Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

Избери по

Цветна температура

Мощност

Напрежение

Гаранция

Димиране

Филамент

Наличност

LED крушки

 

Какво е LED крушка

Изборът на крушка може да ви се стори много прост, но пред голямото разнообразие от продукти на пазара - традиционни, халогенни, LED, енергоспестяващи - не винаги е лесно да си купите подходящата. Преди да купите продукта, ще трябва да си зададете някои въпроси, за да разберете по-добре функционирането на различните източници на светлина. Възможностите варират от вида на осветлението, за което ще бъде предназначена светлината, до желанието да се спестят пари и енергия, за вида светлина, който искате да инсталирате  в пространствата на вашия дом.

Какви видове ще откриете в раздела

С обичайния термин крушка ние разбираме в повечето случаи лампа с нажежаема жичка с класическата форма на капка с винтова основа с диаметър 27 мм, разпознаваема с технически термин като E27 .Това е продуктът, който винаги се използва в повечето случай за  електрическо осветление Повечето лампи- полилейните лампи поддържат този тип крушки. Вторият най-често срещан тип е E14, който е с винтова основа с диаметър 14 мм, широко използван за по-малки лампи, примерно нощни лампи или малки настолни лампи. За характеризиране на електрическа крушка трябва да знаем , не само формата или диаметърът на основата й, но и нейната енергийна мощност, измерима във ватове. Обхватът на възможностите също е много широк в тези случаи: що се отнася до енергията, тя преминава от 3 или 4 Вата до 200 Вата; що се отнася до работата, типът с нажежаема жичка отстъпва място на други видове като халогенните, енергоспестяващи и LED крушки.

Класическите крушки с нажежаема жичка E27 и E14 винаги са били високо ценени за качеството на излъчваната светлина, обикновено топла, гостоприемна и неутрална на цвят. Този тип осветление обаче се оказва не икономичен ,не енергоспестяващ и не много екологичен, тъй като се превръща в светлина само много нисък процент от консумираната енергия.

Най-често срещаните видове алтернативни крушки включват:

  • Енергоспестяващата, която е основана на принципа на  флуоресценцията;
  • Халогенната, която основава работата си на нажежаема жичка в присъствието на благороден газ;
  • Лед, безспорно най-добродетелната по отношение на пестенето на енергия.

Други аспекти, които трябва да имате предвид при закупуване на електрическа крушка:
След като разберете тези разлики, можете да се съсредоточите върху вида светлина, който предпочитате за пространството във вашия дом, където ще поставите електрическата крушка, например какъв цвят трябва да излъчва желаната светлина. Всички видове лампи могат да гарантират различни тонове на интензивност и цвят. Дори и без традиционните електрически крушки, следователно можете да гарантирате, че домът ви е топъл, приветлив и с подходящата светлина- и с различните LED светлинни решения можете да спестите и от сметката си за ток, като опазвате околната среда.

Какво ни предлагат от Euroled.net

Ние от Euroled.net и в нашият онлайн магазин, ще ви предложим голямо разнообразие и високо качество на нови и модерни артикули. Докато алтернативните продукти на пазара, като халогенни крушки или още по-добре, LED такива, вече са в състояние да гарантират същата производителност, докато консумират по-малко енергия. Все по-разгорещеният дебат за необходимостта от пестене на енергия за запазване на ресурсите на планетата дори доведе до забрана на производството и разпространението на традиционните крушки с нажежаема жичка в полза на други видове, които, разбира се, се предлагат на пазара днес също с цокъл E27 и E14 

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 26
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»