Безплатна доставка над 100 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържи се с нас: 02 995 00 51
ХИЛЯДИ ДОБРИ РЕШЕНИЯ ЗА ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕТО
Категории

0

МИСИЯ ИКОНОМИЧЕН ДОМ

Дата: 2015-02-26

Да обзаведем дома с LED осветление!

Ние от ЕВРО ЛЕД знаем какво е да обзавеждаш нов дом или да ремонтираш жилището, в което живееш, колко много време отдедяш в ходене по магазините и избиране на подходящия продукт, колко неприятности може да ти донесе един некомпетентен съвет и всичко това на необяснимо висока цена. Ето защо, ние се обединихме около идеята да Ви помогнем с нашата

МИСИЯ ИКОНОМИЧЕН ДОМ®

Към кого е насочена мисиятa:

  1. Към всички наши настоящи и бъдещи клиенти, на които им престои цялостна подмяна на настоящото осветление в дома.
  2. Към всички енергийноефективно насочени хора, на които им предстои обзавеждане на новото им жилище.

С какво Ви помага Мисията:

  1. Консултант от ЕВРО ЛЕД ще се срещне с Вас за да ви помогне и посъветва в избора на осветление за всяко едно помещение в дома Ви. С лично внимание и отношение, той ще посрещне Вашите нужди и въпроси, ще бъде до Вас до финалната щриха в дизайна и монтажа на Вашето осветление.
  2. В продуктовия каталог на ЕВРО ЛЕД ще намерите осветление за всяко кътче в дома Ви, а това което не намирате при нас, ние ще се постараем да го намерим за Вас за да Ви спестим ценното време в обикаляне по магазините.
  3. Ще предложим LED решения за осветление, които ще ви спестят електроенергия до 80%, а спестените пари можете да похарчите за приятни и любими неща така, че да получите двойно удоволствие от направената покупка.
  4. Ще получите неустоими отстъпки до 20%, които можете да си договорите с Вашия личен консултант. 

Тук може да видите PDF каталог на Евро ЛЕД за 2014 г.

Условия за участие в мисията

За да се възползвате от всички преференции и отстъпки по програмата, Вие трябва да подмените цялостно настоящото си осветление с LED осветление или да Ви предстои цялостно обзавеждане на нов дом.