последната буква не е задължителна. G означава, че цокълът е фиксиран, а втората буква ни показва, че лампата осигурява механизъм за укрепване. Пиновете са с два диаметъра, като по-големият е в края и именно това позволява той да се фокусира на мястото си. Цифрите, при моделът, за който в момента говорим  - 10, ни показват разстоянието на пиновете, измерено в милиметри. 

 

С какви модели разполагаме ние?


Euroled.net ви предлага голямо разнообразие от марки и модели. Една от марките, с който работим е SAMSUNG. Освен модели GU10, при нас ще намерите : 

 

 • E14;
 • E27;
 • E40;
 • GU5,3;
 • G4;
 • G9;
 • GX53;
 • R7S.


Нека за малко се върнем на крушките в категория GU10. Както многото им предимства, така и широкото им приложение ги прави изключително търсен и предпочитан модел.

 

 

ПРЕДИМСТВА

ПРИЛОЖЕНИЕ

До -80% по-малко консумация на енергия

Жилищни сгради

Дълъг живот за експлоатация

Търговски сгради

Без инфрачервено и ултравиолетово излъчване

Галерии, музеи, изложби

Мигновено включване, без необходимо време за загряване

Заведения и хотели

Работа и при по-ниски температури

Полилеи

 

Как Euroled.net помагат в избора?


Както сами виждате, в онлайн магазинът има изключително много продукти, сред които да намерите най-доброто за вас. Всеки продукт има характеристика, която да ви помогне в избора. LED осветителните аксесоари  имат гаранция, така че, при евентуален проблем, ние ще се погрижим. Поръчката е бърза, без нужда от регистрация. Възползвайте се от промоциите и намаленията в различните категории. При въпроси, може да се свържете с нас и на посочените контакти.

 

LED крушки GU10 (67)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 24
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» 

Какво е LED крушка

Изборът на крушка може да ви се стори много прост, но пред голямото разнообразие от продукти на пазара - традиционни, халогенни, LED, енергоспестяващи - не винаги е лесно да си купите подходящата. Преди да купите продукта, ще трябва да си зададете някои въпроси, за да разберете по-добре функционирането на различните източници на светлина. Възможностите варират от вида на осветлението, за което ще бъде предназначена светлината, до желанието да се спестят пари и енергия, за вида светлина, който искате да инсталирате  в пространствата на вашия дом.

Какви видове ще откриете в раздела

С обичайния термин крушка ние разбираме в повечето случаи лампа с нажежаема жичка с класическата форма на капка с винтова основа с диаметър 27 мм, разпознаваема с технически термин като E27 .Това е продуктът, който винаги се използва в повечето случай за  електрическо осветление Повечето лампи- полилейните лампи поддържат този тип крушки. Вторият най-често срещан тип е E14, който е с винтова основа с диаметър 14 мм, широко използван за по-малки лампи, примерно нощни лампи или малки настолни лампи. За характеризиране на електрическа крушка трябва да знаем , не само формата или диаметърът на основата й, но и нейната енергийна мощност, измерима във ватове. Обхватът на възможностите също е много широк в тези случаи: що се отнася до енергията, тя преминава от 3 или 4 Вата до 200 Вата; що се отнася до работата, типът с нажежаема жичка отстъпва място на други видове като халогенните, енергоспестяващи и LED крушки.

Класическите крушки с нажежаема жичка E27 и E14 винаги са били високо ценени за качеството на излъчваната светлина, обикновено топла, гостоприемна и неутрална на цвят. Този тип осветление обаче се оказва не икономичен ,не енергоспестяващ и не много екологичен, тъй като се превръща в светлина само много нисък процент от консумираната енергия.

Най-често срещаните видове алтернативни крушки включват:

 • Енергоспестяващата, която е основана на принципа на  флуоресценцията;
 • Халогенната, която основава работата си на нажежаема жичка в присъствието на благороден газ;
 • Лед, безспорно най-добродетелната по отношение на пестенето на енергия.

Други аспекти, които трябва да имате предвид при закупуване на електрическа крушка:
След като разберете тези разлики, можете да се съсредоточите върху вида светлина, който предпочитате за пространството във вашия дом, където ще поставите електрическата крушка, например какъв цвят трябва да излъчва желаната светлина. Всички видове лампи могат да гарантират различни тонове на интензивност и цвят. Дори и без традиционните електрически крушки, следователно можете да гарантирате, че домът ви е топъл, приветлив и с подходящата светлина- и с различните LED светлинни решения можете да спестите и от сметката си за ток, като опазвате околната среда.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Ние от Euroled.net и в нашият онлайн магазин, ще ви предложим голямо разнообразие и високо качество на нови и модерни артикули. Докато алтернативните продукти на пазара, като халогенни крушки или още по-добре, LED такива, вече са в състояние да гарантират същата производителност, докато консумират по-малко енергия. Все по-разгорещеният дебат за необходимостта от пестене на енергия за запазване на ресурсите на планетата дори доведе до забрана на производството и разпространението на традиционните крушки с нажежаема жичка в полза на други видове, които, разбира се, се предлагат на пазара днес също с цокъл E27 и E14